Nemoh by jste mi nekdo poradit eshop,kde maj nejakou predni nabu na 20mm osu?Spis neco levnejsiho,ale funkcniho.Nekdo tu povidal o Cannondale,na tu jsem vsak nikde nenarazil.Dik za kazdou radu.
Nemoh by jste mi nekdo poradit eshop,kde maj nejakou predni nabu na 20mm osu?Spis neco levnejsiho,ale funkcniho.Nekdo tu povidal o Cannondale,na tu jsem vsak nikde nenarazil.Dik za kazdou radu.
jednoznacne
no nevím..kluci krutí jsou dost šikovní ale ny týdle nábě by měli dořešit ty vymezovací podložky…protože když ty podložky nedrží na náboji tak je to pěknej voprus…
nemam sice tuhle nabu, ale mam Funn a ta je ma taky sundavaci. Nevidim v tom problem. Manipulace je sice krapet horsi, ale nic zasadniho, nic s cim by se nedalo zit :-)
žít se s tím dá, to jistě ale když pak pořídíš normální nábu tak je to rajská zahrada…obzvlášt třeba jako my na včerejším tripu když jsme 5× za včerejšek vyndavali a nandavali přední kola. Kámoš co má nábu RB design s tím docela pokaždý bojoval, byl to pěknej mrsk.
Jojo, přesně z toho důvodu sem si koupil toho DaBomba. Naprostá spokojenost.
Taktez DaBomb a pohoda.
taky
Diky vsem za reakce a rady.Osobne se mi libi Krutor,cena taky dobra,jeste uvidim.