Zdarec jiste vsichni mate nejaky ten chranic proti narazeni retazku do vidlice? Ja ma Setlaz neopren za nejakych 150,– Co ma te vy??? A jedem…
Zdarec jiste vsichni mate nejaky ten chranic proti narazeni retazku do vidlice? Ja ma Setlaz neopren za nejakych 150,– Co ma te vy??? A jedem…
BBB neopren za 250.
elektrikarskou gumu – cervenou :)
ja mam cernou… :)) (ale neplest s izolackou, tohle je samovulkanizujici guma na utesnovani pruchodek a tak.. :)
taky tu cernou budu muset nekde nafasovat, na ta cervena se porad prebarvuje do cerna :)
Kus plaste pridelany vazacim dratem. Omotanou dusi pojistenou fazetkou.
BBB asi za 100Kc na krajich ho mam jeste pojistenej paskama aby se po vidlici nesoupal.
ty jo ,kde jsi ho sehnal za 100 u nás ho maj všude přes 200
No ja ho kupoval asi pred dvema lety v kramku u nas v Kralupech. Urcite jsem za nej nedal vic jak 120Kc. Vydrzi dlouho a to ho jeste porad muzu otocit na rub.
Neopren Author na suchý zip s vymazaným logem ( fuj ).
kobercovku, nasel jsem ji doma, takze za 0,–
Omotanou starou dusi. Na jedne strane drzi samosvorem, na druhy je posledni zavit jeste zajistenej trochou lepidla z lepeni.
Setlaz Neo Weave http://www.cykloprofi.cz/…_setlaz.html
Jo a kazdy se me pta na co to je nebo co to je:)
kus stare duše chycene el. svvorkama.
STAROU DUŠI OMOTANOU IZOLAČKOU :o)
omotana izolacka, na nekterych mistech zesileno… o,–
Žraločí ploutev s otřískaným nápisem Shimano.
ja mam ten spiralovej plastovej pas na svazovani kabelu. driv to se taky prodavalo jako hatty za relativne drahy penize. koupil jsem toho za 15 kc asi tak nadosmrti v obchode s kabelama. podle me nic lepsiho neni na jednom konci olepit lepipaskou a pak pri obrtaceni poradne dotahovat, z druhyho konce zase lepipaska. na hranaty savle by to ale asi tak dobre nefungovalo.
Sem taky vozil dlouha leta. Jedina nevyhoda, ze se to blbe tvaruje na hranaty trubky. No a taky to neni tak tichy jako par vrstev duse.
hatty
hatty je fajn, cena asi 75,– drzu uz per let… a navic – veverkam se libi
kus starýho pláště, připevněnej na vidlici pomocí elektrikářskejch stahovacích pásek
Speedstuf Carbonovou nalepku Shaman
Speed Stuff asi za 300,–