Jen mě tak napadlo, že bych mohl zjistit, kolik lidí na BF žije v mém okolí…
Jen mě tak napadlo, že bych mohl zjistit, kolik lidí na BF žije v mém okolí…
tak podme..ja..uh
ja taky UH ;-)
UH? zda se mi to? ty jsi zmenil rasu? Jináč já su z Hradišťa.
jaky UH, spis ST ne
no pockat..ja nezradil! myslim okres myslim ze mi nikdo nemuze rict ani ň ze bych nebyl kovany staromestak:-)))
pche, je to tady zase:) kovany …co?…coze?
mas stesti
ja vim:-))
Jestli se okolí povazuje i Velká nad V. tak já
Tož zdravím Veličany! :-D jináč jaká byla v NE vyjížďka a cigánama? :-)) karpatskybikemaraton.wz.cz
No zdar, to si ty. Tož dobré to bylo, akorát po sobotním Šela maratonu bolely nohy.
Čoveče jel si aj tu Šelu? :-D
A co říkáš na Karpatský 2005? Já ho jel.....do cíle nedojel Martin Peza, ale kupa bláta.
petr Lunda nemylim-li se??:)..
kdo jako? :-D
P.L
P.L. už je tu jako Balrog ale pssst :-D
hmmm, čekal sem víc lidí…
se jeste ozvou:)
Tož já su také z hradišťa! A czo jakko? :-)
Mám bábi v Rohatcu (HO), toš esli sa to počítá…
Já jsem přímo z toho Rohatce a to se počítá…
Mikulčice
Koukam vetsinou Hradistaci. Tak je se pridam k okoli HO. Konkretne Sardice.
Vinařská obec Šardice? Brácha tam vozí chemické postřiky do vinohradů…je tam hezky.
Nevíte o nějakých závodech, které se jedou v okoli v prubehu tohoto roku?Ja vím asi o trech:
1.JUVACYKLO-TWISTER MARATON ( www.twister-bike.com/…on/index.php ) 2.KARPATSKÝ BIKE MARATON 2006 ( www.bikemaraton.wz.cz/ ) 3.JAVORINA TOUR( vapenky.webz.cz/ – info v sekci „pripravujeme“)
Tož já sem z Kostelan nad Moravou (závody – hmm jede se i Smraďavka v rámci WBC :)
Jezdíš v domácím bajkovém revíru v Chřibech?
pěkně, věděl sem jenom o tom maratonu ve Velké, o zbylých dvou sem neměl tušení…
Javorina tour není standardní maraton. Započalo to spíš takovou sportovní vyjíždkou před 2 lety. Bylo nás tam jen pár, bylo po dešti a vyhrál to Petr Hynčica. loňský ročník už bylo něco kolem 50 lidí a z toho tak 25. kterým se chtělo závodit. Tento rok to snad bude ještě lepší. trať je asi 27 km dlouhá a jede se nějakých 15 km nahoru na Javořinu a potom zpět přes Kubíkův vrch a Novou Lhotu na Vápenky. Jak vyjedete na Javořinu už je to prakticky jen sjezd až na malé vyjímky.
Letos místo Juvacyklo maratonu dávám ve stejném termínu přednost jinému závodu – off road triatlon v Šaštín-Stráže (Slovensko), je to asi 20 km od Hodonína, takže také v „okolí“. Chci vyzkoušet zase něco jiného a navíc podle známých tam jsou ty nejpěknější divačky podél trati :-)) Jinak už v nejbližším okolí asi další závod není…
Nejpěknější divačky jsou ve Velké nad Vel. na Karpatském Bike Maratonu :-D
No já nevím, jel jsem to 2× a tolik krasavic tam nebylo :-))spíš několik „borců“ co náváděli před brodem do té největší hloubky a pak se bavili…
Při tom brodu před cílem, že? HOVADA!
jj. Tam jsou fakt pěkné…to jo.
Javorina tour viz obrázek :-D
Jéééé…tak to jsem propásl.
jak se říká..důvod se dycky najde:D
O vikendech HO konkretne Lipov.
Já bydlím ve Velké, takže někdy se můžem o víkendu domluvit na nějaký švih.
