Dobrý den mám zájem o tohle kolo. Bude to blba koupě?
Dobrý den mám zájem o tohle kolo. Bude to blba koupě?
Pokud na tom chceš jezdit freeride, tak určitě.
Za tu cenu, hodně špatné kolo, proč chceš zrovna velikost kol 29", v téhle cenové relaci to nemá žádné výhody, navíc model 2013 bude dražší než starší modelové ročníky a téměř v ničem lepší, koukni na starší ročníky a na 26 hlavně.
Je to zakladni vybava postavena na dobrem ramu :-)
Díky za názory ,ale asi do něho půjdu protože na cestu do prace nepotrebuji kolo za víc peněz max ještě nějaká lepší vidle. A 29er bych chtěl na rovné úseky po cykloztezce + sterk a to mi ta menší manévrovatelnost nevadí. Děkuji ještě jednou.
Děláš chybu, vyhodíš prachy, když za tu cenu můžeš mít lepší kolo, ale kdo chce kam… vždyť to znáš.
http://www.bike-discount.de/…e-crush.html
Este lepsia vidla a vaha o 2,3kg nizsia oproti ghostu v dvoch farbach
Tak to strasna geomka Ghost je ramove na tom rozhodne lepe jezdil jsem ho a byl jsem spokojeny Felt jsou posvarovane lesenove trubky :-)
Ten Radon ale vypada dobre za tu cenu je slusne osazeny :-)
Kola to jsou pěkná ,ale zase stojí více a do Německa by se mi nechtělo,nebo posílat bez toho abych ho zkusil naživo.Ale i tak děkuji za tip.Vůbec jsem tuto značku neznal.
Možná dělám,ale už mě to nebaví stále něco hledat,začal jsem na 15ti tis a uz jsem na 18ti .A pořád to je málo.
tak si nechej poradit :)
Dej mu cas :-)
A toto kolo je lepší než ten Ghost?
No to je o malilinko lepší, ale stále za tu cen use dá shenat mnohem víc.
No tak už to asi dál řešit nebudu, vezmu buď Ghost SE 2920 nebo Cube Analog 29 z Německa jsou pěkná ta kola ale naslepo to brát nebudu. Díky za reakce.
http://www.maxbike.cz/…olo-taupo-1/ a co tohle?
Ten maxbike je z nich jasně nejlepší, ale stále nic moc, ale když nechecš stavět, tak těžko radit.
Nevím proč nenapíšeš někomu z místních stavitelů…za ty prachy Ti vymyslí rozhodně lepší kola a rozhodně nebudeš litovat. Dle mě za seriovku jsou to vyhozené peníze…
sázka na jistotu.