Tak jsem opravil některé Vaše výtky a trochu jsem stránky předělal( www.cyklistikakrnov.com ). Klidně napište svůj názor, a? je jakýkoliv
Tak jsem opravil některé Vaše výtky a trochu jsem stránky předělal( www.cyklistikakrnov.com ). Klidně napište svůj názor, a? je jakýkoliv
Myslím, že pěkný, asi tam moc chodit nebudu, ale nechodím na žádné cyklostránky krom diskusí, takže to neber osobně.
My mame i diskuzi:o)) ale samo , ze nema cil konkurovat teto)
žádná diskuze tam není
jak to ze ne na hlavni strance po fotem je odkaz na diskuzi.. takze zak je i navstevni kniha
Trochu chyb v me predchozi zprave sorry. Jinak kniha navstev je na leve strane, a diskuze je na hlavni mezi reportem a jen pro cleny.
vidím , už se mi otevřeli oči
Stranky dobre dokonce i dva nasi clenove jsou z Krnova:o))
prehledny, hodnotny stranky. nejvic ocenuji trasy. snad se nekdy do tohodle koutu taky podivam in natura. jen tak dal
asi by bylo dobry zmensit ten horni frame, treba oddelat odkaz Uvodni stranka, muzes ten odkaz udelat treba z toho obrazku ne, pro lidi s mensim rozlisenim monitoru je to blby kdyz maj pres pul okna obrazek ;)
2)tady neco chybi ;) : TELEVIZE ČT2 SOBOTA 13.55 Hod.Světový pohár v cyklokrosu z Tábora
FOTOGRAFIE JSOU POUZE K SOUKROMÉMU VYUŽITÍ , VEŠKERÁ AUTORSKÁ PRÁVA ZŮSTÁVAJÍ NA STRANĚ AUTORA FOTOGRAFIE
5)nazvy souboru (stranek) jsou pekny harakiri oblastni_cyklostezky%20nEW.htm nebo kontakty%20uvodni%20stranka.htm
:)
A máš to !