Pojedu urcite karpaty jeneoum zoufale cekam na mapu. Jinak jezdime s kamosama skoro jen turistaky. Nejvic pres vojsice na lucinu nebo kolem batova kanalu nebo kolem sterku, jenom kdyz je ukecam tak si dame horskou vyjizdku na javorinu nebo po hranicich po cervene nebo po cyklostezce za Javornikem na lysci boudu. jiank toho nejvic najezdim kolem Brna a na Trebicsku. Kama jezdis?
Mapa už tam je! :-)
ty jo fakt ale to tam je tak dva dny, ale nic moc 2× se skrabat na javorinu :(
No bude to letos makačka :-D
Jo, ale zkrátili trasu na 60 kilometrů…a dost pozměnili…
Okres UH – presneji ST. Mesto… toho casu ale Pha BTW – vcera na Sele na kratkych v zenskych vedly Hradistanky
Hradišťanky jsou dračice :-D
Jo, to jsou!
Však Hradišťanky jsou nejšikovnější…co si budem povídat?
Vřesovice – pro neznalé ať jedeš kde jedeš furt je to kopec.Závidím hradišťákům, mikulčákům i hodoňákům ty jejich roviny…
ty mas kopce za barakem a my tam musime z UH dojizdet, tak co nam zavidis? :)
ja do vresovic nejezdim…tam uz sou moc velke kopce:-))))
jezdis vubec nekam? ovsem krom cesty do UH na pifko :)
jo na zastavku busu..
Speedy, máš recht. Co je moc to je moc…
na druhou stranu to tam mate ale fakt moc pekne. i pres ty kopce tam nekdy vyjedu, miluju tu atmosferu vesnicek. vresovice sou jeste docela civilizace tim ze lezi u cesty…ale takove ty zlamance a tak. pripadam si jak na ceste casem..to je nadhera, jen se tak toulat.. a ani to nemusi byt terenem
A co potom takové Vápenky nebo Nová Lhota.
Nebo Suchovská republika :-)
jooo co suchov…moje nejoblibenejsi vylety v detstvi byly k suchovskemu potoku:-)))
Tam jsme jezdili pod stan z tabora ;-)
jak to tak sleduju tak se nase cesty protinaly aniz bychom se potkali vic nez se na prvni prvni pohled zda:-)
Zdar, nemáš bráchu Ondru? Znám člověka s tím jménem z průmky v UH.
mam..i ta prumyslovka sedi
Pozdravuj od Ludě z Velké :-)
ok
jj, já se taky hlásím do klubu – Kyjov. Přes Vřesovice taky docela často jezdím. Někdy je to fakt dobrý jen tak se toulat v podchřibí po těch vesnicích, člověk tak cestuje časem zpět. Do B.Karpat se chystám, letos jsem tam ještě na biku nebyl. Ale snad příští víkend bude good počasí, popojedu vlakem do Bylnice a dám si Vršatské Bradla. No a potom nějaké ty Lopeníky a Javořinu
Jo…úplná pravda…Čeložnice.....Kostelec, Syrovín, Medlovice.....a spousta dalších podchřibských slováckých vesniček.....toulky časem minulým…
Jsou a to je jedině dobře.
Jo…musíme dojíždět…přes město.....park (Smetanovy sady…tam se ti pankáči, huliči a jiný individua dívají na bajkra jak na exota z jiný planety…vždycky na Tě čumí jak telata.....blbě se ksichtí a kecaj)......... Na Velehradě jsem tak za 20 minut.
Já jsem Hradišťák, ale nejezdím jenom po rovinách v okolí města…já jezdím v Chřibech… A Vřesovice znám…z Osvětiman do kopca…malá vesnička…pak se jede dál ke Křížku (křižovatka-dá se odtud jet na Cimburk, Kozel, Kazatelnu, na druhou stranu jsou třeba Moravanské louky, Bradlo…Zavadilka…). Zavidím Vřesovickým, Osvětimanským, Stříleckým, Stupavským…ty jejich kopečky…
jo, sám bych skoro zůstal dlužný, já su z Domanína, pomezí Hodonín – Hradiště, ale furt ještě HO…
vytahuju z propadliště znovu tento trejd, tak se ozvěte kdo je to nový…
Tož já nésu z Hradišťa, já su z Vések, no a aj na tom kole umím jezdit – z hospody -dom- najrači přes Chřiby ( No ale baby máme najpěknější, že??? )
ve Véskách máme rodinu
Bojkovice......tak rovinu tady máme jenom směr UH.:-)
zdar a sílu:)..my uz sme se potkali..jestli si nas pamatujete:)..v hradisti ..jel sem i s kamosem..a vy na te ziletce:)…ptal sem se vas kam az jedete..a tak..esik mate XCcko..muzeme nekdy vyjet?:)..pozvanka na rande:D..mimoto..dnes em byl v bojkovicich na zamecku:)..kraasaaa:)…a kamrad kolega co jel se mnou vas pozdravuje..:)..
