Tak jsem tady na ten sraz …
Doufam, ze vyhovuje termin, je to za 14 dni, tak snad si to vsichni zapisi do denicku, prihlasi sev ankete a dorazi na neformalni setkani bajkeru pred nedelnim zahajenim sezony ;-)
Tak jsem tady na ten sraz …
Doufam, ze vyhovuje termin, je to za 14 dni, tak snad si to vsichni zapisi do denicku, prihlasi sev ankete a dorazi na neformalni setkani bajkeru pred nedelnim zahajenim sezony ;-)
nikdy neni tak zle, abychom neprisli na zebirka a nepokusili se pred Lostem z vas vypacit nejake tajne informace :)
Pripadne zneskodnit soupere :)
Co uplatky, budou?
Myslím, že jedem v sobotu do Č. ráje. Takže na na žebra to tentokrát nevidim, ale jedno dvě zdravotní snad snesu. .-)
To je svatého Marka :-)))
a to se nikam pak nepojede ??? bydlim kousek prijel bych ale jen sedet v hospode ?
Muses nam sjet pro pizu.
a odkud bys ji chtel ?
Na neco uz prijdem ;-)
od Enjoye
tak mohli by jsme alespon do Pruhonic a zpatky…:)
nebo na Hamr tam se taky toci dobry pivo :)))
do pruhonic je vic terenu :)
přijdu radši v převleku – přeci jen aby si na mě LOST hateclub nevybil zlost, že už nezbyly fleky na letošek :)
Jen doufam ze Hospudka Pod Hrazi je ta co si myslim.. :-)
to se neví, do hlavy ti není vidět ;-)
Dá se snadno najít. Nad dveřma má napsáno „Hospoda pod hrází“ :-)))
Nejak to snad poresim, dik.. ;-)
Ukecali jste mě. :-)
Těším se.
Aspon uklidim ;-)
Já bych možná jo, mám to z práce kousek :-)
Můžete mě pak s jecnakem zase doprovodit kus cesty do Brodu…
Tak pod Hrazi je svatba, na kterou nas nechteji pustit. Napada nekdoho nejaky vhodny prostro? Hlavni podminkou je nekuracky prostor
Bowling?
Som za.
nekuracky?..i kdyz taky sem za :)
cestin roku
Restaurace u Dašu v Klanovicich da se tam jet i kdline o ty hospody na hrazi
Zase přijdu o žebírka. :-( Luka a Habib mě na ně nalákali už před dvěma roky, přijela jsem, zašli jsme do hospůdky, sliny mně tekly už cestou - a nebyly, došly, pošly. A teď zase nic. Sakra.
v mrazaku mam schovane jeste zbytky odminule :)))) takze bych je mohla pronajmout :)
za líznutí nebo kousnutí? ;-)
no ja nevim za jake sluzby, ze… treba odnost do hospody :D
Květa určitě pojede autem, tak by tě mohl odvézt ;-)
o nás bez nás :-)
To z ni dobre. Odkaz zde.
Nie je to trochu ďaleko?
Ani ne, ale stejnak asi vetsina pojede autem, tak se staci dohodnout s ostatnima a vytizit auta na max.
Myslíš z Chrudimi nebo z centra Prahy? ;-) Když jedu i já, tak snad nikoho z Pražáků ani nenapadne zaobírat se vzdáleností…
nenejenom zni ale vyborne tam vari plzen je vytecna a ta cesta tam je sice rovinata ale moc pekna ja to jezdim po cerveny kolem hostivarsky prehrady az na konec pak odbocim smerem na pitkovice a po zeleny do urinevsi dal pak po modry az o klanovic kdo toho bude mit malo muze si dat po zeleny okruh kolem klanovic ta prima cesta delatk 40km cca
Tak to je teda houby enduro.
ty ses vosel !
Daji se tam nekde schovat kola? Nebo zamknout tak aby byly pod dozorem? Mam to co by prevodnikem dohodil.
pokud bude otevrena zahradka a myslim ze i bude tak z nej ani nemusis slejzat pokud pujdem dovnitr tak se daji zamknout k plotu uvnitr zahradky
no radost z vas nemam, ale je to fuk, pit stejne nesmim, ani ridit, takze pojedu sockou…
Jelikoz asi pojedem ze Skalky, tak bysme vas mohli vzit.
domluvime se v tydnu ju? Mam ted trochu hlavu c pejru, opet marod a jeste mam cely vikend zedniky v byte + hlidani capartu segry, takze trochu narocne a nemam kapacity rict, jak bude za tyden :) ale dik za nabidku!
