Tak si říkám, že dlouho nebyl žádnej sraz BF v hospůdce nebo tak něco:-) co zase něco podniknout? třeba během příštích 14dní…
Tak si říkám, že dlouho nebyl žádnej sraz BF v hospůdce nebo tak něco:-) co zase něco podniknout? třeba během příštích 14dní…
jsem pro!
Nic nebude ;-)
od 19:00 je rezervace http://www.penguinsgroup.cz/ vyjadrilo se tu cca 10 lidi, ze by prislo, tak se stavte. Rezervacka je na me prijmeni, kdo ho nezna, icq
a kde to je rezervovane? zborovska alebo andel?
tam, kde maj lepsi pivko ;-)
TENTO PÁTEK
tam nebudu:/
Já tomu nerozumím :-(. Pokud se zastavím tak s min. zpožděním x minut, kdy x=doba přechodu z té druhé hospody správné.
chybí tam „do“
Je to ta pizzerie. http://www.penguinsgroup.cz/pmapa.html
Díky
takovy jidelni listky by se mely na webu zakazat, to je cilena provokace… stejne tak by se melo trestat zverejnovani takovych odkazu :-)
teda my tam nedávno měli akci…ceny jsou tam příznivý, to jo, ale kvalita tomu odpovídá tamní daiquiri never more. Ale banán v čikuládě měli překvapivě dobrej. :o)
tam pozdravuj..
Skvělý, konečně něco jasnýho a konkrétního :-). Tak se mnou počítejte na 100%. Na vyjížďkách chybim jen málokdy a nerad bych si kazil reputaci u pivka. Výkonost bude teda slabší, to je jasný, ale pokusím se to dohnat jídlem, to mi celkem jde :-)
Kdy? Btw kdyz tam prijdu tak reknu: „Mate tady nekde rezervacku na moje prijmeni“ – to bude urcite stacit :-D
jídelák vypadá dobře, ale na pivko budu asi skákat na stojáka do Hell's Bells…
:( no přemůžu svůj antipenguin postoj a zkusím dorazit…
abys neletel Woknama:-) B.
co dneska vecer? splachnout dnesni blbou vyjizdku…;)
Jsem pro, kdy a kde ?
PS: Timto ses odsoudil do role poradatele :-)
Tak o tom jsem už taky slyšel, a asi se taky zůčastním s u s čárkou.
jj, tesim se! Chtelo by to nejakeho organizatora a treba na bowling – ten sem loni nestihal :-( :-)
jo, tak tam bych taky dorazil, dejte vědět až něco bude. Dík
Kdyz to nebude hrbolate, tak urcite :-D
hele nech toho, otas je biker telem i dusi joo!:-) B.
to je fakt, ale musí to být rovný, na hrboly nejedu, nehraju ani nepiju :-)
Tak pokud jde Manas a nebude to o vikendu, tak se de contestu „kdo se vic zleje vodkou“ taky hlasim;-)
No tak to vypada vice nez dobre. Ale obavam se ze potom budu vypadat vice nez zle :-) Musi se to rici dopredu abych si druhy den mohl vzit volno. Jsem srabik :-)
a sakra tak to my s Fousáčem budem muset taky dorazit…
A jeje – to zase skonci rano v nejakym nonstopu;-)
naposled si daval 900, co mas v planu ted?;)
jako včera jsem dal 9 12ctek, dva panáky a dneska jsme s Tomem vyhráli v kategorii Kladenkou kliku a celkově jsme druzí :) to jde ne… ale myslel jsem že chcípnu
zacinas docela konkurovat fousacovi:o)
Jo jo, vyjadroval se (Fousac u Pigiho) tuhle o nem vcelku pochvalne :-)
ste trenovali na dalsi b-f sraz?;)
:-) nevyhrali ste prave preto? znizeny prah bolesti – ovela inteznivnejsie vnimas kocovinu :-)))
No, nejaky triky zase samozrejme padnou;-)
pricku mate nasazenou docela vysoko;)
Ver ze udelam vicemene leccos (nechtel jsem rici cokoliv a nabehnout si) abych to zkusil prekonat :-)
Ale jo.
