aneb jak ho budete slavit letos?
aneb jak ho budete slavit letos?
Nizke Tatry. Na lyzich.
v klidu a míru
No vzhledem k tomu, že z toho minulého si jaksi nic nepamatuju, tak raději zůstanu doma:-)
já jedu se stíhačkou jako tradičně do lesa..nasbíráme dřevo a do rána to prosedíme u ohníčku…o)
co prikladas kdyz ti ve stihacce dojde drevo
mávám rukama bych se zahřál o)))
Silvestr budu zase pro zmenu travit s mistni KLCh (Konzumenti Libovolneho Chlastu)… :o)
Jeseníky-lyže-chlast :-)
na horaaach! Moc se tesim :-)
neslavim nevidim duvod
hory jako loni , silvestr je nejlepsi na horach :)
Neslavim nevidim v tom nic zajimaveho. Loni jsem byl doma, a minule 3 jsem stravil do rana v praci. Takze tak sivestr je pro me jako kazdy jiny den v roce.
Jizerky – asi běžky, večer pařba
v praci.budu to tam muset asi trosku vytunelovat,abych ze sebe dostal ten vztek na my sefy.
hele bud v klidu… já byl na silvestra v háku před dvěma lety. Docela krutě jsem se vypálil i opil :) ikdyž uznávám že ty asi nebudeš moct dát na dveře „in case of emergency call xxxxxxxxx“ :)
na silvestra pracovni doba 15 hodin a to jeste oficialni pracovni doba,skutecnost byva o 2 hodiny jina:-).
Tak to jsem na tom podobně, do práce přijdu na Silvestra (sobota) ráno a odjedu v pondělí odpoledne, už se fakt moooooooc těším :(
Tak program na Silvestra:
1.Ráno vstanu a opřím se čajem :D
2.Obleču se do běžkovýho…a pojedu asík na Vysočinu
3.Na Vysočině si to pořádně užiju..bude Zlatá lyže
4.Až dorazím do zdejších nížin jako jsou Šlapanice..oblíknu se do
kolařskýho a valím do jedné nejmenované vesničky Šumice :D a tam to
zapíchnu…
ALE NIC NENÍ JISTÉ..TŘEBA SKONČÍM ÚLNĚ NĚKDE JINDE…TAK MĚ
NEHLEDEJTE :o)))
:)
Já ráno vztanu, překročim vanu, podojim krávu, dojdu na trávu a vidim vlak, nastoupim do něj. Přijde průvodčí: Jízdenky prosím, nemám, víte, to máte tak:Já ráno vztanu, překročim vanu, podojim krávu, dojdu na trávu a vidim vlak, nastoupim do něj. Přijde průvodčí: Jízdenky prosím, nemám, víte, to máte tak:Já ráno vztanu, překročim vanu, podojim krávu, dojdu na trávu a vidim vlak, nastoupim do něj. Přijde průvodčí: Jízdenky prosím, nemám, víte, to máte tak:Já ráno vztanu, překročim vanu, podojim krávu, dojdu na trávu a vidim vlak, nastoupim do něj. Přijde průvodčí: Jízdenky prosím, nemám, víte, to máte tak:)
hmmmm… predbezny plan je, ze se me posledniho posledni pokusi postavit na lyze, tudiz predpokladam prijemny novy rok nekde na ARU, kde budu blahoprat panum lekarum a panim lekarkam, zatimco mi oni plni radosti budou sesroubovavat kosti..
no a kdyz to dopadne dobre, tak se hodlam opit na rozhledne Korab… ;))
hmmmm.. sice zase budu vypadat jak banda notoru, ale budiz…
hotel korab u kdyne (to je takovej fakt divnej kopec..)
bilance: 57 piv (gambrinus 10), 3,4l vodky finske, 8dl juicu, 1,8l vina cerveneho, 0,3l vina bileho, nealko nepocitam (moc ho nebylo) a to vse od 30.12.2005 do ted vcetne…
ale hlavne sem vyjel baworakem tam, kam se nedostal ani traktor… (P.S. zaprahlej na retezu za buldozerem.. [p.p.s. a i ten mel co delat..] :)
shrnuto: nejlespi parba za poslednich nekolik let..
ty kraaavo! 8–0 smekam… d:-)>o< → :-)>op<
a byls od toho 30. do teď alespoň minutu naprosto střízlivý? :-)
ne..
hmm… porad ne.. :/
Tak tímhle bych se nechlubila :)
tak to zas ja jo, kdybych to zvladnul. :)
jiný kraj, jiný mrav… já se spíš při vzpomínkách na něco takového (pokud si něco pamatuju) červenám až za ušima :)
dodatek: http://fousac.wz.cz/files/korab.jpg
Pekne… To pred tim si asi neridil ty, co? ;o) Jinak taky bych potreboval tak na par dni vypusti, a pekne se striskat… No driv nez na leto to nevidim. Ale kdo si pocka, ten se docka… :o)
No ty kravo;-) To uz je i na me fakt moc.
