Máte je už někodo? jak to brzdí, kolik stojí a kde koupit? Díky
Máte je už někodo? jak to brzdí, kolik stojí a kde koupit? Díky
slysim o tom prvne..
Je to Formula tady více info http://www.formula-brake.com/index2.htm naživo jsem jí ještě neviděl, ani nevím kdo má v ČR na starosti distribuci.
Bartonicek. Na trhu je uz dva roky, ne?
ORO jo, ale ORO puro má být novinka na 06 páka karbon, telo titan. Počítám, že to bude asi hodně drahy na mtbr psali kolem 700 dolacu.
myslim že ne, normal se prodává, už je davno testovali, maji je treba na trinnity.cz
Zaspal jsi rok a neco ;o)
já snad ne?:)
No nevim, ale odpovidas po roce a 2 mesicich ;-)
safra safra no jo:) psal 06, nekoukal sem na to, uz bych mel jit asi spat…
bude letos na top modelech BH, uvidime. Videl jsem je zatim na vystave, vypadaji zajimave.Samostane nabizi primo dovozce Bartonicek Plzen a ev. Razzo v Praze.
Brzda je již skladem, cyklo Bartoníček – cena 6.557,–
Zatím jsem našel na tyhle brzdy samou chválu, máte s nima někdo nějakou konkrétní/osobní zkušenost? Chtěl bych je misto Avid J7, ale mám trochu strach vzhledem k jejich udávané váze 216g a mojí ne uplně ideání postavě vážící 95kg… Za lepší cenu bych mohl mít na 90% XTR 2007. Bylo by to na Santa Cruz Blur LT, viz profil. Přečetl jsem toho tady hodně, ale pořád nevím :(
the.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1158698419 tady je recenze… nevim, možná už jsi ji četl…
JJ, četl, každopádně díky.
bagbike.cz/?cmd=1507 čuměl sem na ně na polici, vypadaj úžasně
JJ… taky jsem koukal a rukama i ohmatával :-))) Teď na novým kole mám ORO K 24 je to to samé ,ale bez těch parádiček CARBONU TITANU a KEVLARU…
Co mas za nove kolo? :-O
Hardtaila LAPIERRE :-)))
Takze mas konecne zase co lestit, jo? ;-)
www.cycles-lapierre.fr/…Pro-Race-LTD
tohle ? … bych si nechal libit :)
To já taky 8-)
Dyk to má nějakou vohnutou sedlovku…
Kdyby jenom sedlovku. Jak uz o ma nove zkroucene i zadni stavbu…
Skutečně ? Tak to bude nějakej auschus !!!
Jo jo. Dokonce francouzskej auschus!
No to je až nechutné…
Hi hi hi…8-D
teda papírově to je lehčí než těch 9,4, pravda že dost dělaj ty UST pythony
Tak to musí brzdit jak prase, co ?
Ve všech testech a hodnoceních, co jsem viděl, tak Puro není lepší než K18 nebo K24, buď hodnocena stejně nebo o chlup hůře. A těch 30g na jedné brzdě mi teda nepřijde jako nic oslňujícího, když se podívám na jejich cenu.
Muj názor je, že ORO ano, ale vyhazovat prachy za puro rozhodně ne. Jedině pro extra gram honiče.
můj názor též. K18 vpředu 180 vzadu 160 lehký, účinek dle recenzí super, cena přiměřená