…aby si obďa moc nezvykal ;)
…aby si obďa moc nezvykal ;)
No jo furt :)
Bry ráno.
Tak to má být.
Sorry, že se vám tady do teho seru s total offtopicem, ale chci se zeptat, jestli mezi váma není někdo, kdo by byl schopen a ochoten rozebrat páku XT br-m8000, najít závadu a případně i opravit? Z páky někde prochcává olej a já se do toho se svejma manuálníma schopnostma pouštět nechci a chci využít všechny možnosti před objednáním nové páky. Kdyžtak mě pošlete někam rovnou :-)
Zahodit a koupit novou. :)
No jó, když mě je jí líto :-D
Tak si ji schovej na náhradní díly pro tu zatím stále funkční druhou páku :-)
Jako jo, ale já to ani nerozdělám, takže o zdroji náhradních dílů v tomto případě nemůže být řeč :-)
To je pěkné, jak tu každý rád poradí :-)
Tak trochu jsem to čekal, tady na k u r v u nenarazíš :-)
Zase nadruhou stranu si můžeš udelat radost novejma pakama :)
Co jste si s Hermodem udělali?
Hermod tady šířil světový názor učitele tělocviku:. Prostě musíš naskočit na kolo a drtit a drtit. Každý to tak má dělat. A když se tím neřídíš, tak jseš sračka. Žádný jiný styl ježdění se netoleruje. A když sedneš na elektro, tak jseš úplný odpad.
Možná s tím Franta tak uplně nesouhlasil.
Aha, dík za osvětu, tohle mi uniklo.
No a pak tomu nasadil korunu, když sám přiznal, že na kole už nejezdí a vozí se pomalu na strejcovské mašině po silnici.
No, to mi stačilo prohlídnout si profil.
Býval jsem bikerem, ale už před několika lety jsem z různých důvodů (úraz, věk, pokles výkonnosti … ) usoudil, že je čas s aktivním sportem skončit.
Nevím jakej, ale úraz beru, nicméně věk a pokles výkonnosti…no tvl, borec je stejně starej jak já.
A když sedneš na elektro, tak jseš úplný odpad Už máš, že se Tě to dotýká? ;-)
V zásadě nic. Je to jen dalsi picus na BF.
Žije před dálnicí, nebo za dálnicí?
To fakt netusim :) ale nevadi mi to :)
Viděl jsem ho někdy ?
Uvezu to, pane Lorenc? ;-)
Ne.
Rozebrat umím cokoli, ale opravit a dát to pak dohromady…to už se ne vždy podaří O:-) V tomto případě souhlasím s Frantem.
Hm. Jak tak koukám, tak i to bude možná problém.. Asi se budu muset pomalu smířit s myšlenkou, že budu mít každou páku jinou :-/ Bude to kdyžtak kompatibilní s novejma pákama BL-Mx100? Tam bude asi větší šance na dostupnost… undapes
Kompatibilní musí být hadice. U XT BR-M8000 je BH90 a u nových 6100, 7100 a 8100 taky.
Supr, tak to vidím na 6100 a vyměním asi obě. Dík!
Nechceš radši elixíry? :-)
hmm, počkej… ne :-D
to štěstí jsem už měl, děkuji :-)
Tady nějaký páčky mají…
Pokud bys potřeboval jen pravou, tak teď mají na Kupkole.
S pákou ti nepomůžu, ale v tomto vlákně není nic off topic ;)
Zakladatel je velmi tolerantní.
Co ta Kometa v Liberci?
Zatim vysledkove dobry, divat se na to moc neda
Tak, body jsou doma!
A dobrá nálada se rozhostila u krbu
Asi tak.
…, thnx.
Zmizelý se objevil proto, aby opět zmizel.
Jo, kdyby někdo chtěl projet po VMO, tak už to nahnali na most kde je semafor a v tomto prostoru neustále a velmi pomalu popojíždějí auta. I v so dopoledne…
A budou až do zítra 14 hodin. Bydlíš v centru, a nevíš.
poslušně hlásím že už je tady zas :)
Osazenstvo krmelce mělo v rychlosti informací náskok 2 hodiny :-)
bacha na zelenýho zmrda, prodává Barza 29×2.25 https://www.alza.cz/…d6835188.htm a když to objednáš přijde 29×2.35… budu muset reklamovat.
