pokud to s ním bude pořád takhle, tak asi dojde k definitivnímu přesunu sem ? nebylo to tam špatné, je ještě nějaké diskusní fórum, které stojí za to omrknout. Já občas kouknu na iVelo, ale nevyhovuje mi tam organizace toho fóra.
pokud to s ním bude pořád takhle, tak asi dojde k definitivnímu přesunu sem ? nebylo to tam špatné, je ještě nějaké diskusní fórum, které stojí za to omrknout. Já občas kouknu na iVelo, ale nevyhovuje mi tam organizace toho fóra.
nabizel jsem jim sve sluzby, ale na posledni mail jsem nedostal od stredy odpoved, takze tezko rict jak to bude …
Na tomhla fóru je fajn, že se o něj Admin stará. Což se o starém BF říct nedalo… Zamlouvá se mi nejvíc z všech cyklistickejch diskuzí, co znám.
Jenom je mi tito tech recenzi co tam byly…
lito je pondeli rano :-(
Pomalu začínám šetřit na věnec. :( Podle mě už doklepalo. Nicméně. Král je mrtev, a? žije král! Většina uživatelů se, jak vidím, už přesunula sem, docela slušně se to tu rozhýbalo a mám pocit, že kdyby to staré začalo zase chodit tak to bude mít hóódně těžké. Dvě fóra u nás vzhledem k počtu potencionálních návštěvníků nemají větší šanci, takže … Zdar!
Asi vymenim ikonku na nasem webu za ikonku noveho fora…
no jo ale co bude stema recenzema, je jich skoda
No, zatim jeste pres Google v archivu.
to jo, i kdyz uz toho dost bylo neaktualniho. Admin stareho BF by mohl poskytnout databazi k uverejneni jinde, pokud uz v tom nechce pokracovat.
…to uz akože stare Bikeforum načisto skončilo??!! Ja som z toho odkazu čo tam bol pochopil že len na čas prerušilo svoju funkčnos? z nejakého dovodu (hladali iný server či čo,do toho sa ja nevyznám) a bude pokračova? dalej…
tezko rict jak to bude … server jsem jim nabizel a presto se nic nedeje …
tohle asi neskonci nikdy
Dobrá vykopávka, jak jsi na to přišel?