Sorry, že tady píšu tolik příspěvků jsem už zoufalej, ale teď naposledy Manitou Splice 2006 (bez Lockoutu) nebo RockShox J4 2006 U-turn. Mám kotoučovky. A ještě kdo máte LockOuty-využíváteje a jaké máte zkušenosti Díky moc.
Sorry, že tady píšu tolik příspěvků jsem už zoufalej, ale teď naposledy Manitou Splice 2006 (bez Lockoutu) nebo RockShox J4 2006 U-turn. Mám kotoučovky. A ještě kdo máte LockOuty-využíváteje a jaké máte zkušenosti Díky moc.
Lockout-mam, skoro nepouzivam, je to skoro zbytecnost. Urcite Splice. Judy je proste takova low-end vidlice… Sice ma hodne funkci, ale vsecky se mi zdaj osizeny.
Už jsem ji sice objednal, ale v pondělí to zastavím.
Myslím teda tu J4, samozřejmě
Takze bude Splice?
Ano bude Splice
Myslis, ze jsi normalni?
covece ty nejsi normalni
Ca vám zase vadí?
1)muzes mi tykat;) 2)nedelej unahlene zavery co koupis
nemluvi jenom s tebou:-).ty egoisto:-)))
ale odpovida mi :P
Čau. To mě přijde jako Kozina a Lomikar. Odpověď do 1 hodiny, 1 minuty 1 sekundy. Kdybych měl klobouk, tak ho smeknu.
Hej tak toho sem si nevsim, ale je to zajimavy :-) Se mi povedl snad poprvy
blahopřeji, to se jen tak nepodaří.
Lock-out vyuzivam na silnici nebo kdyz chci vydupat kopec ze sedla. Na rekreacni jezdeni se ale bez nej da obejit.
Lock je věc dobrá, ale klidně se dá jezdit bez něj. Na pevném povrchu je příjemné mít vidli zamknutou. Pokud ty peníze můžeš dát, tak bych si za něj připlatil.
Tak co mám jít do toho Splice?
Urcite
navrhujito udelat hlasovaci metodou-za mejeto 1:0 pro domaci tedy splice
Lock-out, při uzamčení zlepšuje mi prudké brzdění. Vidlice se nezanoří a sníží možnost přeletu. To ocenuji při rychlém prujezdu městem…za přírodou…
2:0 pro domaci, taky Splice
Ještě nějaké další návrhy? Zatím je to 2:1 pro Splice a tím se dostává do vedení.
Pokud mas kotouce a chces aby vidla neco vydrzela, tak Splice.
Jsem to tam blbě napsal, předtím to bylo 2:0 ne 2:1, ale díky gobike je to už 3:0. Zdá se, že J4 nemá absolutní šanci
To teda nema… Splice je urcite o hodne lepsi
to jako tema 2mm navic?;
Ne, ale lip tlumi a zda se mi, ze je urcite vic proverena lidma. Sice rikaj ze tece atd., ale o Judyne to nerikaj, protoze ji moc lidi nema…
Teče?
lip tlumi? tys je testoval obe? ja se tehle diskuzi zatim vyhybal, protoze sem chvilku jel jen na splice(nic moc, kamos se ji rychle zbavil) a judy sem mozna tak potkal v obchode…
Splice sem jel a Judynu taky, pravda je ze ne tu J4. Ne ze by kazda tekla, to sem blbe rekl, kdosi si tady stezoval ze tekla, ale to musela byt chyba pri vyrobe… Ja bych do ni sel
I bez LockOutu?
Klidne bych osidil ten Lock. Ja ho mam a stejne ho moc nevyuzivam
A když pojedu do kopce a budu sedět, tak se to bude se mnou houpat? Protože já mám teďka vidlici, která se ani nedá nazvat vidlicí, tak toho moc neznám, proto se ptám
No kdyz budes sedet, tak se da rict ze ne. Uplne minimalne. Ale kdyz si stoupnes, tak se pohupovat bude. Ja slapu kopce ve stoje jen ojedinele a jenom ty velky a na tech zamykam, jinak ne-e. Reknu to takhle. Bral bych radsi Splice bez Locku, nez J4 s lockem a nevim cim vsim…
Lockout je dobry ked mas makku pohodovu vidlu a mozes ju zamknut na asfalte. Splice je dobra vidla aj ked dost zadrhava ked je nova (aspon tie co som skusal, model 95). Ostava verit, ze sa to rozchodi.