Chci aspon fotku! :-D
Já si o ní snad napíšu :oD Nejlepší je ten aerodynamicky napnutý řetěz :oP
radši si s nim nehraj :-))) jezdí každej den do školy 40km ......docela by mi vadily ty „šlapky“ co z nich nejdou vyndat nohy (asi první prototyp SPDček)
a teprve aerodynamicke neproveseni retezu :-)
Super kdybych potreboval jdu do nej:)) to moje asi tak rychle neni:)
a já blbec do kola vrazil tolik peněz.....stačilo koupit tohle a bylo by vystaráno
Uz som mu poslal maila kvoli fotke toho rychleho zazraku na kolesach:-)
Takový průměry nedám na svojí silničce ani náhodou, asi bych o něm měl taky uvažovat. No ale možná by stačilo dodělat také tu aerodynamickou úpravu řetězu a ty průměry bych pak dal taky.
ty vogo prumery 35km to je dobrej ficak:-) B
na tachaci 35 a v usiach hucak:-))))
tak to kazdopadne:-) B.
:)
Pro bikery mám také super kup:
…tak se všichni nehlaste! :-D
Tak to je nářez. Tu fotku musím vidět! Až toho člověka propustí z ústavní léčby, okamžitě prodávám svoji silničku a kupuju :-).
tak to je fakt bomba, jestli někomu pošle tu fotku, hoďte ji prosíííííím někdo sem, a? si udělám představu, protože podle toho popisu, nevím, co si mám představovat… :))
tak já jsem zažádal o fotografii:-D aspoň bude sranda:-D
Tak jsem si ho chtěl objednat, ale předběhl mě nějakej Jan U. z Německa…Prej chce být nejrychlejší
Vidim, že ty i Jan U. jste pochopili význam tohohle kšeftu pro Tour de F. 2006.
Potom co jsem viděl Jana U. na posledních ročnících, tak se nedivím, že se nechce už na kole nadřít, chaa
Doufám, že nejsou v Pardubicích všichni takoví.
NEJSOU !!!!!!!!!!!
No, nejsem si jistá… ;o)
tak co, mate uz nekdo tu fotku?
zatial furt nic:-) asi ho uz maju v aero-tuneli u Treka a dumaju, co by z neho obslahli:-)