Máte někdo vlastní zkušenosti s tlumičem X-Fusion Glyde na systém LRS, který používá Merida? Když ano, tak jaké? Lze nastavit tlumení, pružení?
Máte někdo vlastní zkušenosti s tlumičem X-Fusion Glyde na systém LRS, který používá Merida? Když ano, tak jaké? Lze nastavit tlumení, pružení?
To delaji?
Mají je na seznamu LRS tlumičů a na nižších modelech 2006
Aha 06. To se budou vubec dit veci. Vzduchovy tlumice od Suntouru a tak. Na to jsem zvedavej :) Jinak s tvym problemem nemuzu slouzit.
Tak snad někdo jinej, potřebuji náhradu za German – A ......
Je to olej/pružina s nastavením spetného chodu.Osobne sa mi pozdáva lepšie ako German alebo Manitou.DT som zatial nemal.Struna je pomerne široká-občas som zaprel patou.Ale pokial viem je samostatne nepredajný.
Na jakém rámu jsi ho jezdil?
Na Transmission-e.povodne tam bol German LRS lite.
Tak kdes ho koupil když je neprodejný, můžu-li se ptát?
Je"samostatne nepredajný".Ale spolu s rámom(celým bikom) Mission Sport sa dá zohna?.Ale možno u vás ho Merida dodáva aj sólo.
Ja treba uz ne :)
A čím jsi nahradil ty?
Ja mam GermanA puvodni model 2003, dokonce 2 .. takze zadne dalsi pokusy neee. Manitou SPV je imho slusny tlumic na tohle, ostatni ne.
Kdo Ti na ně dělá servis? Jestli si ho děláš sám, jsou náhradní díly (O kroužky, těsnící kroužky)někde ke koupi?
O krouzky koupis v guferarne, olejove tesneni mi vymenili /poslou z Meridy, zbytek drzi. Servis si delam sam. Jednu svoji Meridu jsem pujcil, druhou jezdim … az ji dojezdim (spolocne s vidlici), koupim nove kolo na zavody. Vymenim vidlu, ram, a definitivne prejdu na kotouce. A taky pristi ram nebude Merida :)
Tak v CR na Meridách nebudou…Na tento dotaz u dovozce Meridy: „Dobrý den, nemáte náhodou chybu u specifikace kola 2006 Trans mission sport v položce tlumič, kde vyobrazení (asi X-Fusion Glyde) neodpovídá napsanému (Manitou LRS SPV, 120mm ).“, přišla odpověď: Dobrý den, chyba tam není. Standardně Merida dává na tento model tlumič X-Glyde. Pro český trh ale budou kola vybavena tlumiči Manitou. Bohužel nemáme obrázek kola s tímto tlumičem.
S pozdravem
Marek Doležal Merida Czech
Pri cene 27 490.-sa mi to zdá nepravdepodobné,ale bodaj by to tak bolo.Mimochodom tie farebné kreácie ma hlboko sklamali.