Celkom slušné kombo :)
to jako nikdo nepojede na kole ????
Mame to trochu komplikovane, jelikoz povezem Kamen Urazu, ktera dorazi z Chrudimi vlakem, tak to uz nechcem moc kombinovat. V sobotu pak mame zavod a v nedeli zavod pro zmenu poradam…
Uvažujem nad tým. Keď bude ráno pekne, pôjdem do práce na bajku. A keď zistím, ako sa dostanem z Vršovic do Klánovic, tak by so to dal. Domov asi metrom z Černého mosta.
jel bych úplně stejně – bydlim u edenu…
No super. Ak poznáš nejakú dobrú trasu – budem mať v kejmli noťas, takže žiadne enduro ;) – tak by som sa na teba zavesil.
tak v 16:00 na Skalce? jedu na singlu, s pevnou vidlicí, takže opravdu v klidu ;-)
tak jelikož Krysovi to nevadí, tak si to zařiď abys tam byl ;-)
oukej, budu tam, ledaže bych to nestihl :-)))))
budeš tam a BASTA :-)
To by šlo. Mne je aj tak zbytočné dohadovať sa takto týždeň dopredu. Okrem počasia viem ešte minimálne o dvoch veciach, ktoré mi do toho môžu skočiť.
doporucuju tuhle: ja to jezdim po cerveny kolem hostivarsky prehrady az na konec pak odbocim smerem na pitkovice a po zeleny do urinevsi dal pak po modry az o klanovic kdo toho bude mit malo muze si dat po zeleny okruh kolem klanovic ta prima cesta delatk 40km cca
ti říkám, že to je houby enduro :-)))
tak nejezdi bude dobre
to ne, přijedu, ale nějakou vostrou enduráckou trasou, se skočkama, lávkama, šutrákama a tak…
snad něco najdeme
No dúfam, že jediné šutre budú Skalka a kámen úrazu. :))
no hned bych pro tebe mel jeden tip nad hostivarskou prehradou v tom kopci se muzes vyradit myslim ze ty 100mm zdvihy si to poradne uzijou :))))))))))))))))))))))))))))))))
akorat tam musis mit helmu :(
já bych teda spodem po asfaltu nejel, vzal bych to po tom krásnym singlu co vede po úbočí, milerád provedu
tak k Dasum se asi taky vypravim
Fajn, bud tam vecer zavolam nebo se rovnou stavim a udelam blokaci na 10 az 15 mist
Tak jsem volala, muzeme mit mistecko za „paravanem“, kde jsou dva stoly, jeden pro 4, druhy pro 6, srazi nam je dohromady. Pro 12 lidi ideal. Je to jedine, co nam tam muzou nabidnout, zbytek si pro sebe zabralo DHL ;-(
Zatim se prihlasilo 11 lidi, ze dorazi, tak by to mohlo stacit ne?
kdo přijede poslední – nemá židli :-)))
Pocet zidli navic se pry uvidi az v patek, ale prihlaseni ji maj rezervovanou ;-) Vcetne „dle nalady“ ;-)
Tak to mi odľahlo ;)
nevyčetl jsme z webu, zda plzeň je tanková nebo sudová?
jaká tedy?
tak si tam zavolej ;-)
cus ty jedes ?
sudova ale vyborna
škoda do Klánovic to je daleko, chtěl jsme přijet na Hráz se Simčou na kole :/
jet do hospody autem mě neba
pojeďte na kolech, nebudete sami
fakt ne, nechci jet v noci se Simčou zas tak blízko to není.
