Mam kolo GT performer a pořád se mi špiní rám a ráfky pokaždé když je umeji tak se hned zapráší nevite čim bych je moch učinit lesklé???? Předem děkuji za odpovědi.
Mam kolo GT performer a pořád se mi špiní rám a ráfky pokaždé když je umeji tak se hned zapráší nevite čim bych je moch učinit lesklé???? Předem děkuji za odpovědi.
na tohle nejlip funguje, kdyz se okamzite na tom kole prestane jezdit a zavre se do prachotesny skleneny vitriny
tak to je hustý :-D
co takhle pronto proti prachu ;-)
JA mam kolo zasrany od blata porad a nekdy tak jednou za 2–3 mesice ho umyju a vylestim lestenkou ktera odpuzuje vodu, tudiz na nem nezustavaj fleky po kapkach, ale stejne se to zase zasere. Akorat ted budu zazimovavat a presedat na zimaka, tak ho vycistim maximalne.
Já mám kolo s dvěma koly a když na něm jedu tak se obě ty kola otírají o zem a špiní se, jsem bezradný ?:o()?
jakto ze sou nase trenky umazane od vajec i po prevraceni? …protoze ste prasata
Doporučoval bych vypít aspoň půl litra nějakého 30% alkoholu...........nevim jestli se ti to bude lesknout, ale každopádně ten prach neuvidíš:-)
a nebo zacit bastit antidepresiva .. sice prach a sajrajt uvidi, ale bude mu to jedno
ze by navrat Jarina??
tý krávo, jsem se zas jednou zasmál. Takže a? žije Superbikeman a hlavně všichni, kdo mu odpovídají :-D
včetně Tebe a mě, :o))) LOL