Ja bych rekla, ze neco bylo zrovna nedavno, ale jo, no, jestli vhodite vhodny termin, taky bysme se ukazali. Mozna.
si neco vymyslete a bud prijdu nebo neprijdu.. ;o)
ok takze tento patek, tedy 11.10. a misto bych nechala na nekom znalejsim prazskych pomeru:-)
Jsem na Sportlifu. Takze nic, no :-(
Smutný termín. Velmi rád bych dorazil na bílém koni povečeřet pivo, ale jdu již na jinou víkendovou akci. Nu což naděláme, tak jindy.
pátek mi též nevyhovuje
V patek fakt nemuzu…skoda
termin: impossible:/
Piatok by som bral aj ja … aspon konecne niekoho z Vas uvidim aj nazivo a kazdy si urobte menovku:-))))
tiez by som prisiel nakuknut :-)
To vypada slibne, taky bych na par prisel :)
taky pro patek 11. nekde kde vari:-) klido chrestys…b
veme si teda nekdo na starost zavolat k Chrestysovi?
btw. kto/co/kde je Chrestys???
nedavno jsem tam byla na obede a nejak podrazili:-( proste misticka tatarky za 25 mi neprijde zrovna ideal
Tak v patek se mnou nepocitejte.
U chrestyse je v patek plno, mate nekdo jiny napad kam jit?
ted sem dostal tip na Restauraci Arest na Kinskych http://www.volny.cz/…auracearest/
ale tam se mi nelibi oteviracka… nejak brzo zaviraj.. :/
kdyz budes pit za dvacet, tak urcite nejakou tu hodku se zavrenim pockaj :-)
jeste navrh dalsi dve http://www.restauraceuvejvodu.cz/ http://www.p10.cz/clanek.php?…
u vejvodu
No, tak problém, s největší pravděpodobností nebudu v pátek moct:-( budu muset na „rodinou oslavu“ :-/
myslím, tento pátek…
co ten příští?:-) tenhle pátek bude stejně většina lidí už myšlenkama nebo tělem na Sportlifu, příští je volno, tak by mohlo i víc lidí, ne?:-) Co říkáte na příští pátek?
a co ctvrtek? treba prije i liberecky exhibicionista*:)
*prosim blua o opravu chyb:)
„prijde“ se rika ;)
Zapomnel jsi prehodit nicky… :o)
sakra
hukooooooot
ptam se sam sebe, kdy a kde je vlastne ten sraz? nebo jako neni?
zejtra v 19:00 tady http://www.penguinsgroup.cz/pmapa.html
V patek 11.11.2005 (to je zitra !) od 19:00 zde http://www.penguinsgroup.cz/pmapa.html
Neni, to my tay jen pro zabavu domlouvame cvicne srazy. Takovy sviceni. Znas to tezko na svicisti …
jo jasny.. prave chci udelat wip predcviceni… tezko na predciceni, lehko na…
ok vsechno wim, wsude sem byl 3×… hele da nekdo wip predsraz? treba v 19:00:35sekund u alberta.. nebo kdekoliv jinde at se hledame:D
albert= na andelu u vylezu zmetra, na tom placku na andelu u namesti… u tech schodu tam… neprazaci jiste vedi kde..:D
Jasne, proste tam jak postavaji skupinky snedych spoluobcanu s lahvi v ruce.
jasne ze si vezmu piti… a vy me puck nenajdete:)
Teda to je fakt slusnej zmatek :)) Pokusim se taky zastavit..
docela to šlo, už ve dvě jsem byl doma :) dokonce i na bika jsem se vykopal…
ve 2 rano na bika, blazne :-)
tak kdo se toho ujme?
Archeolog?
muhehehe to bude velky !!!
Jak moc velky jako v recku? ;) Vyberte dobry termin nemam to daleko ;)
na to nikdy nezapomenu…
Ja taky ne :D Recko je proste Recko ;) sem si rikal i kam jsi chodil do tanecnich :D
pod vlivem clovek vzdy prijde na veci ktery nikdy neumel…ale to co bylo v Recku to sem nechapal ani ja :-DDD …co prijedes na sraz ?
Pokud bude vyhovujici termin a ja nebudu mit rano trenal prijedu… Termin uz je ted jen jaky bude program treninkovy…
je po sezóně a hned má roupy:-)
chlast? proc ne:)
No konečně něco k tématu
huraaaa
tak co bude??? kdo to tu organizuje??? mam zizen… ;)
Ty.
ja?
A kdo jinej? Máš pro organizaci tehlech akcí největší praxi i nadání:-P
tak co třeba: U Kalendů 31/10 18,00
Co je to za den a kde to je?