Navíc nestíháme ani tam – bych mohl být v Modřanech okolo 17,00 a to bysme tam jeli tak dvě hodiny… to moc nemá smysl
Pozeral som počasie na niekoľkých stránkach. Niekde píšu že bude pekne, ale v piatok bude pršať a inde zas, že bude pršať, ale v piatok bude pekne.
snad tě to neodradí? ;-)
Ešte môžem ísť autom alebo sockou, ale radšej by som to absolvoval na bajku. Problém je, že síce mám v práci oblečenie na prezlečenie, ale nemám kde sušiť mokré handry.
trocha vody snad drsnýho bajkra neodradí, ne?
Drsného určite nie. ;)
ja nepsal že pojedu :oP
Zatiaľ to vyzerá sľubne. Keďže sa teraz striedajú pekné a hnusné dni, to že dnes je pekne avizuje, že zajtra bude hnusne a v piatok zasa pekne. :)
dnes jsem se byl u tý hospody podívat a říkám na rovinu že na kole nejedu, nenechám ho tam venku. Navíc nemá být moc hezky, ale to opravdu nežeším, nechci přijít o kolo.
myslim ze se neni ceho bat ja tam parkuju cannona na zahradce za plotem bez problemu … myslim ze to tvy kolo stejne nikdo neukradne :)))))
jestli to neni právě naopak :oD
jak naopak?
já tomu rozumim tak, že seriovej cannondale, kterýmu navíc chybí půl vidlice potenciálního zloděje nezajímá, kdežto vymazlenej pebeho singlík je pro zloděje vyloženej „eye-catcher“ :-P
myslim ze bude lepší ,když si budeš votírat varlata namočeným froté ručníkem
panejo, to snad abych přišel večer v přilbě, protože vypadáš jako hodně vostrej týpek, co pro granát nejde daleko :-)))))))))))
neboj tam kde jsi ty nebo tobe podobní jedinci se ja nevyskytuju a hlavne nejdezdis enduro pyčo :)(
Ty vole, to čumim.
tak to tě asi hodně vzalo, když už neozeráš, ale doslova čumíš :-)
My jezdime jeno back country :-D
V případě zrušení zábavy ve formě cesty na kole marně hledám důvody, proč se v pátek večer trmácet do Klánovic do nějaký knajpy, před kterou se Pebe obává nechat i zamčený kolo.
Na druhou stranu je mi líto Medunky, která si dala práci s organizací a rezervováním, takže se nějak dopravím.
je videt ze jsi tam nikdy nebyl …
no, uvidíme, fotogalerie vypadá solidně, tatarák je údajně z výběrové svíčkové a navíc jsou tam asi i velcí vtipálci, když pořádají v dubnu závody na běžkách po trávě, takže to vypadá na příjemně strávený večer :-)
Co treba kvuli prijemne spolecnosti?
BTW budes odvezen a privezen, tak jakepak trmaceni ;-)
jasné, to je taky varianta, se kterou kalkuluji :-)))
Máš veľké auto? :)
take mame 1 flek ze skalky ve voze volnej…
Tak to je silné pokušenie.
Všetko ale závisí od počasia a od toho, či niekto pôjde na bajku. Samému sa mi moc nechce. Ani to tam moc nepoznám.
já teda opravdu na kole nejedu, ale jestli pojedeš autem s Lukou a Habibem, pravděpodobně se budeš mačkat vedle mě ;-)
moc neprovokuj, jinak vas narvu sem
Nemluvim ani o tom, ze bych jeste mohla ridit…a to vam nepreju :DDDD
nedovedu si představit sebe samotnýho vzadu, natož ještě s Krysem :-O
nesmíš moc vypínat ramena do prostoru :-)
je to to autíčko, který přijelo na bowling? dozadu se nevejde víc než plyšovej medvídek :-)
to je přesně ono, měli sklopený zadní sedačky, aby si mohli vzít bowlingovou kouli :-D
tse, este jsi v tom nejel a au kritizujes :D Nahodou na bezny provoz naprosto idealni vuz. A uvnitr zase tak maly neni…
já myslel, že to je kapotovaný vozík na golfové hole :-)))
Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí.
Kedy mám byť na Skalke? :)
aaa koukám, že máš také alergii na nepřiměřené povětrnostní podmínky. Pokud se nedostaneš do C1 nebo by se to hodilo jet později, tak nabízím odjezd z téže lokality, jen o chvíli později – viz můj POST dole – napiš když tak na mail.
