Můžou se u této vidle vyšroubovat čepy na V- brzdy,nebo by se vidlice rozskočila jako u starších modelů?
Můžou se u této vidle vyšroubovat čepy na V- brzdy,nebo by se vidlice rozskočila jako u starších modelů?
Určitě můžou, já je tam nemám, ale pravda, mám tam záslepky…ale někde už se to tu řešilo a myslím, že se došlo k tomu, že by to neměl být problém, v nejhorším případě to prostě něčím zaslep…
Záslepky mám originál,ale u dřívějších modelů se tam musely šroubovat nějaké šrouby místo čepů.
no spis – logicky se zamysli, jak by to tomu mohlo uskodit – tadle vidle ma cepy vne vidle a vubec nic nemuze ani drzet…muzes je v pohode videlat a vozit prazdny.
Já tu vidli jěště nemám fyzicky,takže to nemůžu prohlídnout.Jen koukám do manuálu a v tom je to nějak takhle divně napsaný.
Aha :)…no asi takhle bych to pochopil dle manualu – bud tam budes mit cepy nebo ty umele zaslepky – ja bych ti aspon jedno z toho doporucil, protoze ti aspon nezaroste zavit – doporucil bych pripadne i necim kvalitnim maznout – ale at to je naka vazelina, ktera se nevymeje… (uz jsem videl zarostly duralovy zavit…takze jistota je jistota…at to pak muzes jednodusej prodat)
Myslím,že až mi jí ve středu kámoš doveze,tak to určitě udělám.
Hodne stesti – pokud bude fungovat jak pridrena, dej do nic pruziny :)))))
Jen počkej, Zající!