Tak trochu se nudím tak mě napadlo, kdo byl na tomhle fóru první? Nebo aspoň kdo je tu nejdéle z těch co tu ještě jsou?
Tak trochu se nudím tak mě napadlo, kdo byl na tomhle fóru první? Nebo aspoň kdo je tu nejdéle z těch co tu ještě jsou?
admin? :-)
Tak kromě jeho, chtěl jsem napsat to napsat, ale zapomněl jsem… :))
no:-),sondoval jsem to tu od zacatku a kdyz se to tu chytlo tak hura do prace:-))
20.11.2003 14:37:14
to nevyhrajěš, pár lidí je před tebou :), minimálně Blue, Beeda a Kovář, co jsem ztím zjistil :)))))
ja som este den pred blue-om 19.11.2003 10:05:43
haha … kdyby jsi tenkrat nesel nakupovat :)
19.11.2003 10:41:14
I já jsem to stihnul o pár hodin dříve než ty:-)
nebudu vyslovovat jeho jméno, všichni víme koho mám na mysli:-)
tak ten to nebyl:-)
jsi si jistý, protože podle mě ano:-) a jestli teda ne, tak teda kdo?
tak se podivej na datum registrace,i ja jsem tu byl driv.ale to snad pulka lidi:-). nevim kdo.blue vypada docela nadejne.
já myslel toho věčně ukecaného s copánky vzadu na hlavě:-)
ano ja myslel toho sameho.
Nevim jak to bylo s Pa-dlistou, ale jeste pred tim tu byl Padlista… ;o)
Ja jsem to jen s povzdali sledoval, jelikoz muj nick uz byl zabran. Vlozil jsem se do toho az ve chvili, kdy uz jsem ty tlachy nemohl mlcky prechazet :)
nevzal ti ho Jarin?
Myslis toho, koho myslim ja?
určitě ne
sakra, ze ja sem si menil ten nick, sem mohl mit docela dobre umisteni, puvodne sem se registroval po prazdninach 2003, ale datum uz nikdo nezjisti :(
Aky si mal nick? Admin?
hehe, to ne, byla to takovy picovina, proto sem menil,ale je to smazany
..takovy=taka? Len sa pochval Padlisto!
ale kuš, zadnej padlista :D
s tim letem sem se asi trosku sekl ;) no uz si to nepamatuju no, ale buhvi jak to je :)
To se bude zjišťovat těžko… data ze starého bikefora nikdo nezjistí (ani tam registrace nebyla, jen ses podepsal), a některým (kupříkladu mně, heh :o)) po pádu staré vlády chvíli trvalo, než zjistili, že nějaké forum s pomlčkou existuje. Takže ta tvoje otázka je vlastně taková sonda postřehu :o)
jak pise mamut- byt nejdyl tady jeste neznamena, byt nejdyl na bike(-)foru
jinak abych si prihral polivcicku. myslim ze me muj 28.12.03 (ktery mam jest pod jinym nickem) radi docela vysoko- lec ne nejvys :-)
oprava: tak sem jeste „starsi“ 18.12.03
a co si delal ten mesic?:-)
jaky mesic?
no nez si prisel na to ze to tu je:-).dokonce skoro 2 mesice.
no to sem jeste veril, ze nema vedle BF sanci… to jsou ty prognozy:-)
a dal se muzeme hadat.. (dohadovat) ja sam si myslim, ze sem nekde v top 20…
proti me jsi starej fousatej pan :)
blanicka asi nene.
ta taky :)
ok.. uz sem si ji taky prolustroval (v sekci USERS) a vidim, ze to tak pravdepodobne nebude..
sem to spis odvozoval z faktu, ze jakozto Adminova manzelka slouzila jako pokusny kralik pri ladeni scriptu… ;)))))
Nic moc… 19.11.2003 13:41:57… Proste slabota…
19.11.2003 10:50:47 po starým nikem no trvalo mi to než jsem se rozkoukal.
24.11.2003 10:05:55 není to úplně nejstraší, ale mezi pár prvních bych se možná vešel
Přece trendl – táta všech bikefóristů v Čechách i na Slovensku.
nepamatuješ od kdy to jelo starý BF?
Nevím, ale rozhodně to bylo v minulém století :)
Co saha verze co mam stazenou doma, tak prvni prispevek je tam 2000–03–09 23:45:48, recenze z listopadu 1999. 100pro ale bylo to forum dele. To to leti…
celkem zajimavy, na nic.cz je od 24.11.04 novy vlastnik a presmerovani bikezone.cz, cili bud prodano nebo expirace a zabrani bz.:-)
new reg. 24.11.2004 Vojtíšek Václav Předchozí registrace domény: Registrace od: Registrace do: Držitel: 18.3.1999(ze by prvni prispevek) 24.11.2004 Network Media Service
Taky uz jsem si vsiml. Videl bych to na tu expiraci.
Trendl, majitel jednoho eshopu? :o))
Kterýho?
Nevím, zda je přímo majitel, ale podílel se na něm.
Jj…
Looser 22.11.2003 16:58:34
TOP 10
Steel
martt
ferda
vratan
mars
111
racker
Dico
maverick82
EdMan
ehmm predpokladam, ze nazev fota v profilu je i ID, cili ja 76, krasny cislo:-)) B.
ned se to brat tak doslova ze zacatku sem mel nejaky test uzivatele ktery sem odmazal a sou tam taky nejaky pro blokovani jmena (Guest … )
V tom pripade mi 108 taky neprijde nijak prehnany :-)
počkat nějak nechápu, v profilu žádný název fota není…
Chi chi :-)
se nesměj a radši poraď… :)
tak jsem se našel – 3801… :D
Zobraz si properties tvy fotky co mas v profilu. Uvidis neco takovyho → http://www.bike-forum.cz/…users/78.jpg → jsem 78. by woko
Kdyz nic tak aspon vim kde je to foceny.. nebo aspon myslim.. :-)
kde?