To je streda. Ideálny deň. Tam sme oslavovali tvoje narodky minulý rok, nie?
beru:-)
Taky beru :-)
100 To by chcelo thread s anketou.
panáček se rozjel :)) středa ideální
Ok.
ouklej taky dorazim kdyz to pujde
Po vcerejsku si jako obvykle rikam ze budu abstinovat, ale co … beru, musim vycerpat sick days :-)
mas ma tam …
nevim sice kde to je (hodim do googlu), ale snad dorazim, jestli je to streda tak asi sam bez zeny…
Do googlu to nehádž. Pozri si históriu. Možno zistíš, že si tam už bol a dokonca aj to, čo si jedol a vypil. ;)
teoreticky asi taky přijdu
to zní nadějně:-) pokusím se dorazit i s Eilou… Co jsem v novým háku, B-F i bike zanedbávám:-((( musím to napravit aspoň takhle…
Konecne slusnej termin.. Pocitej se mnou :-)
Len aby sa nezabudlo. :)
ja zabil!
:-)
?! Snad zabudol, nie?
Ne, to byl fonetický přepis z azbuky do latinky;-)
„Zabyl“ by bolo lepšie. ;)
jj, je videt ze na zakladce rustinu uz nemel :-)
foneticky by to mělo být naprosto jedno – čeština bil/byl nerozlišuje..
Hlavne aby sa nezabudlo. ;)
neboj hodím teda rezervačku pro 15 lidí… kdo se nenapíše má smůlu…
Optimista ;)
+2 si napis… dorazime… ja jen asi ne presne na sestou, ale budu tam… mam tam rande s jecnakem ;))
pocitaj so mnou … dik
na jedničku bych se stavit moh :o)
Muhahahaahha! :-)
nachystej drobny dorazim :-) a nejaka krysa se urcite taky najde
vezmi zámek, ať nepřijdeš vo bajka…
… vole … nemůžu najít klíč…
víže ti to i věřim… :-DDDDDD
Co je to za člověkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
znám jednoho experta, co si zamknul kolo na nádraží a musel si ho pak jít večer odemknout pilkou :-) jsem zvědavej, jak dopadnul :-)
znam clovek co si rano po kalbe zamknul kolo na nadrazi a ztratil klic, sel tam s pilkou a zjistil ze sice zamknul zamek k zabradli, ale kolo bylo zamknuty za kliku – tak ho jen vyvlik a zamek tam asi visi dodnes. byla to skladacka pouze na dopravu z domova na nadrazi a z5 :-)
Blacky má drobný? On se bude hrát mariáš? OK, vezmu si větší batoh, ať mám ty drobný v čem odnýst:-)))
bych se eventualne i stavil, kdyz me nekdo pozve… ;)
p.s. darky k narozeninam prijimam… O:-)
Stav se, mel bych pro tebe praci…
To bude pekný darček k narodeninám. :)
tak já bych se taky stavil na pár plzní, jestli tedy je ještě volno
Tak ja jsem tady na ten sraz
:-D
no, jsem trochu nesmělejší, no…
Tak s hlubokou lítostí v srdci musím dnešek oželet… scheisse!
Tak to vypada, ze jsem druhy odpadlik, bohuzel…
Tak čo? Rezervované? ;)
tak rezervačka pro 20 lidí je udělaná, samo že když přijde víc lidí, tak se vejdou, hospoda je to velká relativně :) dal jsem 500kč zálohu, takže žádný výmluvy na rýmičku, práci, starou/mladou/kořena/milence a koukejte dorazit.
přijdu ale asi tedy pozdeji…
Už som viac menej presvedčil veliteľku, že uspať dve deti dokáže aj bezo mňa, takže o 18:00 je u mňa celkom reálny čas príchodu. :)
No kdyz tak hezky prosis, tak prijdeme :-)
přijdu
Mlady muze, stary musi!
cas a chut mam…
taxe taky teda zkusim objevit…
píšu si do deníčku: neflákat se a dorazit:-)
tak ja s Lukou taky dorazime…
Jako obvykle pozdeji, ale dorazim..
ano prijdu tesim se, budu o cajiku:-)
Mozna budem dva, jde na me rymicka. I kdyz mi ji asi Kuryr zkusi vylecit. Bojim se cim to bude …
…looodicka.....