byl jsem tam v létě,není tam nějaká DH trať ?
mam tam prarodice.. co ja vim tak neni..
když jsem tam byl v létě tak u rozhledny postávalo pár borců na DH kolech a další přijížděli ze spoda na korbě nějakého pickupa
fakt? mno, co ja jsem se bavil s tamnima bikerama tak tam je jen zarostla byvala mx draha.. ale spis nez dh tak od rozhledny dolu se da jet solidni freeride..
no možná to byly FR kola,detailně jsem si je neprohlížel :-)
to by i slo.. ono tam je to docela slusnej krpal.. mi stacilo si dat dvakrat prochazku do kdyne po turisticky.. dolu se clovek kutali a nahoru uz pomalu zapnout i nahon na predni..
podle statistiky vypitosti bech ti ten predni nahon veril i po rovine:-P
jj i ta turisticka ma neco do sebe.. (-:
z jakyho ses družsta fousac? STS chvojkovice brod???k to je taky totiž slušnej oddil :D
druzstvo?? max. tak zbraslavskej HMYZ (tzn. Hospodsti Mluvilove Ynteligenci Zanedbani)…
btw: dneska mame trenink „U Zemlicku“, tak se stav na druzbu.. O:-)
seru jdu vecer do Singru budejicaci vi o cem mluvim ale nech pozvanku otevrenou. Jinak sme dnes i vyjel tj integrala rukavicky atakdale asi sem musel pusobit divne
NO tak to je slušnej výkon :o)
Tos nesetril.. :-)
:-D to jsou bavoraky tak nepojizdny? Kdyz jsem mival jeste starou 130ku, na rusave jsem tim tahal lyzare do kopce… na zavesu uvazany lano a uz se jelo.
schade byly dobry na snih.. ale tady by si ani tehle legendarni vuz neskrtnul.. bmw ma motor vepredu a nahon na prdel.. tim jsou nektery vlastnosti dany.. ale cca 400m toho kopce nevyjel ani traktor zetor 4×4.. tak asi tak.. az ten pasak..
ne nejsou:-),jenom kazdy auto se zadnim nahonem neni tak slaby jako skodovka a je docela tezky zachazet s plynem.holt fousac to nezvlad:-)
Ja vim ze nejsou, to bylo jen takovy rypnuti, ze se nudim v praci, ja co jsem presel na predni nahon, tak jsem namydlenej vsude, se s tim nejak nemuzu naucit, jak vidim kopec, zacinaji se mi jezit vlasy a nostalgicky vzpominam na starou skodarnu s letnima gumama…
skoda ze nebydlis tady u nas na zizkove:-).ach:-),uz se tesim az tady ty nase kocici hlavy zase namrznou..:-)).ne,je to fakt desna legrace.nektery ridici dokonce oteviraj dvere a brzdej levou nohou:-)).a zdaleka nejlepsi jsou 1203:-).
jj, tam jsou nektery silnice obzvlast vypeceny. Nejvic se mi libi ty co vedou z Seifertovy dolu :-)
ano to je presne ono:-))
po tych uliciach som v lete a na jesen chodil na biku do prace, ale v zime e-e, ad A je moc zima, ad B je tam sajrajt a ked zamrzne, tak pomoc, konec sveta …
bych chtel videt tebe.. ;)
ale ona ta 316 zase tolik nejede..
ja bych se videt nechtel:-) jinak teda uz jsem videl auto ktery vyjelo az necekane vysoko,po ceste kde bylo tak 20 cisel snehu.udelalo takovy pekny rejhy skoro az na asfalt.o parset metru dal jsem uvidel utrzeny retezy a o kousek dal elegantne v zaveji zaparkovanej mercedes:-))
jeste ze tady pod tim snehem byl led.. uf.. ;D
nejses vubec spatnej .. znam i lepsi (treba dat od 15:00 do 22:30 28 piv) .. ja letos 13 velkych Polaru .. 4 velky Jelzim Apfel 12 velkych zelenych .. litr sampusu, teda jenom pul, tu druhou jsem vysplichal .. a na zaver jeden velkej Jelzin power gold .. jezis to je brecka hnusna sladka ..
fuj jak muze nekdo pit ty barevny bolehlavy.. brrr..
no vidis a pro me je nepochopitelny jak nekdo muze vypit 57 samoseru .. brrr
neni nad vodku boris tj lahvinka za 65kc
no pockej:-),zlatej puschkin neboli medvidci,je skvely piti!:-)
Neni, loni sem malem v Nejdku blinkal po tomhle „vybornym“ piti :-/ Vseho moc skodi …
no,se spritem je to ok. ale kdyz se nad tim tak zamyslim,po roce,kdy jsem mel plnej bar flasek k dispozici,jsem nakonec zustal u vodky s ananasovym dzusem:-).