No, klasické nasieracie počasie. Keď som ráno vstal boli mokré cesty a svieži vzduch. Keď som išiel na balkón pre tretry tak začalo strašne liať, tak som tam tretry nechal, bajk zadokoval, prehodil veci z kejmlu do rupsačika. Keď som vyšiel z baráku tak už nepršalo. A za celý čas, kým som došiel do práce. nijak významne nepršalo. V električke spotené okná a zapnuté kúrenie. Takže mokrý som aj tak. :/
Čo sa týka odvozu, radšej by som išiel skôr. Mám síce práce ako na kostole, takže do tej siedmej by som sa určite nenudil, ale je piatok a mne sa moc nechce.
V každom prípade počkám, čo napíše Luka a potom sa uvidí.
VISI TO NA PEBEM… V KOLIK NAPISE ZE HO VYZVEDNEM, V TOLIK TO BUDE :))
v práci jsem to chytře přeložil na kolegu, takže řekněte v kolik na skalce, budu tam…
17:30, parking na taxiky u sporitelny, budte tam presne, at nedostanem boticku!
Tam boticky nedavaji, neboj
Mna berie jecnak.
bude pořádný enduro :-)
Cca v 17:15 budem vyrazet ze Skalky autem, v 17:30 budem nabirat Karlinera na Slavii. Muzem te taky pribrat.
Hm. Ja som to nevydržal a šiel do práce na bajku už dnes. Zajtra síce má pršať, ale ver mi, že bude pršať len ten krátky okamih, čo budeme v práci. ;)
O kolo sa neboj, vyrobíme zo zámkov nejaký hlavolam.
Kola si kdyztak muzete, pokud nebudou zapraskany, hodit ke me do auta.
A kedy sa dohovoríme, čo pojdeme na bicykloch? :-)
Ja už som pozeral, kade sa dostanem na Skalku. Ale ak by teda Pebe nešiel, môžme sa stretnúť pri Edene. Ja pracujem v 4Dcentre.
Len pripomínam, že budem mať noťas v kejmli, takže žiadne extra divočiny.
to nemůžu zaručit, protože to tam vůbec neznám :-)))
Tak prinajhoršom mi dajú v práci nový noťas. :)) Hlavne aby to prežil harddisk.
FAKT JSEM TO POCTIVĚ ZKOUŠEL, ale nedokážu už se v tom vláknu zorientovat. Může mi prosím někdo potvrdit, zda je sraz 18.4. v té žebírkové hospodě pod Hostivařskou přehradou? Pojedu večer z práce, tak bych se tam mohl stavit, ale nevím, zda to platí – díkes :-(
neplati, je to v Klanovicich…
V 6 hodin zde
Super – díky – a stěmi koly je to jak – mám dokoupit nějaké zámky, nebo se tam střídají hlídky nebo jak to bude ;-)
Mimochodem ta restaurace vypadá celkem na úrovni – nebude tam moc pohoršovat mé cyklistické odění – respúektiive bude tam ještě někdo vy cyklohadrech, nebo bych tam byl jedinej exot.
J.
Ja budem tak raz za hodinu chodiť von na cigu. Cyklohandry budem mať, aj keď som uvažoval, že si vezmem aspoň civilné tričko na prezlečenie.
Ale je to 25.4.
100
To mě mrzí, ale nemám šanci to zvládnou časově kvůli práci…
tak přijeď později, já také neodejdu z práce dřív než v 6, takže v Klánovivích budu mezi 7–8. ;-)
zrovna tebe bych tam moc rád potkal, mám spoustu doplňujících dotazů :-)
já se neutrhnu před 21:00 :(
Nevím kde pracuješ a jak daleko to máš, ale pokud to je někde na východě, tak není nic ztraceno – pokud dorazím (nebude-li výrazně lejt nebo nepřejede-li mě auto nebo tak něco) tak tam určitě vydržím minimálně do 23 – světlo mám dobré, na slunci nejsem závislej ;-). Uvidíš. kdyš se objevíš, rád tě uvidím.
je to na východě ve Stodůlkách, dál už to nejde :-)
s tim kolem bych si to zejtra asi rozmyslel na tvým místě:-)
Snáď na západe, ni?
