Cao. Doporucte mi naby na priemyselnych loziskach s prirubou na kotuce, dobre utesnene a hlavne lahke. Cena max.8–9tis SK.
Cao. Doporucte mi naby na priemyselnych loziskach s prirubou na kotuce, dobre utesnene a hlavne lahke. Cena max.8–9tis SK.
DT Onix Disc nebo DT Hugi 240 Disc
Možná se na netu dají za ty peníze sehnat Hugi240 Disc.I když ta zadní má nějak „řídké“ těsnění…
Myslim, ze jsou velmi slusne naboje i na FR, co hodne vydrzi, ale vyborne vyresene ty Xsivy (nevim jak se to pise). Cena kolem tisicovky CZK…
Richie
http://www.sterba-kola.cz/…ig/dirt8.jpg
vyborne naboje! :-)
škoda, že je ostrý to listí a ne ten náboj ;-))
Jo to je presne ten. Celkem dore a za dobrou cenu.
prohlidni si poradne ten obrazek. nekolik dratu je vytrzeno z naby.
no a co?ty se na tu fotku taky podivej poradne:-),vubec se tomu nedivim.
jsem něco prošvih? to jako že by za to mohl ten kotouč 205? nebo je to v něčem co uniklo mému zraku?
no protoze to musela byt dost slusna rana,kdyz minimalne jeden drat z tech vytrzenych se ustrihnul a zbytek se teda vytrhl no:-).ja myslim ze by to vyresily draty od authora,s tema by ta naba nemela problem:-)
rana to nebyla. kazdopadne kdyz je naba delana na pevnou osu, tak asi na ni nebudes jezdit pro rohliky. urcite to mela vydrzet. navic na tom kole je monster a ten pobere mooc. dalsi vec je ze priruba ty naby je popraskana na vice mistech nez je videt na fotce. draty s tim nemaj nic spolecnyho.
jasne draty s tim nemaj co delat,vlastne na kole ani nejsou potreba.
co mas porad s tema dratama? dratum nic nebylo. praskla naba.
mozna bude problem ve vidli- typuju ji na monstra a ten v kombinaci s nabou za ticku neni „optimalni“ svym urcenim.
jaky vliv ma monster na zivotnost naby? ja myslim ze bud zadny nebo tim, ze pobere hodne moc veci, spis nabe ulehcuje. naba na 20mm osu je urcena na prasarny a neni duvod proc by naba za litr nemela vydrzet. navic draty to vydrzely, z cehoz vyplyva, ze naba byla mene odolna nez rafek a draty (normalne znicis spis rafek nebo draty, naba by mela byt odolnejsi).
spis slo o predpokladane pouziti- monster se vetsinou nepouziva na blbnuti na bixce:-) 20mm osu ma ledacos: psylo,pike, nixon,Z1.
tak jestli dratum nic nebylo tak se asi jeden z nich nejak provlikl dirkou:-))
zapomel si dodat ze ten drat si tu dirku sam vytvoril
no jeden urcite ne,kdyz se podivas poradne.
Taky bych asi dotlacil na Hugi 240. To uz je pekna zalezitost!
Kua,kebyze ja mozem dat 8 –9 tisic korun na naboje…ja idem kupit predny XSIV,na priemysloch,na rychloupinak s prirubami na disk za 1300Sk,moc si ho chvalia.A co takto RB Design?Reactor alebo Tractor,chces to na QR20 alebo na rychloupinak?Pozri http://www.rbdesign.sk/sk_index.htm
Jo na ty uz jsem taky narazi, ale nevim jake jsou s tim zkusenosti. Ale padaji fakt dobre…
ty RB jsou ale pěkně mastný, tuším, že zadní je okolo 6tkč