Prosím poradte kde se dá zehnat co nejlevněji vidla Santour duro v dobrém stavu.
Prosím poradte kde se dá zehnat co nejlevněji vidla Santour duro v dobrém stavu.
na internetu
Hovno, tak to sem teda nevěděl.Já myslel nějakou stránku nebo tak něco.
<-- Tink
:)
:-D
Tink nema ani kus…to bych o tom musel neco vedet :)…ty reklamy tady jsou ze zalohy… :)…
a odkud bys o tom asi tak mohl vědět chytráku! :-D
Mi to poudal helé… :)
a ty ho znas?
on s ním chodí kalit, akorát pak neví, který je který:-)
Toto uz zavani paranoidnima predstavama panove :o)))
Zeby zase ta telepatie? Nebo uz vlastne aji muzem prejit na sesty smysl…
:)
ve velu v plzni 2990,–
A prosimtě neviš jestli nemají nějakou internetovou stránku?
necekane http://www.velo-plzen.cz/
At nezaostavam, tak dodam kybl smajlu :D :D :D
no zatím vedeš:-D
Ja vim… A kdyz uz sem u toho :-D :-D
Jo a neplet si postovni smerovaci cislo s ICQ cislem:-D
lol, tak to je mazec :D
lol, ty podle icq(psc) bydlis nekde v Antarktide:-P
Aspon vidis, ze b-f je znamy po celym svete:-)
No to teda. Zajimalo by me, jestli sou tucnaci pratelsti…
myslis k cyklistum?:)
No. Treba nekteri psi jsou vuci cyklistum hrozne agresivni. Asi jim vadi, ze sme rychlejsi nez oni nebo co…
No nekteri jsou rychlejsi, ale to zrovna o tobe neplati:-D
No, ale uz sem udelal velkej pokrok.Sem si pred tydnem sundal postranni kolecka a uz umim jezdit rychleji nez beha krecek. Tam ses jeste nedostal, hec…
Som sa niekde docital, ze Santuur niesu bohvieco. To vraj radsej RST..
no… suntour stojí za hovno… ale RST stojí za dvakrát tak větší hovno… takže logické je zvolit menší zlo (zde v podobě toho menšího hovna) a koupit suntour :-)
Chci dát vyladit svojí SR 7600 Milanovi 1, sice toho tady už zaznělo na jeho adresu dost, ale je to opravdu takový rozdíl??
zdá se že ano… ale mě se neptej… pokud vím, tak si to nechal tuningovat pekáček nebo míťo(možná oba:-) tak si mezi uživateli vyhledej maila, jestli ho tam maj… jinak piš přímo na milana
Proboha, hlavně tady nezačněte flame…
Myslim ze i Wroum… Je jich tu vic…
je to rozdil. sice nevim co je 7600, ale z XC-PRO je po uprave funkcne uplne jina vidle
To máš jedno, Marzocchi taky stojí za ho..... Po zeslabení pružiny ventilu mi moje stará XC-Pro-E příjde lepší jak MX Comp ETA až na to že má menší zdvih. Navíc jsem zvědavej kde bude moje Marzocchi po 3 letech provozu.
no kde by byla? na kole:-) Předpokládám, že ta moje bude na odpis po dvou letech když s ní dělám, to co s ní dělám:-)
Spagete davam rok maximalne dva;)
že je XC-Pro-E po úpravě lepší věřím, jenže marzocchi koupíš a už je jakžtakž funkce schopná… ale suntour až po úpravě:-/
… ale i s tou upravou ses na tom o peknejch par korun lepe.
a bez zaruky:-) i když pochybuju, že ji kdy někdo uplatnil:-)
a marzocchi zní líp než suntour:-D
spageta vs slunecni turista
špageta zní reálněji, než sluneční turista:-)
on ten suntour asi bude znevyhodnenej neodbornym prekladem:-))
takže sluneční výlet zní reálněji? :-)
mozna slunecny vylet zni jeste realneji,ale uz tak to bylo dobre:-).no a neni to uz lepsi?:-))
o mnoho lepší… hned se mi otevřely nové obzory:-) Ale ta špageta zní pořád líp:-) zajdu do garáže a zkusím jestli je dobře uvařená – měla by se přilepit na strop:-)
:-))),dej vedet jak to dopadlo.
pokud nepočítám potlučenou špagetu, tak boulí na hlavě a osypanou omítkou:-D
takze opet spatna citlivost,jako vzdy:-)
Radsi se tu o citlivosti Suntouru vubec nezminuj, jinak se tu zjevi milan1 a zase to zacne, ty jeho dlouhe slohovky o uplne jinem tematu a jeho hadky:-)
vzduch je vzduch, možná by se chytla s pružinou:-)
Uz mas svetlo?
co?:-).netusim odkud beres informace,ale dneska mi ho posilali:-))
:) Len tak som vcera listoval vo Vele a vravim si, musim sa ho spytat.. Ja mam 500tovku Cateye, dost zerie baterky a vykon som este moc netestoval (iba v meste). Kolko ma vlastne diod ta Hella? (schvalne ci mi to povies skor, nez sa pozriem do casaku)
asi to nestihnu:-),ale ma jednu:-).podle ty fotky to bude bomba.oproti HL-EL200 nebo tak nejak,ktery mam doted a taky je v tom testu.ta vydrzi hodinu,ale sviti taky dostatecne,jenom je kvuli vydrzi fakt k nicemu.
To je halogen.. Ta Cateyeka ma tiez jednu, no a vydrzi svietit na plny vykon 6–8 hodin. Tak to asi bude podobne, ako ta Hella? Ps: Stihol si to. Keby som bol vstal od pocitaca, uz sa zan nedostanem. Bracho sa sem tlaci..
dam vedet,jake je:-).staci kdyz vydrzi klidne 3 hodiny.akorat je docela drahy,ale oproti konkurenci vlastne ne.uvidime:-)
Uz sa neviem dockat :)
treba i udelam nejakou fotku:-).ale asi bez blesku co?:-))
Myslim, ze to svetlo bude stacit :)
Panove, co to hulite? :o)
My sa tu len vyhulujeme.. Ale nevrav to Bohousovi :)
Tou úpravou bylo jen zeslabení pružinky, nic víc, nic to nestálo. Mažu dál vazelínou (zatím), stíráky s manžetama fungují na 100%. Jenže to s tou pružinkou už dnes uděláš jen na Duro-E…
www.kolanastatku.cz tam prodávaj taky santůrky, takže buď jí tam maj nebo objednaj. A ceny celkem ujdou.