- Jakej jezdíte krunýř,nějaká špatná zkušenost?
- co Zandona Turtle X8 ?
Dainese: snad jen cena, po padech se krapek pare… ale proti jejich kolenum zlaty. Jinak dobre sedi, prijemny, dobre vetra… a jina pozitiva a socialni jistoty. Zase na druhou stranu jsou i tezsi a neprodysnejsi chranice co vic ochrani.
..teda zrovna neprodyšnější bych mooc nemusel.Na Dainese jsem koukal jako první(mám nějaký věci na motocykl a jsem spokojenej),ale cena neni nic moc pěknýho. Jsou tak dobrý,nebo jen drahý,párat po pádech se budou asi všechny,nebo?Měl jsi nějakej od jiný značky?
Nejsou spatny Harness krunyre. Mel jsem ho na zavod a docela dosti dobre. A je za 4500.- Jsou tu i dalsi, ale tenhle skutecne je dobrej. Vozi ho i Vrbic – uz 2 sezony a ok. Zadny vytahani nebo tak neco.
Jako jo, ale proti Dainese chybi dukladnejsi ochrana patere hlinikovou plastvi, ty plasty jsou nejaky mekky a ten nosnej matros je taky nejakej divnej :)
U tech novejch mi to prijde stejny. A pokud resi cenu tak tohle mi prijde zatim nejfunkcnejsi.
Ja jen proc je Dainesa tak draha :) Btw. ta pletenina na novych Dainesach je uz zase nekde jinde ;)
To zase treba nevim ja :-)
koukal jsem na něj v 901,moc se mi nelíbil ten pošitej mirelon(nebo co to je za pěnu),jinak nevypadal zle
jeden zrovna prodávám…
answer clear-1800
můžeš dát odkaz?
Tady u nás hodně lidí vozí tohle www.padana.cz/index.php?… Je to za rozumné peníze, a zatím si nikdo nestěžoval na nějakou nedostatečnou ochranu. Akotát ta sí?ovina má tendenci se párat.
ten se mi za ty peníze líbí,alespoň je trochu oplastovanej i zepředu.Je ten páteřák dost dlouhej?
Co vím, tak s tou délkou nikdo problém nemá. A to se tady občas hustě válí sudy. :-) Já si ho taky hodlám objednat, ale to musí ještě nějakou dobu počkat.
vypadá to že přibudu do rodiny
Hlavně si vyber dobrou velikost, a? na tobě neplandá ;-) Přeju a? dobře slouží. Jo, a voz ho pod něčím, a? se ti ta sí?ovina netrhá.
hmmmm,vypada pekne,akorat ta velikost bude trochu problem…
myslíš že je krátkej?
to by šlo,holky budou moooc koukat :-)
Vozím Hoots a sem s ním spokojenej:-) Předtím sem měl lehkou vestu ProGrip a pak nějakej motorkovej, ale Hoots je z nich nej…
…těžší ?
…mňamkovitější:-)
ten páteřák je plastovej?vypadá to jako když je to měkký
jak to má na sobě ty jednotlivé dílce a výztuhy, polštářky nebo jak tomu chceš říkat:-) tak sou všechny tvrdý s plasten navrchu… a sou na měkkým podkladu jako třeba Dainese a spol, na takovým to tričku ala Moira ze sí?oviny…