Myslim, ze to bude cela flotila ;o)
Bohuzel … Kuryr rum nepije. Ten pije to zeleny coz mi minule zapricinilo ztratu mp3 playeru.
No to je uz jina liga, no. Vsak on se o tebe postara ;o)
Notebook si radšej neberiem. Minule som ho tam zabudol. Našťastie som nevychádzal posledný. :)
máš mé jednoznačné, neměnitelné, lidovecké možná .-)
hele, muzeskej, psala sem ti sms. Co rikas na vyzvu rozcupovat Jecnyho s Blackym?
Mesic jsem ted haproval s ocima. Pravdepodobne se rozhodnu tak ve stredu, ale spis to dokuryruju. teda pokud ve stredu neprobehne nejaka zazracna kura pod dohledem Kuryra .-)
koukam, ze to bude sraz maradu :-)
??? a včem byste nás chtěli cupovat :)
uchechtame vas k smrti
dovol abych se pousmál :)
budeme vas z povzdali sakra pozorovat, a pak, v pravou chvili, se do toho sakra vlozime a vymenime vam sakra mapu. Pak uz se jen budeme sakra chechtat .-)
Jaký je rozdíl mezi kořenem a milencem? :) Na šestou jo? To půjdu rovnou ze školy, ale jelikož mám do pěti, tak asi stihnu ještě pár se spolužákama předtím :))
Ak je starší ako ty, je to kořen. Ak je mladši, je to jasný milenec. ;)
No když mladší jak já, tak to bude spíš zajíček :))
Zajíček je špeciálny typ milenca. Keď je vekový rozdiel väčší ako malý. :)
pokud tam budete tak jeste kolem desaty, tak bych mohl zajit na jedno nealkoholicky:-( autem:-(
a nebo nejdno vobycejny a povolat zelvy. to zni asi lip.
Taaak! A navic ti dluzim polivku z lonska, teda jestli si pamatujes .. z hospody u nadrazi Zbraslav :-)
no jasne. si to asi budu muset vybrat v zelenejch;-)
no fuj
zena pustila par kacek kapesny, tak potvrzuju, ze dorazim..
a vezmu s sebou i klerika..
budem cihat na zakladne tak od pul sesty.. ;)
Ty woe!!! Tady panuje bordel a chaos!!!
vota faka? :)
Jdu náhodou kolem :P
bud to byl dlouhej flam nebo detox :D
ps: rozeberem v nocniku
ale to je helouííííín:)))…to je škoda sedět v hospodě ne?:)
wtf???
znam akurat VŘSR… ale to je o tejden pozdejc..
To je také to oné z Ameriky. Sú tam tekvice (tykve) a tiež sa pri tom chlastá. A mal by si sa pri tom báť.
Bat sa fousace? :-)))
Bat na Fousáče :)
hele se prej hanka rozvedla s pigim.. nevis o tom neco vic??
hmmm naposled jsem s Jiřím mluvil tak před třemi týdny, neříkal nic…
tak to balím v háku, hodím se doma do gala a na 6ku jsem tak jak na koni.
se mas, ja se presunul z haku do skoly a prijdem az kolem sedme… snad si bude jeste kam sednout:-)
povedena akcicka… skoda ze jsme museli tak brzo zmizet… nicmene i tak mam solidne vyrvany hlasivky a dneska mam „tichy“ ctvrtek :)
To bude mit Habib radost :o)))
No to som si dal! S Vami tak ist na kalbu …
:-D
a tos ještě neviděl fotky :-)
bylo to moc hezký, ke konci lehce divoký ;-) obsluha hrozná, místa málo, Plzeň došla… fotky pebe.rajce.idnes.cz/31.10.2007_-_sraz_U_Kalendu/
Nastastie v tom, nie som sam, ze!? Blacky ;-)
pebe.rajce.idnes.cz/31.10.2007_-_sraz_U_Kalendu/#IMGP1388.JPG
Tak tahle fotka je super, Blacky září :-)))
tak a příště hospodu s přístupem vzduchu:-)
a sluchu… :) desnej rev…
za zmenu lokalu se taky primlouvam. idealni by byl nafukovaci .-) dorazili jsme sice pozde, ale takhle nasvihanej lokal jsem videl malokdy. no co, dali jsme vedle par piv a zase sli, pro priste uz vim, ze za pozdni prichody se tady tvrde plati :-)
posledně když sme byly u kalendů tak sem to zabrali celý a ne jen jednu řadu;-)
byli!
