• wlk

Zdar lidi, není mezi váma nějaká dobrá duše z Brna, která by mi asistovala při výměně středu?? Vše ostatní zvládám, tohle jsem ještě nikdy nedělal, tak bych se rád přiučil, a? už nemusím dávat bajk do servisu. Mám tam teď čtyřhran a přecházím na octalink.Hledal jsem v historii, vypadá to jednoduše, na obrazovce, ale nerad bych si cokoliv zničil…

0 0
    • Bobo  

O víkendu budu v Brně. Mám vzít stahovák?

0 0
    • JohnLee  

I s myma rukama olsovyma jsem to neznicil,takze zadnej strach. Pokud chces tak mam stahovak na kliky ,ale na stred mam jen na ISIS.

0 0
      • Lišák  

Ne vždy to jde snadno. S kamošem sme na jeho bývalým kole chtěli vyměnit střed, na pravé misce jsme skončili. Rozlomili jsme na stahováku očkový klíč. Pak to dal do servisu a servisák mu řekl, že na to použil dvoumetrovou páku a stejně prd. Misku prostě nepovolil…

0 0
    • Siddha  

ja bych nekdy pozdeji vecer klidne asistoval. jen nevim, jestli bych by i kdybych se jen k tomu kolu priblizel neztratil nejakej dulezitej sroubek, maticku, nebo neco :)

0 0
      • wlk  

Díky za nabídku, ale dnes jsme ty středy s Pepou (Bobo) vyměnili.Všechno šlo v pohodě, jen jsme trochu bojovali s povolením misek, protože byly ze servisu prasácky utáhlý. Ještě jednou touhle cestou díky, Pepo.

0 0
        • Bobo  

Řek bych, že není zač, hlavně aktualizuj foto, a? můžu zelenat závistí :-).

0 0
          • wlk  

zaktualizuju, jen ještě musím pořídit nášlapy, mladá už se zděsila, jak je uviděla na svým kole :-)))))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.