Co říkáte na tento bajk?Stojí za hřích? Hdlám ho letos koupit na vánoce tak mi řekněte svoje názory…
Co říkáte na tento bajk?Stojí za hřích? Hdlám ho letos koupit na vánoce tak mi řekněte svoje názory…
myslim ze dost lidi ti napise, ze „za tuhle cenu se da najit lepe osazeny bajk“ a urcite to bude pravda. kazdopadne gt je gt :)) jinak se mi to zda vybavou stejny jako rok predchozi, s tim ze zmenily vidlu .. a barvu.
tak sem se splet. nikdo ti nic nenapise :P
To ja bych napsal ale jen to ze mam v planu si ho take poridit. :)))
Kolo je to perfektní, jezdil jsem dva roky na avalache 1.0 model 2004, paráda, jen u tohoto jsou mínus brzdy, protože jsou jednopístový a co jsem četl, tak dost na ho*vno. Kolo určitě jo, ale brzdy bych při první příležitosti hned vyměnil za lepší.
Ja ho jezdim, a jsem s nim maximalne spokojenej. Brzdy sice nejsou zadna slava, ale da se to prezit, rozhodne to brzdi lip nez prumerny vecka. Ten ram je pekne mrstnej, takze teren neni problem, a je dost tuhej, takze se ti nebude kroutit po zadkem. 12,5 kg mi neprijde tolik – myslim ze kola stejny kategorie maj zhruba stejne…dalo by se to srazit lehci vidlici, protoze ta co tam je, ma asi 2,3 kg…celkove muzu tenhle bajk jenom doporucit…