Nemáte někdo v nejbližší době v plánu kupovat tyhle SPD? Na Bikestoru mají dva páry za 1.900,– Kč, což se mi zdá docela OK (cena 1 páru je 1.240,– Kč). Jestli má někdo zájem, napište na sebe kontakt. Díky. C.
Nemáte někdo v nejbližší době v plánu kupovat tyhle SPD? Na Bikestoru mají dva páry za 1.900,– Kč, což se mi zdá docela OK (cena 1 páru je 1.240,– Kč). Jestli má někdo zájem, napište na sebe kontakt. Díky. C.
Je možné osobní převzetí Brno, Praha, Zlín?
Ahoj, zájem o pedály nemám, ale mohu ti nabídnout nový Sh520 (zabalený, koupený před 1měsícem) za 900kč. Co ty na to?
koupeno kde?
koupeno přes internet…, (ale v pátek jsem koupil nový kolo ze šlehačema, takže na namontování shiman na starý kolo už nedošlo…)
To romouš: Je možný osobní odběr Brno, Praha, Zlín?
je možný se domluvit na Prahu
Ozvi se na tel. 776 257 112, nebo napiš svůj tel.
No, to je fofr! Chtěl jsem předběžně najít zájemce, se kterym bych ty pedály později koupil (ještě nevim, jestli budu mít kolo, na který bych je dal – snad to budu vědět koncem týdne). Mezi tím (než jsem něco projednal mimo komp s klientem) se tady z mého popudu domluvil někdo jiný. No, asi na to spěcháte víc než já… OK, ozvu se ještě v průběhu týdne, až budu tutově vědět, jestli ty pedály budu mít na co dát :-)
Ahoj, asi pred mesicem jsem kupoval 520ky na www.velotrade.cz 990 Kc. Dorazily do 2 dne i s takovejma SPD odrazkama.:-)
Ja je kupoval taktez na Velotrade za 950Kc. Takze usetrite jen postovny. Trvalo to 4 dny, odrazky jsou k nicemu… Za mesic muzu o pedalech rict, ze jsem moc moc spokojen-nezanasi se, „nevaklujou“, jsou pekne:-)
Ja jsem si je taky už koupil. Kupoval jsem je v Praze v Cykloshopu 69 za necelou tisícovku. Byla (a možná ještě pořád je) to nějaká zaváděcí, akční cena. Tak „gdo“ jste z Prahy, můžete to zkusit tam.