tak na úvod i když je ti 17 tak mi nevykej. Na kole to nesnáším!!!!!!!!. X céčko mám už asi páté. Je to moje hlavní disciplína…:-) Na silnici jezdím, protože je to přes týden, kdy jsem v práci nejpohodlnější a zvládnu toho víc. Každopádně si na Vás vzpomínám. Potkali jsme se u Lázní. S tou vyjížďkou to je super nápad, ale bohužel čas je můj nepřítel, tak že snad někdy vyrazíme. Když budu mít někdy čas tak se Ti ozvu. Zatím
Pro bikery z Hodonínska a okolí mám pozvánku na MTB časovku pořádanou 10 km od hranic – Skalica (Zlatnícka dolina). Časovka se skládá ze 2 částí. Nejprve 2 x výjezd a sjezd sjezdovky, poté 6 km okruh. Do druhé části (okruh) se startuje ve stylu Gundersenovy metody, tj. součet časů z první části určuje pořadí na startu závěrečného okruhu. Více na www.h-triathlon.sk
založ nový trejd, tady se to přehlédne
Důležitý je, že ty si to nepřehlédl, takže se těším na startu :-))
nee já nejsu závodník, tak mě do toho netahej :-)
Tam bude i spousta nezávodníků včetně mne :-))
ja su ze Znorov,tj 20km od hradista po cyklostezce(blee:D)
ja su z NIVNICE velkoměsto u Uherskeho Brodu v NIVNICI SE NARODIL KOMENSKY…a moje slečna bikerka je z Hodonina:).
Komenský se narodil v Uherském Brodě..to bys měl jako správný Nivničan vědět:D
dopr..ted koukám – 4 roky staré vlákno:DD
Já su z Vracova, to je 18km od Hodonína a tak 10km od Kyjova…
Pro neznalé, trochu informací: Slavní rodáci z Vracova: já, Martin Lejsal (brankář 1.FC Brno), Josef Somr (herec), Karel Loprais (několikanásobný vítěz rallye Paříž-Dakar, Paříž-Granada), Prof. PhDr. František Mezihorák CSc. (děkan Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci), Nikl František (akademický malíř), Dungel Jan (akademický malíř).
a z tebe je biker:D
a Komensky je beztak vyznamnejsi:D..
a nebo Zdeněk Œmýd z Vracova :-D
zdarec, tak sem si asi po čtyrěch letech pročítal můj prastarý thread… :-) Jezdíš ještě? Někdy bysme mohli dát nějaký švih…
Tož já su z Ostroha!!! – to je přesně mezi HO a UH. Kdo to nezná, má smůlu!! Tímto se hlásím do klubu!!
Osttroh znajů šveci :-) Cézar atd… :-)
No jo, to jsem si mohl myslet!! Jde vidět, že je to nejslavnější podnik v širokém okolí:-)))
já jsen z ub a vidím že jediný.
tož já kopaničář z Bojkovic
Šak to je kúsek – tož ty si taky náš!!
bohajeho, sak ked uz bojkovice su kusek tak to sa ja z druhej strany hranice hlasim tiez…
Trenčín je za kopcem!! Tam to znám!!!
a na ktorej strane „kopca“ sa ti vyse lubi?
Všude dobře, doma nejlíp…
„doma nejlip“ ale az po prichode z nejakeho pekneho vyletu, napr. na druhu stranu „kopca“
Já su z Tvarožky! Tada z Tvarožné Lhoty.
Staré Město u Uherského Hradiště :)
a koukam že je nas tu celkem dost z okoli UH
nějaky sraz bo vyjiždka :)
Tak už je náš region taky slavný! Konkrétně ve Velu je článek v domácím bikovém revíru o Strážnicku a je k tomu i přiložené video http://www.ivelo.cz/…1–5/ukazka3/