zdar zajimá mě směr předního plaště? co se stane když ho dám obraceně do protisměru šipky(mohlo by se to projevit při brždění?) jakej máte nazor :o) dík
zdar zajimá mě směr předního plaště? co se stane když ho dám obraceně do protisměru šipky(mohlo by se to projevit při brždění?) jakej máte nazor :o) dík
Cože??? Jak vůbec o něčem takovém přemýšlet??? Vždy? to naprosto odporuje manuálu!!! :-))
uplně normálně :o) když se podívám na desén vzorku pláště a představim si co to kolo dělá při sjezdu ;o) tak mě to jen zajímalo nehledej v tom nic špatnýho je to jen úvaha :op
Coze??? Ty ctes manualy ?!
Manuál k čemukoli je přece naprostý základ naší existence!!! Bez manuálu ni krok! (I když…je-li manuál k dané věci těžší než věc sama, nikdy si takovou věc nekupuj:-))
To asi pracuju v jinem odvetvi :-) Manual se cte az kdyz vsechno ostatni selze :-)
No právě, vznesením takovéto otázky jsem pochopil, že všechno ostatní selhalo:-)))
asi blbě nakoupju, ale manual k montaži pneu sem nikdy nedostal ani od renomovaných značek kam ten manual davaj jestli sem ho nepřehlídnul :o)
Bych rek ze na bok plaste?
nepropadej panice :-)
vím jak patřej pláště k tomu nepotřebuju manual jen sem někde zaslech že na předek je lepší když se daj obráceně tak sem se jen zeptal co je na tom pravdy :op
:-D valis :-D
ted ne protože sedim u PC, ale zachvilku se možná válet pujdu 8o)
tak jestli muzu poprosit: na kazdou „kokotinu“ kterou zaslechnes nezakladej novy prispevek. Jestli mas ale silne nutkani tak sito davej do jednoho (napr. Bajkr se pta) a ten si aktualizuj. jeste k dotazu: zalezi opravdu na tobe jestli das na rady vyrobce, nebo si to „vyzkousis“ sam a najdes si co ti vyhovuje (zaber vs decelerace). zdar bajk
safra v pulce mi schazi smajlik :-)
na prednom zaber? ehm, chybicka, nee? ale inac suhlas:-)
mysleno at si vyzkousi prohodit predek i zadek (ruzne plaste) a vybere co je lepsi
ty s tim máš nějakou zkušenost? myslim přehození nebo otočení? :o)
ano, nejvice jsem tapal u Ritchey Speed maxu :-) je pravda ze jsem si vyzkousel vsechny variace, nakonec jsem dal na Toma a dal to podle sipek
ps: alpha byla pouze na predku, omega jen na zadnim
no vidíš a nešlo to napsat rovnou a bez těch prupovídek :o)))
ámen
podle me jak prehodis plast tak ti zacne kolo couvat, teda musis prehodi oba plaste, jinak to kolo bude stat a nikam se mu nebude chtit ject
:-))) když bude otočené jen jedno, tak se to zahrabe
sakra, proto jezdím tak pomalu-mám vzadu pláš? naopak
kup si univerzal at to neresis :)
Zkus a uvidíš ,–) … jinak podle všech zákonů by to mělo sice líp brzdit, ale hůž to pojede do kopce… Ale nejlepší by bylo použít galusky :-))))
Smer predniho plaste – jednoznacne dopredu … smer zadniho – zase dozadu … izi, nee?:-))))