Tak co? Těšíte se na sníh? To zas bude poježděníčko.
Tak co? Těšíte se na sníh? To zas bude poježděníčko.
No aji jo, to budou pady… Prave vyrabim zimni plast:-)
Jak ho vyrabis??
To Lišák: Hele, můj výrobek! Hřeby už mi pěkně zrezivěly, minulý týden jsem na ty pláště v garáži koukal, už abych je zas projel.
vyrobni tajemstvi a jestli to chces vedet, tak se mrkni historie…
jejda, uz me to prestava bavit.. Jsem zvedavej jak to pojede-Ignitor 2.1 s hrebikama. :-)
kolik jich tam davas,nejspis pouzivas vruty a ne hrebiky ne, dej prosim info jak to dlouho trva a tak, budes davat na predek i zadek nebo kam to planujes ? dik
No davam tam vruty no, :-/ No a trva to moooc dlouho a už jsem jich tam narval 55, no je to teda fuska… Jestli to neskazim, tak to pude na zadni kolo. Az to bude hotovy tak este napisu co a jak.
Já bych ho určitě vyrobil i na předek. Co ti pomůže, že bude zabírat zadek, když ustřelí předek?
No mozna se pokusim udelat, jestli bude cas… Ale je to fakt fuska
jo je to fuška.docela pomůže akušroubovák.
Malá rada ¨k výrobě těch pláš?ů. Nejdříve ty díry pro vruty předvrtej vrtákem průměru tak 1,5 mm a to z venkovní strany pláště dovnitř. Vruty pak do pláště polezou lehčeji, budou mít v předvrtané díře „vedení“ a nevylezou (většinou) ven tam, kde nechceš (třeba mimo „špunt“).
Jo a prej ve ctvrtek ma byt O-4 stupnu a ma snezit!
Nestraš! Na čtvrtek potřebuju co nejtepleji, sucho a každopádně sluníčko.
Ja nestrasim, ale meteorologove jo:-)
fakt jo, tak to je super, už se meůžu dočkat, tohle počasí už mě pěkně štve…
štve? Dy? je super. No, možná by mohlo trochu popršet
Prosím tě, co je na tom super, vždy? teďkom je furt kosa jak v na Sibiři, vítr fouká tak, že se málem nedá ani chodit a o tom dešti ano nemluvím…
S kosou trochu souhlasím, ale zase tak hrozné to není. Ale vítr jsem už neviděl asi tak měsíc. A déš? zrovna tak. Vy tam v Opavě asi máte jiné počasí. U nás (okolí 3nce) je už měsíc strašně pěkný podzim :-)
jo, na snih jo, ale brecky se desim…
Doufám že toho bude minimálně jeden metr.
toho se nebojim:-P
chapu. Praha :-)
Myslish ted ve ctvrtek? To snad eshte ne. Bych eshte chvili pockal. Sem chtel o weekendu eshte na kolo…
Už se nemůžu dočkat, těším se na ty pády… :)) Chtěl bych si vyjet aspoň jednou v pořádném sněhu, minulý rok jsem byl na začátku roku a to už zbyla taková ta sračka, takže to bylo docela kruté… :))
Asi tak jak na smrt… no, mozna jeste o neco min.
a veris v reinkarnaci?
Vůbec. Nejlepší by bylo kdyby období sněhu a ledu trvalo tak měsíc…
Dobu ledovou bys asi neměl úplně nejvíc rád, že? :-)
nejlepší by bylo, kdyby trvalo 6 měsíců a 6 měsíců by bylo léto, prostě žádné jaro a podzim…
Proc? Listejcky, barvicky, blaticko:)
Barvičky ty by šly, ale bez těch se obejdu, lístečky moc nemusím, protože nevím co pod kterým číhá a blátičko je super a to je i v létě.
sakra to mělo být na Pinocia :))
Ty nechces jaro jo? To jsi teda divnej…
No zdali. Uz, aby tady byl. Neznam nic lepsiho nez jizdu zasnezenou krajinou. Pro mne je to lepsi nez sileny parak v lete, ale nasolenou brecku nemusim ani ja, ani kolo.
jo, uz se tesim. Hlavne na bezky.
Taky, taky.
Už jak malý Jarda, Ale ani ne kvůli bikování ve sněhu, to ne, kolečko zazimovat, .-).
Teshim teshim… Lyze, kolo, lyze, kolo… Ach jo…
Sámo. Odložím kolo, vyvalím běžky.
tesim se jak malej jarda:-)
Moc ne – čeká na mě lopata :(
Ty jezdíš na lopatě náčelníku?:)
Bohužel ne :( Jen mě fascinuje, jak se všichni nemůžete dočkat sněhu – to ho nikdo nemusíte odhazovat? Mám sníh rád, ale nesmí ho být hodně :)
Ale jo, na chate o vikendech + cca 14 dni v tahu, co jsou nasi na dovolene. Pri hustem snezeni to je docela pakarna – sotva to clovek odhaze, uz muze zacit znovu. Na druhou stranu je to urcite lepsi, nez se trapit nekde v posilovne ci trenazeru. Chapu, ze pokud to musis delat kazdy den, tak Ti leze na nervy (ale zase predsi nepada snih v kuse cely mesic). A jizda zasnezenym lesem na biku, to je proste parada. Uz se tesim, az klesnou teploty pod bod mrazu, nebude brecka a bahno. To si pak vezmu dovolenou a budu bikovat.
