Asi určitě sháníte dárky a převlek za mikuláše,ale kdy a kdo by jel o víkendu???
Asi určitě sháníte dárky a převlek za mikuláše,ale kdy a kdo by jel o víkendu???
JA. :o)
Je to ještě strašlivě daleko, ale asi já. Přinejmenším v sobotu. Akorát vám asi definitivně nebudu stačit dolů z kopce; ale co, když vás budu zdržovat příliš, odpoutat se můžu kdykoliv …
Neboj, my s kopce popadame:o) minuly vikend jsme to trenovali… tak nas muzes sbirat,taky se hlasim na jeden z dnu, jeste nevim, ktery.
Nevím,jak chceš jet z kopce pomalu,když aji po zadku pojedeš rychle…
Ja – ted uz snad budu o vikendu konecne v Brne
A stavíme se na polívku?
Já doufám,že bude polívka,grog a v neděli i kávička s rakvičkou.
Snad to nebude tak klouzat, aby došo i na rakvičky :)
:o)
Doufám, že jedeš v neděli taky.
Pokud je to neděle…tak pravděpodobně „nevím“ ..ráda bych..mno uvidím..snad jj. :o)
No proto :)
Kolik že nás asík pojede? :D
Jak to tak tady počítam, tak to vypadá na 3 jistý a 3 nerozhodný. Tak uvidíme, jak to dopadne.
ok…možná 4 jistý :o)))))
Proč sis změnila věk v profilu? Nechtěl tě sem Admin pouštět po 22. hodině? :)))
..to víš, že nechtěl..ale PSSST :D…hold tak staří lidi mají výhody :o)
Já bych jel taky. Zatím to ale vypadá spíš na neděli.
Určitě jedu v neděli. Směr: Obřany-Adamov-Křtiny..a dál ještě nevím..
Tento víkend jdeme na vandr do Krasu, takže kolo nebude a příští taky ne, protože jedeme na lyže do Alp. Mrzí mě, že nestíhám dělat tři činnosti zároveň, ale mě fakt baví hodně věcí a času je málo :-/
Já ti tu duši snad nevrátím :-)
jůůůů, já chci taky do Alp.no jó, to se někdo má.. :o)) btw:3 činnosti jsou co?pivo, pivo, pivo? :))
Tak tyto tři činnosti zvládám v pohodě :-)
Funtom: Na duši nespěchám, stejně přijde do pekla… :-)
hmmm, jsem čekal, že mě třeba pozveš.no nic, jdu se utopit :))
Woe a ským jakodyby pojedu v neděli na kole když budeš utopenej?!
asi s tím novým expertem co donde.. jo, už´s vyklidil skříňku? woe :))
Ale no tak… Tak se přihlas-je to zájezd od CK Tušla www.tusla.cz Třeba ještě bude volný místo. Jedeme se Skokanama a ještě s jedním kamošem. 10.12. na Hochkar.
ale vy se stejně s „hnusnýma“ snouborďákama nebavíte :)) a nejspíš budu v tu dobu stát v čele lampijonovýho průvodu a budu bojovat za světlejší zítřky a a … paxe půjdem opít :))
Ty seš nejaké vztahovačné, kémo, né? Dy? s nama na té fošně jeď i na běžky, ti nigdo nebrání… :-)
To by si ty běžky nejdřív musel koupit. Už do něj hučím tédeň a porád nic.
No, do mě hučel kamoš asi tři roky… ale nakonec mě přesvědčil!
no jo, ale ty ještě neznáš tu historku, jak mě kamoška půjčila před pár rokama závodní běžky.byly móc ouzký,ojój…zbytek si domyslíš, ne? :))
Si pořiď turistický. Ty jsou široký.
… pořiď je je to bezva !!!
Nechci tě nějak zrazovat,ale četl jsem nějakou špatnou zptavu o nějakem odstřelování půdy aby mohli někoho vyprostit.
Jel bych taky, muzu jako obvykle pouze v sobotu… Sraz v 10:00 na obvyklem miste? (Zabrdovice kostel)