Rám na maratony ? Vybral jsem RB, ale tápu mezi RB CRX a RB CR 1300, poraďte .
Rám na maratony ? Vybral jsem RB, ale tápu mezi RB CRX a RB CR 1300, poraďte .
to mas jedno. musis si vybrat jestli chces neco chrtiho nebo neco podobnyho jako mam treba ja.prosim kohokoliv aby se do me nenavazel:-),nerikam ze to moje je idealni CRX:-)
kdyz uz RB, tak 1300
za ty prachy koupis lepsi ram nez nejaky RB.
treba superior? nebo teda povidej.. velika otazka je co znamena lepsi ram??
dal bych přednost superioru s karbonocvou vestavbou, rock machinu s karbonovou vestavbou nebo spyderu jako má grafik.
no,pekne..
Nemuzu si pomoci, ale ja tomu spojeni moc neverim. Je to tady moc kratce a osobne bych nechtel delat pokusnyho kralika jen kvuli tomu, ze je to v mode. Bud bych si vybral levny osvedceny ram typu Spyder z Eastnu, hlinikovy RM, nebo drazsi ramy Duratec ci RB, proste dle geometrie, srdce a stavu penezenky. Rozhodne ale ne zadnou neproverenou slepeninu.
janak misto RB CRX (cca 10000Kc nevim presne, nechce se mi to hledat), se da koupit GIANT XTC, Superior, Author Introvert, Spider, Apache, Duratec a urcite jeste mnoho dalsich…nevim co je lepsi. To zalezi jak na co. Ale na XC popr. maratony…vsechny tyhle ramy budou minimalne lehci. Ale jestli s tim chces jezdit freeride, nebo tak neco…tak asi radsi tezsi ram…asi vic vydrzi.
jo a Spider samozrejme s „y“ :-)
nebo Author?:o)))
Autora uz ne…praskl mi :-(
„nejaky rb“ to zni dost opovrzlive, spis mu napis jaky… (sam sem zvedavej co z tebe vypadne za moudro)
no je pravda to ze se mi proste RB-cka nelibej. Ale jak rikal Meesha…kdyz uz RB tak 1300…
Chlapy sorry…ze sem to napsal tak blbe…nechtel sem vam zdrbnout kola. Kazdej ma jinej vkus
Vy RB-čkáři…ste ale haklivy :)
ne zas tolik:-).jenom me vzdycky zajimaji ty vetsinou pofiderni protiargumenty:-) z tvyho vyctu bych mozna bral gianta.a stejne bych si rikal ze jsem neudelal lip.
ja kdyz mi rupnul ram (author) tak jsem se rozhodoval mezi Superiorem a Giantem…Superior nakonec vyhral…Giant nema pro me optimalni geomertii. A nechtelo se mi kupovat jeste predtavec :)
To si musis rozhodnout sam. Mam jeden rok CRX a opravdu jsem si na nej zvykl (po pocatecnim dojmu z kratkeho kola; CR1300 mi pri „testovaci jizde v ramci lonskeho SportLifu“ sedela lepe, i kdyz ma papirove stejne dlouhou horni trubku). Ted musim rici, ze se mi na nem jezdi lepe nez na mem predchozim delsim kole. Nyni vybiram ram pro zenu (vidlice Marathon S 105mm) a chtel jsem se na SportLifu projet znovu na te CR1300, protoze to CRX mi pro ni prijde jako zbytecny tank. Skoda, ze ji tam nemeli.
meli, ale na jinym stanku(tam jak sem zahlid omarovu silnicku)
no vono tam byl i omaruv bajk, akorat si ho asi v nove hovno barve nepoznal :-)
ale na test nebyla
Jojo, tu jsem videl. Vubec tam mel Omar pekny kola a dobry ceny. Ja jen, ze se na te 1300 nedalo u RB svezt.
RBcka mi prijdou na maratony kraty, proto bych ho nechtel. Ale pokud s tim nemas problem a libi se ti RB tak jdi do CR1300. Je hezci i lehci :)
666er for ever!