…nemáte někdo nějaké zkušenost s touto značkou kol? Přemýšlím o koupi HTX 5100, tak bych byl vděčen za každý postřeh. Dík
…nemáte někdo nějaké zkušenost s touto značkou kol? Přemýšlím o koupi HTX 5100, tak bych byl vděčen za každý postřeh. Dík
Co hodit odkaz?:-)
tady je: www.ghost-bikes.cz/2006/index.php?…
Mě se celkem líbí. Sice bych nemusel dualy, ale pokud ti tohle nevadí, tak bych to něj bez obav šel…
pekny ale docela dost penez tolik penez me stalo RBecko na LX disc
Pokud to tady už bylo, taxe omlouvám, ale věděli ste o o tom, že Milan1 je distributor GHOSTa ?
Že by proběhla nějaká přátelská sleva ? ,–)
Jo tak na to jsem na stránkách Ghostu koukal také. Kdyby na té fámě o slěvě něco bylo, mám zálusk.
Já jsem z Chebu a tady se ghosty staví (je tu i distributor ghostu) a Ghosty má snad každej třetí chebák..Tak mi tu připadaj jako docela obyč sériovky i když na závodech je lidi moc ještě nevozí.Měl jsem Ghosta také, byl jsem s ním na 100% spokojen.Teď vozím Rb CR 1300 a myslím že je o hodně lepší RB.
A co se podívat tady??cgi.ebay.de/MTB-Ghost-HTX-5100-wie-Neu_W0QQitemZ330018883569QQihZ014QQcategoryZ30746QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem tam je cena trošku jinde!!!
tyjo fakt.pekne drahy..
Ghosta jezdím teď po dlouholetém používání Schauffa a je to tady v našem chebském regionu slušně sehnatelné kolo za dobré peníze ty ceny co jsou na netu u jejich stránek se dají ještě ukecat o takových 10%, mám SE 6000 a bez problémů!…doporučuji
Z vlastní zkušenosti vím, že se dá koupit za ještě o dost slušnější cenu.