Zalezi na uhlu pohledu, sam rika, ze dal uz to nejde… :-)
Zo Stodůlok by ešte mohol metrom na Černý Most. A odtiaľ je to, čo by kotúčom dohodil.
Blbost jezdit metrem až na čerňák. Stačí na Masaryčku a vlakem je v Klánovicích za 20 min a jen podejdeš podchodem na druhou stranu. lítačka nebo lístek na mhd platí i ve vlaku, kolo tam taky může.
Nad tým som uvažoval, ako o jednej možnosti dopravy domov. Vlakom na Masárku o pol jedenástej a ďalej metrom.
Ty sa dovalíš ako? Na bajku?
ja se zrejme jen prozenu kolem .)
vlakem nebou autem
to byl takovej vtípek na práci na východě Prahy :-)
trasa stodulky-černý most je nejhorsi nocni mura, nekonečný blues…
když už, tak leda autem
Viz. prispevek chodce. pOokecame aspon o Francii a Kokorinu.
moc rád bych, hlavně když už jsem zdraveeeeeeeeeej!!! dneska výsledky :-)
Tak to je supr. Konecne.
no tak mi dorazila nová předpověď na zítra a nevím nevím, zda se na kolo odvážím, uvidíme, jak to ještě upřesní ;-)
no tak se priznejte, kdo byl odvazny a nebo se nechal uchlacholit chvilkovym lehkym destikem??? V jednu chvili to byl slusnej monzun :)
Docela slusny rachot, na Skalce to bylo na trakare. Ted se to vyprsi a v nedeli bude pohoda, klidek.
ja jsem v klidu, ja Lost nejedu… jsem marod… :(
Jestli mate chut a umite drzet jazyk za zuby, dorazte po 10 na start LOSTu. Muzete se zucastnit jako pozorovatele/fotografove/organizatori/speleologove ;-)
Gumaky s sebou
super nabidka, puvodne jsme chteli malovat, tak snad to chytre naplanujem… bud tam budem, nebo budem malovat a dojedem az do cile. dik za pozvanku !
no já si to dal ráno z Modřan na kole domů na Vinohrady… :/ blééé
toho nadelas trosicka vody :-)
Ráno jsem vstal a když jsem přes déšť neviděl na barák přes ulici, tak jsem pochopil, že dnes není příroda mému cyklopočínání nakloněna a vydal se do rachoty MHD. V důsledku toho nepřijedu večer zcela jistě na kole. Avšak půjde-li to, tak plánuji dorazi vozidlem.
Tímto nabízím 3 – 4 (slovy tři až čtyři ) místa ve voze kdekoliv po cestě Skalka (Strašnice a přilehlé čtvrti včetně Hostíku, Zahraďáku, Malešic a spol.) a kdekoliv po cestě na severovýchod ke Klánovicím.
Má to jeden háček – zcela jistě nepojedu v 18:00 – ZATÍM PLÁNUJI ODJEZD NA NĚKDY 19:00. zájemci piště na jindra@atlas.cz. Pozdější odjezd bude vyvážen klidem a pohodlímm cesty ;-)
P.S. těch 19:00 je orientačních v tom smyslu, že jsem přístupnej dohodě o úpravě hharmonogramu ;-)
No, do práce jsem vyrazil na skútru, nejsem přece z cukru :-)))
Mas sms. Napis, jak se ti to hodi. Dik
Dobry to bylo, spravny zacatek uspesneho vikendu :-)
To ano, dekuji
dostal jsem se konečně k fotkám, tak tady je máte
Tak co streda 9.7. kolem 18te hodiny?
To jdes koupit dlazbu.
:DDD… dejte neco do placu, budu se snazit prijit, pokud nebudem nekde na dovce :)
Tak ne, mohli bysme to i stihnout.
budu na tom srazu jako na koni :-)
přij(e)du, těším se
mate uz domluveny plac? jdu tam vecer, muzu domluvit
Šel bych, ale budu asi první den testovat nového Cannondale Rize white L :-)
Protože dneska přijde, přijde, přijde…určitě
este tu o cervene karkulce! :DD blahopreju!!!!!!!!!! a zastavit se muzes i s nim :)
abysme ti ho mohli hned o-obdivit
Pohadka o cervene karkulce je moc realilsticka, tohle bude tak o Bile pani. Pokud se tam na nem ukaze, ma u me panaka
Ahoj,
prosim tě, dám si gin s tonicem, ideální poměr je 2:3, protřepat, nemíchat a zelené brčko.