Loni jako predloni, ne?;-) Loni probihala nejaky tuquilova smrst pod vedenim Sakiho segry;-)
No jo, predloni. To to utika :-)
dej toho litr.. rano ti pukne hlava.. kdezto takovej litr finsky je beztrestnej..
kdepak.. zkusenost veli: zadny barevny synteticky sr*ky.. :-P
no muzu rict,ze teda hrozne malo vydrzim,napriklad 5–6 piv je pro me konecna.a uz jsem kolikrat prejel:-)).ale zatim me jeste nikdy nebolela hlava a nebylo mi druhej den vubec blbe.
hmmm.. nechces se nekdy stavit na jedno?? te to naucim.. ;))
jeste prosim te zkus to fsechno nandat do tohoto programku http://citrus.stock.cz/chap3/?…
myslim ze i ten program se bude divit .. :)
klidne dam i dva litry a rano me hlava bolet nebude .. kdezto z ty finsky .. jako kluk jsem ji pivaval, ale to jsem prisel na zabavu v 9 a v 11 sem sel dom .. no sel ..
.. a zkus RUM toho nikdy nepreperes, ten te vzdycky porazi, pac je to mistr ..
hele v tech serpentinach kdyz se jede nahoru mohla bejt se zadokolkou solidni zabava ne? (-:
Už jsem ho oslavil. Dal jsem si jenom 6 desítek což mi umožnilo vyjet 1.1. na bika bez kocoviny.
slavil sem jako obvykle to jesttotalne na sracku ale neni se cemu divit basa stelly artois tj 20piiiv 2 litry vodka boris jelcin kirsch 12 redbullu 2 sampusy 1 kubanskeho trileteho rumiku 6 litru white eein to vsepro lidi stoho vypliva v 21:00 sem usnul totalne na sracku a pak sem byl vzbuzen kolem 23:30 a jel az do rana apak jeste pres den. Samozrejme sme vse nevypili ale nechybelo malo a zvladly sme to. :DDDDDDDDDDD
no jo vidis.. na sampus sem zapomel.. ale toho sem jenom exoval 4 sklenicky na pripitek..
si připadnu jak žabař :)
jo kdyby si vedel jak mi je ted.. ://
(hur nez po lonskych akcich s McBlackym a SavouH :)
To asi neni pocit viny, co te uzira, ze? :o)
ten alkoholickej detox znám, vůbec nezávidim
vecer dam tak deset kousku na dorovnani hladin a bude fajn.. ;))
Bez treninku nejsou mistri ja to rikam porad
hele budem muset přidat. První kombinovaný trénink bude 14/1 Ruská Sibiř, pak tradičnš Drtič a Dýmák…
Hms, mozna se k vam letos na nakej zavod pridam. Ale rozhodne ne seriozne zavodit :-)
;) uz se tesime..
??? V ty Praze fakt zvlcis;-)
Pockej na Dhcku, to se zase nekdo zmasim a fakt zacnu radsi jezdit XC :-)
ty woe sibir.. na to sem uplne zapomel.. teda prihlasnej bych mel bejt.. musime nejak poresit dopravu..
a taky bych mel zacit trenovat tu cyklistickou cast akce..
dopravu nějak pořešíme, toho bych se nebál… určitě já i tom budeme brát auto, ale já nemám držáky na kolo, takže můžeme jet jen dva, nebo je někde sehnat, zahrádku mám… uvidíme, začnem to řešit next week. doraž v sobotu a v neděli na cyklo training, můžem se na jeden kus stavit v sobotu u pigi
no jestli ti je tak jak mě v neděli tak ti nic nezávidím. :)
ono je to jeste horsi.. leze na me žízeň.. ://
tak to už jseš zdravej :)))
No fuj :-) My zvládli od 25. v 7 chlapech a 7 dámách 100 L G10 a 60 L čenýho Kozla, kořavky asi tak 10L, a vína minimálně 25L. No a 1.1. jsme v 8.00 stáli na lanovce s lyžema na nohou a nebejt hnusná mlha, lyžovačka by byla bombózní.
To je desny kolik toho nekteri snesou… ja jak se nedostava treninku odpadam brzo… na silvestra jsem vytuhl po pulnocnim pripitku, ale zase jsem aspon mohl 1.1 v 10 sedet na kole a vyslapavat opici.
bylo dobre v praci… lidi ani moc nedali bordel a ani se moc nervali heh pohoda
no me se to ted krasne seslo ze na silvestra mi bylo 18…tak to bylo docela divoky…
:-) a po ine roky na Silva narodky nemavas?:-) narodky su chlastacka, ci mas 16, 18, 26 alebo 37 … vsjo ravno:-)
no jasny ze mam..takhle blbe se dokazu narodit jenom ja ale ted to bylo nejlepsi…
Ty voe, samy alkoholik…
Polovicu vecera som stravil v sanitke…:-/
Jen počkej, Zající!