přemýšlím o sedlovce – karbon 30,9 mm průměr… délka 350–400 mm, nevíte o něčem pěkném, co by nebylo příšerně drahé?
přemýšlím o sedlovce – karbon 30,9 mm průměr… délka 350–400 mm, nevíte o něčem pěkném, co by nebylo příšerně drahé?
Mám no name, alla Pells za 990,–. Jestli chceš sehnat taky, mailni. Drží, je to 400mm.
Takze dural + karbon?
Ano, zámek hliník vlepený do karbonu. Trubka je čistě karbon, slátaninu bych ani nechtěl. Celokarbon mě nebere a zbytečně drahý.
Daji se sehnat i 27,2?
Mám jednu volnou karb.Woodman rovná 350×27,2 jetá 150km – máš-li zájem …
Potrebuju 400mm, ale diky za nabidku.
OK. Nebo bych ti ji mohl nadstavit o 10čísel kouskem z Pellse :-)
Budu o tom premyslet :)
Tu primo vozim, 27.2, 400 mm. Jestli chces resit dal a sehnat – posli mail.
Mas ho tam!
No, pořád tam bimbá… .
mail… :)
Určitě. Já mám 27.2 400 mm karbonovou. Trubka karbon, zámek dural. Cena okolo 900. No name.
A 31,6 by jsi neměl?
poptám se, dám vědět
Taky o tom přemejšlim, jediný co sem v tomhle rozměru našel po ešopech bylo na bikezone.cz Třeba možná máš jako já Duratec (C; a třeba ti taky praskla sedlovka vod Ričiho oc:
redukce na 27,2
easton ea 70 karbona za 2500 na koloshopu,redukci nebrat..
co je zle na redukcii?
no nelibi se mi to uz takle je to nejslabsi misto ramu (se stredovym slozenim) a cpat tam redukci?a navic pokud se nepletu tak ramy do kterejch se to davalo trosicku praskaly(giant(nemluvim jen o nsr ale treba i o jejich silnickach)
ec:-) ae je hlinik.
Zkus Woodmana – www.rdcycles.cz, 1499 – 1999,–. Je to moc?
Jakou mají průměrnou životnost sedlovky?? velice nerad bych si totiž nějaký její kus vytahoval ze zadnice:-)
potrebuji poradit/zhodnotit. S karbonovou sedlovkou mam zkusenost asi cca 2 mesice a ted jsem zjistil, ze je „lehce skrabla?!?“ v miste upinaku.(viz obrazek) Mam se desit, ze mi to rupne pod zadeli?!? Utazena na krev rozhodne nebyla, vlastne je utazena ze servisu a od te doby jsem s ni zadny psi kusy nedelal a ani nezajizdi!
potrebuji poradit/zhodnotit. S karbonovou sedlovkou mam zkusenost asi cca 2 mesice a ted jsem zjistil, ze je „lehce skrabla?!?“ v miste upinaku.(viz obrazek) Mam se desit, ze mi to rupne pod zadeli?!? Utazena na krev rozhodne nebyla, vlastne je utazena ze servisu a od te doby jsem s ni zadny psi kusy nedelal a ani nezajizdi!
Stejným způsobem mám škráblou sedlovku na žiletce a je to OK.