co si mislite o mojej bikovej stránke
WWW.BIKEMADNESS.BOREC.CZ
co si mislite o mojej bikovej stránke
WWW.BIKEMADNESS.BOREC.CZ
moc pěkný, hned jsem přidal hlas, už tam jsou dva!!!
no tak si prekontroluj HTML kod.. napr. mas v img cestach "" a ty pak nefunguji…B
stránka dělaná ve wordu. Podle toho taky ten zdroj vypadá. Máš tam chyb jak máku.. polepši se chlape.
No, covece, po graficky strance hruza a obsahove – nic sem tam nenasel:(
přesně, po odborné stránce je to tedy dost špatné. bylo by v vhodné css, nějaký lepší html editor, pár skriptů atd.
no, nechci Ti nejak kazit radost z odvedene prace, ale je to hruza!!!
Zkus to redhodit k posouzeni na interval.cz/ uvidis sam. Tam to properou ani se nebudes stacit divit (design, HTML kod)…
vis ze existujou i jiny prohlizece nez zasranej IE? V Opere to trebe vypada desne.
to v MyIE2 taky…
V moji taky, ale nepredpokladam, ze by to MSIE vylepsil;-)
co sa tyka stranky je to hroza, ale tie obrazky a videa su dost dobre. Ked uz chces robit webku co najjednoduchsie pouzi aspon frontpage, stranky vo worde su strasne.Radsej sa vzdaj tych zbytocnych efektov, ako pohyblive obrazky. A tiez tie opacne lomitka, v mnohych prehliadacoch to nejde (IE tuto chybu ignoruje). Ale obrazky su slusne, videa som este nepozrel
3)„animovana tlacitka“ – nekdy mene je vice, coz je presne tento pripad – kdyz uz, udelal bych statickej obrazek, ale tady by uplne stacil vhodne nastylovanej text.
5)kurziva se obecne dost obtizne cte, pouzivat ji v kombinaci s pixelovym fontem zavani az moc „podivejte, co jsem vsechno stahl za fonty“ – opet mene je vice.
…no, alespon to nemas cervenym textem na kriklave zelenym pozadi;-)
hele já na to koukám jako na stzránku pro bikery..a to je super..žije to tu..o)))
ja myslim, ze to dost hrozny, ty tlacidla navrchu sou na prd a tak, no kazdej nejak zacina, to je jasny, takze se nenech odradit, jen min animaci, min efektu, vic funkce, mensi bloky textu a tak…
Předpokládám, že je to tvoje první stránka. Nevim v čem si jí dělal, ale základem tvorby je dobrej editor. Word to rozhodně neni a poznámkový blok je dost nepřehledný. Já třeba užívám HMTL-kit