Já nemusím odhazovat každý den, jen o víkendu na chalupě. Za ten týden se toho sněhu nashromáždí docela dost, navíc slehne a ztěžkne. Kdyby to člověk dělal každý den, tak to má s menší námahou. Navíc kromě přístupové cesty a placu na dvě auta ještě odhazuju velkou plochou střechu na kůlně a na předsíni. Normálně se odhazuje sníh ze střechy dolů, ale loni bylo tolik sněhu, že jsem ho házel ze střechy nahoru :) Ale nestěžuju si – zimu mám taky rád a ta lopata k ní prostě patří.
:o)
v panelaku moc snehu neodhazujem :))
To jsme dva. Ale vše dobré je vždy něčím vyváženo.
to jsem fakt sam, koho odhazovani snehu bavi? no to je des…
Me to taky bavi. Ja to odhazuju na kupe, potom to vysejpuju a hned mam zrobeny taky dirt snehovy.
To se ví! :o)
aji jo v lese bude hezky,na kole stejne nejezdim,ale na bezky se uz trepu a na prochazky s hafanem:)
Ano, to je pro mě nejlepší bikový čas. Kolo se nešpiní, z každé vyjížďky jsem čistý jako z myčky. Žádné mouchy, není ani horko. A když sebou fláknu o zem, ani to nebolí. Sníh stírá výkonový handicap (ti, kdo mi v létě ujížděli o pár km mi v zimě ujedou jen o pár set m :-) Po lese se nemotá moc lidí. Prostě ideální podmínky.
Ovsem jedna z nevyhod jsou pulmetrove zaveje a me se vetsinou podari ze mam mokro v botach
Já se držím spíš v lese a tam závěje nehrozí.
No minulou zimu sice zaveje nebyly ale u nas bylo pul metru snehu vsude:-)
V lese, kde jezdim ja, hrozi:o(
anoooo!
netesim nebot bude zima ale pady budou zajiste kvalitni
Těším. Vytáhnu zimní spacák, sněžnice, běžky, možná i sjezdovky a když zbudou peníze tak si koupím mačky a cepín. Zima je prima.
YO!! jen houst a vetsi vlocky.. ;)
Rozhodně lepší sníh a ne moc velkej mráz než to co je teď, to je hnus velebnosti…
Proc? V tomhle se da jeste docela v klidu jezdit. V metrovy vrstve snehu ne. Kdyby takhle bylo do jara, tak bych si nestezoval;-)
já taky myslel tak 10cm sněhu a mráz kolem 5°c. Tady u nás už je 14 dní zatažený,mlhavo, fouká jihovýchodní pěkně vlezlý vítr…prostě já tohle počasí nerad
vuuuubeeeec!!! Fuj!
Tak nas teamovy meteorolog tvrdi, ze to dneska v noci zacne:o( U nas v Krusnejch horach prej uz prsi a jak v nomci klesne teplota, prejde tove snih:o(
Tak uz snezi:o(
Jupííííííí:o))))
Ne, ja to jeste nechcu!!! Hele Radku, nemohli byste to u vas nejak pozdrzet a pustit to na vychod az tak ve ctvrtek vecer?
Ja bych to podrzel v Nemecku;-)
jo to byse ti libilo a ja tu budu mit snih nen jen at snezi v cesku
uz se tesim hodne, akorat doufam ze to nebude takova zima jako loni, jak byly sracky misto snehu :(, ale kdyz mrzne, je tak 5 – 10 cm cerstvyho prasanu tak tomu se nic nevyrovna !
ja myslim, ze metr prasanu se tomu nejen vyrovna, ale i prekona. Ja vim, ze tys zase myslel jizdu na kole? :-)
metr prasanu je dobrej na sjezdovky na poradnej freeride, ale na kolo je vic jak deset centaku moc , no mozna by se dalo i dvacet ale to tak z kopce
Coze? Loni bylo nejvic snehu za poslednich snad nekolik desitek let. Kdyz jsi treba u nas jel lyzovat na bozak, obcas se ti stalo, ze jsi neprojel zpatky.
kdes byl celou zimu, v africe? takovou silnou zimu sem este nezazil
sice to takle casto neni :(, ale kdyz jo tak to stoji zato !
V Liberci uz to taky zacalo:) Uz je krasne bilo
pockejte az zase budete v dubnu psat, ze nemate kde jezdit a vsude je ten zkur*enej snih… :-D
Vseho moc skodi ze:-)
Už se těším, až se vrátím s bobanem z Pradědu a pojedu si kvečeru protáhnout nohy kolem vody na „námořnický grog“ (svařák a v tom 2 rumy).
Letos na jaře se mi povedlo na bobanu udělat na Pradědu (Áčko) cca 25 jízd x 900m, pak jsme doma vytáhli kola na cca 30 km v lese a večer 2 km kraula v bazénu. To byl trojboj!! Juch!!
silene, uz se tesim na to pojezdenicko, ale musim si zas dat do pucu sve salomony 8-)) zdravi dlouhy http://universal.vmoste.cz
Včera jsem byl na nočním švihu na biku a byla to ůplná hrůza. Nejdřív jenom sněžilo pak do toho začlo ještě pršet a jelikož byly asi 2 stupně tak jsem byl za dvě hodinky slušně promrzlej. Nejhorší ale bylo, že tady v okolí máme hrozně písčitý cesty takže když se písek smíchal s tou ledovou břečkou začlo to hrozně odstřikovat a úplně mi to zasralo kazetu a retez takze to neřadilo a vydavalo to příšerný zvuky. Ale jinak mam snih rad kdyz je pod nulou, tak je to parádní poježdění.
No jasnačkááá…těším těším :o)