Nezajímá mě jestli to bylo už v historii. Mylsím že je to aktuální a stojí to za diskuzi.
--Ubližují teploty pod nulou kolu??? Třeba jestli to má špadnej vliv na hydraulický brzdy nebo olej ve vidli a tak… Dík--
Nezajímá mě jestli to bylo už v historii. Mylsím že je to aktuální a stojí to za diskuzi.
--Ubližují teploty pod nulou kolu??? Třeba jestli to má špadnej vliv na hydraulický brzdy nebo olej ve vidli a tak… Dík--
míň než jezdci :)
Mám na mysli jestli se dá nechávat třeba v garáži kde je pod nulou …
Taková garáž asi není součástí domu. V tom případě bych se nebál mrazu, ale…
kdyz je vytapena tak proc by ne. ale jinak, kdyz se zamyslim nad tim, co mraz muze znicit, tak snad nic. olej jentak nezmrze, brzdovka taky ne. takze potrhani nehrozi a kov do tech –150 moc vlastnosti nemeni. takze no problema
Ja ti shrnu historii do jednoho slova – neres. Ale tu historii rozhodne pro zasmani doporucuju.
Mi stojí bajk v studené garáži celou zimu. Občasné problémy – zamrzlé lanko v bovdenu, špatný chod řadících páček, tužší chod vidlice (olej zhoustne). Vše se dá jednoduše odstranit (vyčistit, promazat) – až na tu vidlici, tam pomůže jen řidší olej. Jinak následky žádné. Jo a ještě promrzlé sedlo = studená prdel.
na rozdil od ostatnich bych tady prece jen rekl urcity maly postreh: bacha na plastove komponenty! Samo a sobe se jim nestane nic, ale v mrazu byvaji krehci a lepe se lamou. Me takhle odesly dvoje radici packy, Do jednech jsem nechtic kopnul kolenem, kdyz mi preskocil v zaberu retez a druhou jsem zlomil uz ani nevim jak. Pokazde byly teploty kolem minus deseti. Jinak vicemene souhlasim s ostatnima
no tak sypu si popel na hlavu, davam si domaci vezeni a za trest musim napisat tisikrat po sobe: NAUCIM SE SPRAVNE RADIT PRISPEVKY NA BIKEFORU!!!
kdyz uz ses na sebe takovej pes, tak to je BIKE-FORUM a ne BIKEFORUM :-)
Ja jsem teda nejvic radicich pacek ukopnul v lete…
Kolu asi míň než jezdci :-). Ale třeba mně v neděli natolik ztuhla vazelína v kluzným ložisku kladky šaltru, že tím odporem povolila a vyšroubovala šroub na kterým se točila a celý sem to ztratil
Mrazek kolu nevadi :)