To bych bral jako plus :D
njn, je to za stejnou cenu jako v dekáči a je to ta 2.0 verze, tak si to nechám… sice Mezcal vepředu není úplně špatný, ale chtěl jsem vyzkoušet Barzo, tak zároveň zkusím i větší šířku a těch 40g navíc uvezu.
Dnes se dalo vyjet. Sice neprojeté cesty a stezky šly ztuha, ale lesní stráž a ostatní zelené složky jezdily furt, takže na Stringa to šlo. Akorát jedny hřebíky byly třeba. (A ano, Franto, zcela vyjímečně byly místy třeba i dvoje :-)
Krásné dopoledne jsi prožil.
ale já nic neříkal :)
jen taková technická, s těma hřebíkama se asi popovezeš autem že? :)
Je stanné právo, nemožeš se jen tak zbuchdarma bicyglovať po městě.
tak jsem v přípravě na servis bajku vyndal karbonovou sedlovku a takhle nějak to vypadá po cca 3500 km… to je asi normální, že je tam obtisknutá rámová trubka?
Hlavne si prekontroluj zda neni ostra hrana na konci sedlove trubky a taky v jejim rozriznuti. Vse pripadne srazit.
koukám že exik se nám vyšvihl )
:D Ta podoba… Nechce se inspirovat? Že bychom mu chodili fandit do Pisárek ;)
ty seš k_unda :-)))
Jsem myslel, že 40 už ti bylo… No vida, 37. Závidím.
Když z něho kus uřízli, tak o to omládl ;)
Sem si původně myslel že mu rezali jen hlasivky :)
Dříve nedotknutelné se s přibývajícím věkem už jeví jako postradatelné. ;-)
"400 km v terénu ":https://www.idnes.cz/…_na-kolo_hig
Soudruzi, pokud to ještě nevíte, tak zelenočerný BLM aktivista (zatím) NENÍ mistr světa !
No trochu mu pomohly „okolnosti“ – ale historie se neptá, že?
No abych se přiznal, se sledováním motorsportu jsem skončil, jakmile Ogier zas vyhrál titul. Ale i tam jsem si už nebyl jistý, jestli by to neměl už vyhrát Elfyn. Ale jak říkáš, historie se neptá… :-) Takže já to Hamiltonovi, tak trochu přeju i když je mi to vlastně putna :-D
Kdy? Loni si to Elfyn pos*al uplně sám a letos to bylo celkem křišťálově čistý, že to čistější ani být nemohlo. No a černoušek už asi uplně všechny nasral s tou agitací a tím jeho image, tak to dnes trochu „ohnuli“.
Je to tak, ten poslední závod vyhrál Seb rozdílem třídy, ale do půlky se Elfyn držel na dostřel.
Ale Sebovi stačilo dojet. A celý závod podle toho jel. Loni stačilo dojet Elfynovi, ale on jel furt podlahu uplně zbytečně. A nakonec na to doplatil. Prostě Seb možná už není nejrychleší, ale zato má pořád nejlepší úsudek a dobrý nervy.
Ale to tak bylo vzdy ze vyhrava ten chytřejší?
Jenže Seb na jistotu úplně nejel, on ani nemusel vyhrát poslední závod. Jenže prostě chtěl a jel i trošku víc než musel, asi aby z toho posledního závodu měl radost. A to dokážu ocenit.
Jo přesně tak. Jel víc, než musel, ale asi měl furt rezervu-furt se usmíval. Asi by tam měl ještě zůstat, nebude mít co dělat
Když se pri vyjizdce stavis u romana v kotelne tak se taky budes usmivat ještě doma u večeře :)
:D
jj, angláni se z toho můžou ******… je pravda, že se ta situace vyřešila trochu nestandardně, ale rozhodně nejsem nespokojen s výsledkem… a to říkám jako někdo, kdo Lewisovi fandil když byl ještě mladý a neklidný, ale poslední dobou to už s Mercedesem byla nuda a poslední hřebíček do rakve byl ten BLM aktivismus v F1.
Ale jako dal si na helmu duhu na ty závody v arábii, za to palec hore.
Jo nestandardně, ale bylo to pro dobrou věc.
Daruji za odvoz, případně dovezu.
Pojede dnes nekdo ke krbu?
Jo, ale nevyhrožuj, stejně nedojedeš :-P
:D
Tak prekvapit můžu vzdycky :)
Určitě pojede aneb tam je pořád někdo.
Kde jsi dneska byl a s kým? Ty můj kvitku medový, to se nikdo nedovi. Čekal Tě plný kulaťák a Ty a P&X nikde :-(
Lepil sem parotesnou folii do 18:30 :) sem vas jen zkousel :)
Nezbyva nekomu sh kazeta 11sp na klasickej orech?
