Řeším V brzdy. Mám nabídku avid rival arch v ceně avid sd 7, poraďte . Nebo jít do jiných véček ? Díky .
Řeším V brzdy. Mám nabídku avid rival arch v ceně avid sd 7, poraďte . Nebo jít do jiných véček ? Díky .
ja bych rek, ze u vecek zalezi vic na smesi spalku. Nebo ne?
kdyz das na nejlepsi kotoucovky (at si kazdy dosadi, co chce :) smeckovy oblozeni, tak ti to dobre brzdit nebude. u kazdych brzd zalezi na oblozeni.
ty rivaly bych bral. vozim sd mag (sd7 z horciku) s 3barevnejma bbb a naprosta spokojenost.
Vozil jsem je 3 roky a pak už byly krapítek rozviklané, ale pořád vydržely víc než pantografy LX. Brzdová páka měla měkčí krok než při použití klasických véček, výhoda že se nemusely furt stavět špalky. Teď je vozí brácha na zimáku.
Běž do nich. Hodně vydrží a dobře brzdí. Jen od blata se to hůž čistí. Jo a vyměň špalky. Jezdím trojbarevný BBB a jsem spokojený
vozil jsem ji vpředu, je to ok, a hlavně to dobře vypadá :) ted mám SD7 a přijdou mi to nastejno, nejvíc záleží na špalkách :))
Avidy jsou dobry. Ja bych radeji ty SD7. Jsou jednoduzsi, lehci a lip se budou cistit od bahna :) Ale nemyslim si ze to jsou spatne brzdy jen nepusobi tak kompaktne a me se moc nelibi.
Kde je maji za tak dobrou cenu?
Pořídil jsem nové kolo s Magurama HS 33, ale chtěl jsem klasické véčka a tak mi známý mechanik sehnal ty avidy arch, i když jsem chtěl původně avid sd 7 . Ale vzhledem k tomu, že je tam stejná cena, tak proč ne ? Prý tak neroztahujou rám .
Pred ctyrmi roky jsem si avid arch koupil na predek i zadek, brzdi skvele. Jediny neduh byla vznikla vule v paralelogramu, casem se zvetsovala. V jednoduchosti je sila, coz hraje proti avid arch. Dnes vozim kotouce.
A ta cena je i pro normalni smrtelniky, nebo jenom pro tebe? Mel bych zajem…
To nevím, ale můžu se přeptat .
Bud tak hodnej. Urcite bych mel zajem, ale ne za ty hrisny prachy od Zitnyho…
Jak to zjistim, tak napisu .
Že ty brzdy sehnal někde po haluzi, tak bohužel.
delaj se i v cernym?
Ne, jenom ve stříbrné.