Jestli jde nějak zařídit, aby to byl Beefeater, bylo by to fajn. Teplota tonicu tak 6–7 C°.
°-)
včera jsem tam odvezl moje díly na prohození a dneska odpol si pro něj jedu :-)
to bude fotek, už se těšim :-)
a bude to ten original co sis pred pul rokem objednal a nebo to bude neco jineho?
no záleží na úhlu pohledu :-)
komponenty jsou z původní objednávky, ale rám nakonec o model výš (carbonová zadní stavba)
mění to něco ? °-)
Flek zamluven neni, rikam si, ze by nemusel byt problem tam venku odchytit jeden velky stup a sedet u nej…
Jinak pred tim klido pido muzem vyrazit na bajka (uvidime podle dlazby ;-) takze Cannondale vitan, pokud to teda neni nejaky prelud a vyplod fantazie ;-)
no… kdyz budem 2–4, nemel by byt problem, ale jestli bude hezky, tak si zuby na velkej stul rozhodne nebrus… pred minulej tejden tam byla hlava na hlave (minulej nevim, nebyla jsem tam)
Ve všední den hlava na hlavě? Z toho úplně strach nemám, pokud nás fakt nebude dvacet.
Ale teda do šesti to budu mít tak akorát se tam dostat, to na bajka předtím nevidím. Ale mohli bysme vyrazit potom, se světýlkama, nějaký to kolečko parkem, aby byla legrace :-)
:) no, uvidime dneska vecer, muzu poreferovat. pondelky jsou vzdycky slabsi, a pak ctvrtky… streda je popularni, chodi tam na pravidelny sezeni docela halda stamgastu s mnozstvi vetsim nez malem :) ale muze byt hnusne, zacaly prazdniny, jeden nikdy nevi… kazdopadne dnes kdyz jsem zamlouvala zebra se me slecna ptala, jestli nechci i stul, bo je ted pry dost plno, 2lidi se ale upichnou kamkoli, …
tak vcera po 18:00 bylo volno akorat vevnitr, v kuracke sekci. venku nabito, vsechny stoly plne obsazeny…
já hlásím 1 karliner + dívka jeho snů :-)
Do kdy tam budete? Stačí dorazit kolem osmé? S novou silničkou ;-)
Tak ses dočkala. :-) Těším se, až ji uvidím. A běda, jestli Ti teď nebudu stíht! :-)
kdyžtak vezmem gumycuk ;-)
Zastavim se dneska na chvilku, jen se mihnu :-)
Dotaz k Medunce… Budete tam, mám ti brát světlo a bat.?
já tam budu od cca 19hod, tak se mihni až po 19 ;-)
prijdem tak na jedno. uvidime v kolik, ale asi taky tak kole te pul sedme, sedme
tak to „jedno“ cucejte aspoň než se zjevim ;-)
rozkaz
v nejhorším se mihnu 2 X :-)
mělo by být rezervováno 6–8míst venku od 18:00 na moje jméno
takže Ignác Jarabý ?
Kdes to zjistil? Já myslel že se to po změně jména vymaže? Taka je to v háji :-)
Bááá. Dnes mám špeciálne povolenie od manželky. Môžem ísť rovno z práce „posedieť si s priateľmi“. Ale keď tá Hospůdka je pre mňa ďaleko. A bajk som si dnes nevzal.
v Ječný sedneš na 22 a jedeš až tam ;-)
Tak to zásadne mení situáciu. Na 22 môžem nasadnúť aj pri Koh-I-Noore.
Kde mám vystúpiť? Na Groši?
zastávka Hostivařská, předposlední
tady koukni na mapu, vystoupíš v ulici Švehlova, půjdeš ulicí U Potoka, zahneš doleva a ulicí U Břehu až za číslo 51 k druhý restauraci ;-)
Ok, to nájdem. Budeš tam od 18:00?
Bol by som tam max do 20:00. Potom frčím do centra, aj tam mám niečo dohodnuté.