Co vas nejcasteji odradi od planovane jizdy na kole.
Co vas nejcasteji odradi od planovane jizdy na kole.
dnesek(v praze).
taky tam bylo tak „luxusni“ pocasi jako u nas? Sem se tesil ze po skole se zajdu provetrat a pak celej den chcalo a po snehu ani pamatky :(
taky po snehu trochu pamatky bylo,nejvic ho chtelo bejt na mych botach a kalhotach:-)
takovy decentni pamatky.. dohromady .. pekne me to stve
takovy decentni pamatky.. dohromady .. pekne me to stve
hned dwakrat po sobe, jo? ;o)
no většinou práce, tak nějak ráno vstanu a říkám si, že by bylo fajn se projed, ale pak si uvědomím že je např pondělí a jdu makat :)))))
To je to.Jak se to vezme.Muze to by nechut po tezkem prac.dni,pocasi,predchozi kalenice s kamarady atd.Tak se pochlubte.
No ja se priznam, ze me odradi pocasi… jinak nic , ale pocasi spolehlive…hold nejsem ten baheni typ :) ci destovej
Me 100% prace, pripadm si blbe, kdyz moja jde neco treba makat na zahradu a ja bych se jel projet… Nejspis to dopadne tak, jak tady ctu o tom jaky ma kdo svetla, neco schrastim a stane se ze me „night rider“ , pred den toho casu vetsinou moc nezbyva.
…že by bylo fajn se projed… To se mi stává, když je blbý počasí. Pak zjistím, že jsem se nebyl projet, ale že jsem ten den projed :-)
s'tu dlouho nebyl – jak to vypada s tvym RB-ckem :)
Jsem teď řešil jiné problémy na jiných forech ( hlavně kompík a Richard Burns Rally)
RB: tato investice upěšně prošla schvalovacím řízením (přítelkyně), momentálně se připravují podklady pro čerpání finančních prostředků :)))))- do vánoc sice nebude, ale na jaře snad už jo, byla by navíc škoda likvidovatnový tnehle rám na nasolených silnicích.
ranni vstavani (vikendy) a lenost (celkove)…
ze se mi nechce
Ted v zimnim obdobi hlavne pocasi presneji receno dest, nebo velky mraz. V sezone nekdy taky unava z predesleho treninku.
Počasí nebo nemoc. Nic jinýho – ani škola, učení, přítelkyně…
vypitost
Nic.
Pockaj, pockaj, to znie skoro ako provokacia :) Ani unava??
hnusný počasí
vlastna lenivosť, ked sa zacnem cez vikend chystať o 8:00 a po „chvili“ je 14:00 a ja som este doma, tak to ma odradí…
leti to co?:-)
???
Pravidelná kocovina a střevní potíže po náročném večeru :-)
RUM cajs … podle nicku je nam to jasny :-D
On si zapoměl po vstupu do EU změnit nick na TUZEMÁKcajs :)
náhodou tuzemák a božkov jsou nejlepší rumy!
Počasí a vlastní lenost
pocasi(bahno), tlumic a zdravotni stav…