11–25? :-)
11:42 :) ale dobrej pokus :)
To by se pane modrá jinak tlačila…
Ale na zimákovi vozím SunRace 11–46 a funguje naprosto bez problému.
Nechám mu 11–28, to se bude modrá tlačit lépe :-)
Me je vcelku jedno jestli 11:42 nebo 11:46. Jednak mam smyk a druhak mam boty dobry?
Tak to vezmi tu 11–28
Dneska pohoda i s vrchnim sme tady 3, v rohu sedi 3 cyklololitky a mlada pani M se o nas stara jak o vlastni. :)
Tím bych se nechlubil, s paní M to taky umíme.
Budem si merit ocasky? Dnes vyhraješ protože za 3 min budu v bezvedomi. :)
Tvl 7 hod. u krbu…to musíš být jak TURBO :-D
No vod cca 13:30 nahodou jsem byl pochvalenej ze to na me neni moc vidět. Pravda cca od 18h se tesim do betle :)
Chtel sem rict ze modrou jsem jel jak pan ale 15 min je dost :)
Jen tak ze zvědavosti. Fungovaly někomu nekdy samolepici zaplaty? Asi mam slaby mydlo a nedari se mi umyt ruce od smazenyho kapra, ale ty fleky nedrží. :) Nebo mam hrebiky normálně zamlikovat? :)
Ne. Samolepící záplaty NEBRAT!!!
NEBRAT!!! viz Strava a má dřívější cesta na Hostýn. Jsou na NIC.
A tak dyť tam máš už nějaké lajky, tak nebuď takové mimoděk :-) Spíš mně překvapuje, že dva staří mazáci si to koupí a snaží se tím lepit i za střízliva.
Snad si nemyslíš že jsem to koupil. Dostal jsem to darem :)
Aha. A co teď uděláš tomu dárci?
Vykuchá jak králíka…v tom má praxi :-)
Ja mam vanoce. Zamlikoval sem to a jedeme dal. Vedu z toho nedelam. :) Dokud to resis vsechno v teple obyvaku tak je to klidnejsi. Az me to posere v –5 15km od baraku tak si nadam ze sem to neodladil doma. Doby experimentu v nocnim lese uz mam za sebou a proto vsechny moje kola funguji bez problémů. :)
A bez mlika to fici pres spoj rafku :) picoooo karbonovej cinan tesni od podzimku bez mlika.
V dušovém období jsem vozil Parktool záplaty a použil určitě víc než jedno balení. Fungovaly naprosto bez problémů. Jednou jsem s nimi zalepil i prasklinu v ProRace 2 a dojel s opatrností z Pálavy až do Brna.
Takze silnice kde se to tak nenatahne. Me se parktool odlepily
Každopádně se bavíme o pravěku, kdy se ještě vozily duše. Dneska už je to tak leda do muzea :-)
Ano souhlas už jsem zamlikoval i hrebiky. Jen Hlinikovej DT neni asi stastna volba. Netesni mi to u spoje rafku. Musim jeste asi prelepit pasku. :)
Jednou jsem ten ksindl použil a byl na_hovno.
Nikdy to nedrželo.
občas kouknu co se děje na stavbě v Kuřimi a zatím jsou poznatky, že v zimě tam teda absolutně nebude svítit slunko, protože na jihu je prostě kopec, asi úplně ignorují parkování v podzemních patrech pod bytovkama (kde jako budou nabíjet ty éčka, až zakážou spalováky), staví to z cihel, to bude trvat strašně dlouho než to postaví… ale pořád lepší než Ponava City vedle tepláren a hlavního tahu do/z Brna, jezdím kolem do/z práce a bydlet bych tam nechtěl ani kdyby mi platili.
A to mezi golfem a Jinačkama, to je čí práce? :-) To jsem čuměl, tam bych to nečekal.
Jinačky rostou směrem ke golfu? … když jsem jezdil na bajku, tak jsem nic nezaregistroval a hledání na google vyhodilo jen tohle http://www.domyjinacovice.cz/…okality.html a to roste spíš směrem k Brnu
Jako d3veloper bych de toho snazil nasekat co jde
tak jak to vypadá, na výměnu?… mě to připadá, že by to ještě šlo.
Snad ten sníh přimrzne na led, abych nemusel aplikovat Frantovu adhezní variantu :-)