Chci si koupit novou vidlu, tak do 12000,– jezdím maratony a 6000km/rok po Hostýnkách a Beskydech. vážim 85kg Doporučte. Díky
Chci si koupit novou vidlu, tak do 12000,– jezdím maratony a 6000km/rok po Hostýnkách a Beskydech. vážim 85kg Doporučte. Díky
Myslím si, že za tolik peněz ti většina lidí tady poradí vidlici Rock Shox Reba
Jj, sice už by za to pomalu byla Vanila, ale myslím, že Reba je dozajista lepší volba.www.kolokolo.cz/…-dual-air-lo www.kolokolo.cz/…turn-poplock
Jo, Reba je dobrá, ale (ta bez U-Turnu) spíš tvrdší XC vidle. Pumpuju na 110PSI obě komory (mám 85kg) a chodí max. 90mm i když jen nastavená na 115mm. Nižší tlak jen zvětší sag a celý 90mm zdvih posune. Ale to si neztěžuju :o) Je prostě dost progresivní.
a dala by se na foukat i na 65 kg tak aby chodila na většinu zdvihu?
Pokud chceš aby byla méně progresivní a chodila viužívala více zdvihu, vem U-Turn verzi.
fuj to je chyb: a využívala více*
já bych chěl tu u-turn verzi, ale je moc drahá, budu rád když našetřím na Sl, nebo uvažuju, že zkusím poladit toho pilota Sl co mám a koupit si crossridy. až zjistím kolik dostanu peněž tak se rozhodnu
Jo a vite proc jsou vidlice na V brzdy a diskove levnejsi nez jenom ciste na disky?? vubec to nechapu
protože těch jen na disky se dělá mín…
za pár let to bude obráceně…snad
Revelation U-Turn jde sehnat i pod 12000. Jezdím ji 3 měsíce, spokojenost.
Revelation je sehnat za 9990 :)
Za tuhle cenu jsem jej sehnal na kupkolo.cz
Suntour XC PRO od Milana 1. A můžeš si koupit za ty prachy i dvě, ještě ti zbyde.A budeš spokojený.
Marzocchi Marathon sl. Teď se dá sehnat za slušné peníze…
tu jsem teď hodně zvažoval, ale nakonec zřejmě počkám na 700 sice cca 15500 ale líbí se mi .-)
no nevím… ale ta cena… www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?…
cena je fajn vím, že jde sehnat okolo 11 tkč ale www.bikestore.cc/…id/7930.html se mi víc hodí ke kolu .-))
Hej dětska, koukněte na to datum… Proto jsem to vytáh. A oni tu drze odpovídaj…
mi si rádi pokrdáme i s dvouletým spožděním .-))
To je bordel…
Ticho! Všechny vás zabiju!