Jezdíte někdo Stronglight Century nebo Oxale? Jaké jsou? Myslím tuhost a jak řadí.
Jezdíte někdo Stronglight Century nebo Oxale? Jaké jsou? Myslím tuhost a jak řadí.
To je fakt nikdo nemá?
Chce to trpelivost :))
Kup si nový XTéčka. Za 4700 Kč na kolokrámu není prostě co řešit a budeš to mít i s osou. Já už je mám doma, ale na kolo půjdou, až do rasuju původní sestavu. A o tuhost si nemusím dělat žádný starosti, v časopisech hodně dobrý ohlasy. Jinak mám doma katalog od Stronglightu (bez cen). Když jsem vybírala kliky na kolo, chtěla jsem se informovat na nějaký kliky Stronglight Rockstrong – ty v tom katalogu vůbec nejsou, ale na 99 % se jedná o čtyřhran a ten jsem nechtěla. Cena klik Century/Oxale by měla být 2000–3000 Kč dle modelu + osa ISIS.
Katalog Stronglight mám taky.Jinak Century stojí 4000,–.Alespoñ v Kastaru. Shimano na kole kromě řazení a házečky nechci.
jediny dva kompose ktery bych na kole od shitmana nechtel :)
Každej má právo na výběr.
Jó,jinak Rockstrongy maj v německu za 140 EUR
Stronglight vyrába pre Dura Ace kľuky 7950 (110mm compact) vnější prevodník 50zubov. Chcela by som sa spýtať či niekto nemá skúsenosť, alebo nevie či je možné k tomuto 50z prevodníku namontovať vnitřní malý prevodník s počtom zubov 36, alebo tam musí byť iba 34z. Originál Shimano 50z prevodník totiž umožňuje správnu funkciu radenia iba s 34z malým prevodníkom a na väčší napr. 36z prevodník nezhadzuje správne reťaz.