Netusite, jestli uz je nekde na netu aspon predbeznej rozpis zavodu na pristi rocnik KPZ? Kolika zavodu a jakejch se chcete zucastnit? A nakonec, jak jste dopadli v letosnim rocniku?
Netusite, jestli uz je nekde na netu aspon predbeznej rozpis zavodu na pristi rocnik KPZ? Kolika zavodu a jakejch se chcete zucastnit? A nakonec, jak jste dopadli v letosnim rocniku?
Nazdar chlape! Jedu fšechny! Letos 10kkm, nejlíp asi 54 místo. Bojovat! Na příští sezónu chystám nový bike. Tak snad se uvidíme.
NO vsechny asi nedam ale urcite bych chtel vic nez letosni 4. No ja letos jenom 7kkm ale s novou silnickou to pristi rok pujde snad lepe. Kazdopadne uz se tesim na novou sezonu. Musime se nejak domluvit at na ty zavody nejezdime kazdej solo :)
prej snad nebude prazka50 od Landy, a na termin bude presunut vimperk, ale bez zaruky.. Letos jsem to cilene nejezdil (nemusel:-), tak mi to vedle MX poharu pribude, ale uz se tesim na Malevil, Drasal, Manitucko a KVary…B
A taky nebude Královehradecká 50. Na Transbrdy se dá přihlásit už teď a Malevil a Ralsko už má taky svůj termín.
pojedu Brno, Olomouc, Odry rozpis bude az na prelomu ledna/unora
nevim ceho se zucastnim… asi zkusim vsechny ty do prazkejch schodu:D no jestli se to nebude moct krejt s poharem 1/2mx, xcckem..... nojinak bych jel malevila, a drasala, jestli bude sucho:D dal podle terminu.....
a nevite, kolik celkem zavodu tam bude?
kolopro.volny.cz/ Asi 18 závodů celkem a docela se to bije s českým pohárem.
tak to je drobet moc. Ja chci jezdit JALku a pak jeste i jiny zavody a to uz by fakt neslo. No nic
tak uz to je… http://kolopro.volny.cz/Clanky.php?…
Noo, nevim… Docela se tesim na ten Karlstejn Bike Tour. Jako plus vidim posunuti dost zavodu do sprna, kdy byl takovej „mrtvej mesic“. Letos to vidim tak na 7 zavodu z KPZ.
sedm je dost :) já to vidím tak na pět: Malevil, Trans Brdy, Železný hory :), Karlštejn (jsem zvědav kudy), a zkusím ty Vary. no a pak možná tu Kutnou horu
Loni jsem jich dala asi 9, kromě toho jsem jezdila ještě ČP maratomu, ale letos už tolik jezdit nebudu. Asi dáme osvědčené: Malevil, Trans Brdy, ten Karlštejn asi taky.
cool foto v profile – take mnohoznacne…technicka pomoc v praxi? :-D
Foto: ČP MTB v Brně
Klaro pojed, vsici nak vymekli, hele CP bude jen 6 zavod to se da ne, ja uz race planek mam na webu:-) B.
pěkný, víc párkrát se uvidíme :) ale jako vždy se obávám že na mě zbydou ty záda :)
noo, vydatnej! :-) Budem se potkavat :-)
No, možná by něco šlo. Záleží na Liborovi, co bude chtít jezdit. Spíš budem dávat KPŽ. Ale Beskyda už v životě nepojedu.
melas zabloudit jako ja a uzivat si v cili:-)) B
Když už jsme jeli tak daleko, tak mi bylo líto vzdát. Ale při šplhání na Radhošť, kde si mě potkal, k tomu nebylo daleko. A taky ta vidina toho rámu.
Beskyd Tour? Takovej prima zavod :)))
Za 10 hodin jízdy by tě přešla chuť.
Ja te uplne chapu… Sice jsem to nejel 10h ale i tak mi to stacilo. Doufam ze to zase nedaj do poharu :)
Nějak málo stovek :( a Jizerská taky jenom 50 a co 100?
Navic si myslim, ze by Jiz50 do tohohle serialu nezapadla. Jizerky mam moc rad, ale tenhle zavod je hodne spatnej bohuzel :(
Ať nezakládám nový vlákno využiju toto :-)
Tak jak to vidíte s KPZ letos? Kam se chystáte? Já to vidím že 2.5. si dám Příbram, a pak se uvidí :-) takže kdyby někdo jel na padesátku do Příbrami taky, tak se ozvěte:-), zatím tam jedu sám :(
nikdo nejede? =o)
Drahý, pro nás nezajímavý :(
KPŽ mi nějak zhořklo za poslední 2 roky…
já to ještě nejel, tak uvidím po tý Příbrami, třeba to taky bude můj první a poslední závod z tohodle seriálu _:)