potrebuji radu, cemu byjste dali prednost GT AVALANCHE 0.5 NEBO GT AVALANCHE 1.0. Je mezi nemi vyvazena cena-vykon? Diky
potrebuji radu, cemu byjste dali prednost GT AVALANCHE 0.5 NEBO GT AVALANCHE 1.0. Je mezi nemi vyvazena cena-vykon? Diky
Asi bych vzal 0.5 – lepsi vidlice, naslapny pedaly, prehazka, rafky, riditka Syncros (uz to neni co byvalo :), brzdy Avid, naboje pripraveny pro montaz kotoucu. Me ba ale dost vadila ta vaha skoro 13kg to uz je bremeno :(
kamosh ma 0,5 diskovou a ma na ni 525 shiotmana.. ma to sice 13kg, ale pekny kolesko.
Tohle rozhodování už mám za sebou. Dal jsem přednost 0.5 disc. Vidlici jsem si nechal vyměnit za Marzocchi MX COMP 100 a jsem si jistý, že jsem udělal dobře. Kolo je sice o něco těžší, ale zhubnu! Originál pneu Tioga jsou sice pohodlné a super v terénu, ale trávím část vyjížděk na silnici, tak už tam mám Nanoraptor. Jinak bych zatím nic neměnil. Tak dobrou volbu! :o)
Taky už to mám za sebou. Nakonec jsem vzal Zaskar Expert. Rozhodla vidlice a váha. S těma pneu souhlas.
Asi před třemi měsíci jsem se rozhodoval úplně stejně. Nakonec jsem vzal GT 0,5 V. Super kolečko. Rozhodně nelituju, že jsem nekoupil GT 1,0. Je to otázka pěněz, ale doporučuju 0,5. Další názory můžeš naleznout na www.gtbicycles.cz., rezence potom na www.sterba-kola.cz. A? se rozhodneš jakkoliv, myslím, že s GT budeš rozhodně spokojenej.
Nekteri znalci i radobyznalci casto na tento web prispivajici by asi nesouhlasili. Ja vsak ano. Mam taky letosni pololavinu na veckach. Zatim v pohode…