tak to nebylo málo :) účet mám doma a naskenuju snad zítra :) ani nevim v kolik jsem dorazil domu, jsem zvedavej do kolika se zasek Manas s El v Ideálu :) :)
jako pivo s maggi proplachovat zelenou – nic moc…
ale jen chvilku :)
ooouuups :*)
Tahle se mi líbí nejvíc. Sice máme do školy nafotit reportáž, ale tohle tam prezentovat asi nebudu ;)
Fajn akce, padl muj rekord – 6 piv sem jeste nedala, tedy 5,5 piva priste zmenu lokalu – take bude tichy ctvrtek
Jako dost. Jeste s Blackym a Simcou v Idealu, ale pak sme to zatahli. Taxikar si naridil GPS a samozrejme zabloudil. No a ja mam sick day, jelikoz chlast s chripkou nejde dohromady :-)
to je ještě hovno, moje máma jak jezdí s cizincema, mi říkala, že před 14 dny se vraceli busem už bez lidí z Rakouska, frajer si nařídil GPS a regulérně to na dálnici napálil do nějakýho exitu, že se ocitnul v protisměru a sešrotnul bábu v osobáku /přežila/. Jinak než začal jezdit podle GPS tak přes 40 let busem bez nehody…
mě když vezli s odtahovkou do servisu tak jsme skončili na kraji HK, krabička tvrdila že servis je před náma a byli jsme v takový pizze že nikdo ani nevěděl kde ten servis je – ofiko Toyota…
jsou to funny mašinky :)
ani to neotevírám a rovnou hádám – je to ten apríl GPS?
jako ke konci to bylo už slušný peklo :o) ani nevim, jak sem se dostal dom, ráno sem samozřejmě nevstal, nakonec sem si vzal dovolenou, radši se nebudu v práci ani ukazovat :o) no a protože je tak hezky, jedu zabikovat na kokořín, jupíííí :o)
jo hlavně, když si od nás lidi odsedávali v tramvaji :)
Čo ste tam, preboha, vyvádzali? :))
já si například papatuju že jsem z Manase rval boty. a nešly :( asi je má přilepený :)
fetišisto..
Vidis, to jsem zapomnel :-) Ale co sme delali tadyhle?
Pekne to bylo, ale priste bych zakotvil treba v Arestu, kde je dychatelno s rychla obsluha.
klidně, příště to nechám na někoho jinýho. Ale celej arest dole zamluvit není špatnej nápad – vánoční besídka :) loni byla myslím v P. Řezu
nebylo to u chrestyse?
pricnak je naprd. malo mista a zaloha proti neprijiti… navic maj jen staropramen, a stelu… :(
jinak doufam ze se neco usporada, vanocni vecirek si chci nalezite uzit… vcera byl predtrenink :)
Jecnej: budou fota?
Jj Pricnak je blbej, navic byt ve sklepe neni nic moc.
Klidne to usporadam, spis jde o to vybrat termin. Navrhuju 12.12.2007
Mam, ale je to bida, nemel jsem chut saskovat s fotakem (a uz vubec ne kreativni naladu aby z toho bylo neco jinyho nez vycvaky lidi s vidlickou v puse), kdyz sasku uz tak bylo dost.
ze vy dycky parite primo uprostred pracovniho tydne :))))
Me to treba neva, ja si dal z donuceni jeden rum a jinak jsem pil „sracku“, rano jako trosku leklejsi rybicka, ale kdo bych tel vstavat pred 6… …grr.
rum z donuceni? si mi ho vzal a vypil
Skandalni odhaleni :-P
Pcha, spolecensky natlak to byl, ne ze ne.
Jezismarja zas ta silena komprese :-Ú
a taky tam nalejvaj vodu a kolu do půllitrů:-)
jj, bylo to good. jen fousac tam prisel pozde a pak chrapal… :-)
pebe.rajce.idnes.cz/31.10.2007_-_sraz_U_Kalendu/#IMGP1400.jpg
no ale podle toho jak mi bylo rano, tak sem urcite pil ze spani…
ale jo, bylo to takový no těsný a nedejchatelný, docela mě ke konci mé kratké návštěvy pálily oči :-( a docela sem se i pobavil :-)
putovní cena… muhaha :-)
a kdo letos ? nebyl jsem az do konce :-DDD
:-DDDDDD