Ctvrtek, sraz v 10 pod barandakem na cyklostezce na branicky strane, trasa na tocnou atd…(dohodnem se na miste)
Ctvrtek, sraz v 10 pod barandakem na cyklostezce na branicky strane, trasa na tocnou atd…(dohodnem se na miste)
Jak jsem rikal, pokud nebude prset tak s mnou muzes pocitat. Doufam, ze konecne dojde na Udoli taty Kony. Jako bonus bych dal to bezejmeny udoli (nejake navrhy? :-) na druhy strane Vltavy od cisticky na Jilovisti.
Do udolia pod cistickou by som siel iba ak to poriadne zmrzne, alebo vobec. Raz som to siel smeromdole, po tom co som blbo pochopil Blackyho, (alebo si zo mna spravil srandu) a preklial som mu este aj pravnukov. Ta cisticka asi nefunguje, podla toho ten potom v tom udoli vyzera a pachne. A je nutne ho krosovat niekolkokrat. V potoku je take krasne zmradlave cierne bahno ako kal z cisticky. Navyse su tam kadekde ostre sutre, takzeultratenke plaste nie su to prave (iba ak by vam pacilo opravovat defekt na od hovien zababranom kolese).
:-))))))))))))))
dej pak vedet, jestli je to pod tou cistickou uz uklizeny po tezbe
nejsi nějakej nametenej :-D
Njn ma to v hlave trochu posunuty :-) …datum.
njn, cas leti, uz je listopad…
:o) jel bych taky ale nechce se mi chrtit :o(
neboj chrtit se nebude, ale zase doufam ze se to nepovlece jako v nedeli…
doufám že to neni narážka na mě (já se snažil) :-)
Hele nekecej a napis, ze se pridas. Aspon tech 120 vepredu budes mit konecne kde vyuzit.
šel bych do toho zaleží na počasi a taky na tom jestli se vám chce na mě čekat :-) kolik bude km?
neboj, já taky nejsem zrovna rychlík. kdyžtak budu s tebou vzadu :)
narazka na tebe to neni, to mel bejt pokus o ftip :-) po navratu s goodem z radotina do prahy sem pul dne nemoh delat nic jinyho nez lezet…
si me nemel zezadu tak tlacit :)
A ve ctvrtek je 17. :-) Asi se taky objevim
16. rijna byla nedele…
kteryho roku?
No prave, neni to ctvrtek 16.rijna, ale 17.listopadu
carskyho kalendare?;)
ne, kibicovskeho :-)
nepustim ;-)
tebe bych teda chtel mit doma..
no zatim si nikdo nestezovat ;-)
si nějak věříš :)
ja mam chripajznu, kdo mi bude delat cajicky s medikem? to by musel udelat do zasoby ;-)
chripka nejak ochromuje ruce a nohy? :-)
ano ;-) u nekterych jedincu ano
Zatím jedou chrti, takže nejedu.........
sragoro… p.s. to rika ten pravej-chrte
jedu, ale nikam se neženu – což na albertech není problém :)
to jsme dva
az nazujes 3.0"gazzu tak ti to mozna i budu verit;
Pokud to jen trochu pujde, tak bysme si dali obed ve Vranem.
z toho kouka pekna megachrtarna.. takze se mnou nepocitejte.. na jeste vstavat tak brzo.. ani me nehne.. :-P
fousací asi to vezmu jako varování než si to rozmyslim ;o) ale v každém případě bych neco podniknul samo že v klídku :o)
ja vubec nic neplanuju.. uvidim az se zejtra probudim.. ale pokud se mi bude chtit, tak nejspis nandam ralfy a dam si jen tak kolecko Cukrak-Kazin-Vonoklasy-Babka-Stankovka, vynecham Pigiho, a hura domu do tepla..
no to je počasíčko :) kdo nejede je guma…
neuveritelny, ani jsem tomu nechtel verit kdyz jsem se probudil :)
jj, ale kosa je pekna! Nicmene jedu… :-)
luxus, rano s vzbudim, je nadherne, vlezu na bike a pocasi se zacne kazit, promocenej dojedu domu a ejhle je zase hezky, no nenas*alo by to?;)
Ne, jelikoz jsem dojel domu suchej.
tak to je jasny, priste zustan doma a budeme mit hezky celej den :-)))
to urcite…:o))
ja sem dojel taky suchej :-)
tak to vypada ze asi jezdis kanalama nebo co:-))
pohoda trasa… organizátor JMT se ovšem nedostavil :)
jj, pohodova trasa, aspon se dali nacvicovat pady :-)Jenom ten vrchni byl nejakej divnej :D
ten byl hodně krutej :) škoda že jsem tvoje kreace neviděl – hlavně že jsi ty i kolo ok :)
tomuhle se rika „jak vydesit“ opravdu to bylo 20 metru? a nebo jen kecal a bylo to 50?
koukam, ze sem o neco prisel?! Goood uz se rozcvicoval na Ho-Chi-Minovi :-)
a co Elwing Sličná, našli jste si jí? Potkali jsme jí v 10 u serpentinek se slovy, že pánové si jí najdou :-)))
tak pánové bohužel nenašli :/ a co vy lízači asfaltu?
trochu zima, ale jinak fajn. kde se budeš flákat v sobotu, až my budeme lízat šutry a kořeny brdského pohoří?!
návštěva rodiny v Pardubicích /pá+so/ ale neděle…
Elwing dorazila až pod baranďák a tam si mě našli :)
JMTho sem potkal u Barrandaku, kdyz sem se vracel… dve hodky zpozdeni – este ze sme necekali :-)