Po moste pres vodu a nakonci doleva okolo zabadli a dolu k vode.. :-)
Pikovice to nejsou:-P
Takova ta skala na Kazyne u Berounky.
No dyt to povidam :-)
dyk ja vim.. sem byl i u foceni.. to byla jenom zkouska na andyho.. ;o) i kdyz podle jeho popisu bych tam netrefil.. nejak tam postradam ten most..
most je pres berounku prece :-)
ze by tam byla pesinka??
i kdyz jestli ji jezdite ty a andy, tak to bude neco jako „schudne pouze s horolezeckou vybavou“ .. ://
ale ne, andy urcite myslel ten most pres reku v cernosicich, jenom misto doleva urcite myslel doprava :-)
Ja fakt ale myslel to v Pikovicich.. Tak oprava: Kdyz uz nic, tak ani nevim kde to je.. :-)
tak te tam nekdy pritahnem a ty nam predvedes, jak se to vyjizdi a sjizdi s obou stran;)
A to je napad… …veject to.
ouklej.
o vyjetí pochybuju, vyskákat bych věřil, že to průmerně zdatný trialista zvládne levou zadní :-)
Jak se jmenoval kamarad od Salama ? Co si koupil sjezdovyho Benesta a z fleku vyskocil na stul. … Jo kdybych si tak pamatoval jmena :-)
myslis Firlese?
Je to mozny, takovej slusne udelanej porizek. Prej jezdil trial asi 8 let nebo kolik. Sem je nevidel od prvaku na vejsce :-)
ja se s nima taky moc nevidam, Salama sem videl naposledy nedavno na jen ICQ a Firlese v kvetnu na kamosove svatbe
jojo. PBP. Co bylo starsi? PBP nebo BF?
to netusim
já si pamatuju, že PBP jsem objevil nějak v 98 roce. A BF o rok později. Tenkrát jsem v práci skoro nic jiného nedělal, než pročítal potlach. Všichni mi připadali, že je znám odjakživa. Taková rodina :-) Taky to tam bylo podobné jak tu. Pamatuji si jak se vždycky hádali freerideři (Mety,Firless) a XC (Supercaliber). Tu mi to trošku připomíná Pádlistu a Enjoye :-)
Hehe, Metyho asi znam, jestli je to on;-)
Vsak jste ze stejneho kraje, ne? Ted jsem si jeste vzpomnel, ze jsem si diky potlachu koupil psylo. A to asi od tveho brachy :-)
Jo tak to je on. Muj bracha ale nikdy Psylo nemel.
Hele, me to prodal nejaky Petr Broz. Prislo mi to v krabici od manitou black. Jelikoz je biker, vyskytoval se na potlachu a mam i ten dojem ze je odnekud jako ty, tak jsem si myslel ze jste brasi. Jinak je to psylo sl s pevnou osou + naboj quando.
Starej Potlach…bylo to tam takové útulné a milé :o))) Pamatuješ taky na KATZEN? Jak tam porád machrovala, že už má nový kolo s pérovací vidlicí a taky už má dres a cyklokraťasy a místo klipsen si slavnostně pořídila SPDčka a bikérský boty a vyrazila s Katuš prvně závodit na Točnou? :o))) ach, ta nostalgie!
Hele Katzen = Selmira? Už si ty lidi moc nepamatuju.
O té doby, co Potlach nemá svoji vlastní doménu se mě zdá, že už není tak navštěvovaný, jako kdysi. Nebo se pletu? Občas tam kouknu, ale je to nějaký mrtvý…
Hele Lisaku, znas Lisaka z Potlachu?
Neznám. On už tam byl, když jsem se chtěl zaregistrovat, tak jsem používal „Q“.
…na Kazíně… :)
To bych byl potom 17… ;o)
tak to jsem nečekal, že se dostanu do top 10 :)
no v prvej desiatke som sa naozaj necakal :-)
joj… 3. misto a vubec nikdo me nezna :)
24.11.2003 toto uběhlo,jako voda…
Když jsem se zaregisroval tak se nevešel celý nick, takže Peslezedi 20.11.2003 17:08:09
jj tak ysem mel stejny problem:-)
Fakt jo? A proč jako? :o)))))))))))
Fak je, že některý nicky díky tomu tenkrát vypadaly hezky:-)
Třeba „Kandíka psího zuba“ se někdo tenkrát ptal, kde má zub :-)
to bylo spravny, ze ti to nepovolilo celej nick… kazdy maly dite prece vi, ze dirou leze kocka :-)
20.11.2003 11:01:00. Jinak na starým BF si už datum nepamatuju, ale z něho jsem se dostal vlastně sem.
no nejdele jsem tady obcas ja, nekdy i po pulnoci ;-)
Tak „po pulnoci“ jsem tu takrka denne;-) Z tohohle hlediska jsem tu nejdele docela casto ja;-)
Ja tu sem nekdy treba i 17 hodin za den :) A zase nekdy uplne jindy treba vubec.
takze neuveritelne, ale z aktivnych clenov bikefora som tu najdlhsie ja :-)
A na starom bikefore som tiez nasiel nejake prispevky z 1997 s mojim starym nickom.
Taky jsem tu už nějaký pátek pod ještě starou přezdívkou EdMan ;-)
1445
JA