mam dotazek.ted v tydnu jsem si poprvy koupil mtb tretry-trosku se v nich vyznam ale nikdy jsem nepochopil nac jsou dole na podrazce u spice ty dve sroubovaci diry-normalne jsou zadelany takovejma dvema plochejma sroubama…vsak urco vite.dik moc
mam dotazek.ted v tydnu jsem si poprvy koupil mtb tretry-trosku se v nich vyznam ale nikdy jsem nepochopil nac jsou dole na podrazce u spice ty dve sroubovaci diry-normalne jsou zadelany takovejma dvema plochejma sroubama…vsak urco vite.dik moc
ty si s tretrama nedostal sroubovaci 4 koliky?
můžeš si tam přišroubovat špunty a hrát fotbal, kdyby tě už kolo nebavílo :-)
Dokoupíš dva kolíky a vylezeš každej kopec
Myslim ze u treba Sidi se ty spunty musej dokupovat zvlast. Beztak vetsinou nejsou treba.
Tak,tak stojí 250 kč
jj, to sou takovy zmijaky, ze sem v tom neda vubec chodit :-) Za rok sem je este nepouzil :-)
jasne dostal…uz jsem je tam i srouboval…mam Pearl Izumi Flouw Mountin…takze je to jen pro lepsi chozeni atd?a ty sroubovaci diry teda nemaji jinej smysl?(to pak nechapu k cemu to tam neni na pevno-to prece nemuze nicemu vadit)
Treba me prekazej, kdyz jdu po dlazdickach z baraku, to je mistama dost o hubu
jasne takze je to jak u kterejch bot a kdo si na to zvykne…úproste jen tak vyberove…ok dikec moc
Napevno tam nejsou aby se dali vymenit-celkem rychle se opotrebi pokud clovek v terenu sem tam popobehne. Jinak pasujou tam aspon u nekterych i spunty do kopacek a ty jsou levnejsi.
Ty spunty jsou do blata. Treba kdyz se drapes po sutracich je to s nema o hubu :)
A když se v nich projdeš (jako já) kamarádovi na baráku po jeho perfektním trávníku, tak je to taky o hubu :)
„Co tančíš, když máš na nohou pluhy!“ – Šimek a Grosman :-))
sem myslel, ze po novy plovouci podlace… :-)