vite jakej je prumer sedlovky u letosniho ramu merida pro na cykloshopu to nepisou
vite jakej je prumer sedlovky u letosniho ramu merida pro na cykloshopu to nepisou
tipuju 27,2… (mela loni a predloni) ale ruku do ohne za to nedam…
Já bych řek že 31,6mm
Já si taky myslím stejně jako Mechanik, že je to těch 31,6 mm. Protože když srovnáš 500 a Pro, tak je to viditelný rozdíl. A 500 má 27,2 mm.
mělo by to být stejný takže 31,6 jako 2005 a na sport lifu mi přišlo, že to tak je;)
Určitě je to stejný jak loni je to ten samej rám takže 31,6mm
až na pár detailů je stejnej no;)
Ale to jsou detaily,který se netýkají sedlový trubky!!! Což ?
hmm tak mi po tejdnu dosel mail cykloshopu a je to tak ale prej ramy budou az v breznu
To naštve. Ty chceš koupit od meridy samostatnej rám? Nechci ti do toho kecat,ale za ty prachy seženeš lehčí a kvalitnější rám. Sice ho mám taky,ale koupenej v kompletu a to je něco jinýho,ušetřil jsem moc peněz.
mluv, mluv, zajímaš mě! sám ho chci letos koupit (rám)a těch 7999 zas nebude tak horkých.Vždyť jsme lidi, no né?
Zas tak horký to není. Já jsem s ním spokojenej,ale loni jsem kupoval ženě Amulet nevím přesně označení. Stál 4,5tis vč.hlavovýho a je o půl kila lehčí a pohodlnější. Záleží na tom jak moc jezdíš.Nechci vám to rozmlouvat,ale zkuste se podívat po netu.
o půl kila? wou to by vážil něco okolo 1200g, teda pokud beru hmotnost mého 1750g;) Ber to tahle: jasně, že jsou lepší rámy…, ale za ty prachy sem nenašel nic co by spňovalo moje očekávání: aby se mi líbil, aby byl dobrej a aby byl do 8000 Kč pokud víš o nějakém dobrém za tu cenu, tak mi ho sem napiš rád se mrknu, kde sem udělal chybu.-)
Je fakt,že letos konkrétně nevím a stějně to záleží na tom jek si řekl,nic co by splňovalo moje očekávání.Mě se taky líbí a ta váha mě nevadí, ale je taky fakt,že jsi to kupoval v kompletu,že jo? A ten amulet má fakticky 1,25kg. Jen jsem reagoval na to co jsem slyšel od prodejců když jsem kupoval loni ten rám pro přítulku.
Je fakt,že letos konkrétně nevím a stějně to záleží na tom jek si řekl,nic co by splňovalo moje očekávání.Mě se taky líbí a ta váha mě nevadí, ale je taky fakt,že jsi to kupoval v kompletu,že jo? A ten amulet má fakticky 1,25kg. Jen jsem reagoval na to co jsem slyšel od prodejců když jsem kupoval loni ten rám pro přítulku.
Sorry chybička se vlodí. Nějak se mi sekl net,tak to snad dvakrát přežijete.
za 1. mám model 2005:) a za 2. sem to nekupoval v kompletu;)
u toho Amuletu je to skvělá váha, ale obával bych se o životnost a kvalitu… jaká je to velikost?
Je to 17.5" takže poměrně malý. No a co se týče životnosti a kvality zatím těžko říct. Jenom vím,že má příjemnou geometrii,je pohodlnej a pěknej.Ale jezdí na něm přítulka,takže kvalitu a životnost budu moct hodnotit tak za pět let?!?
Pak je otázka, v čem se ten úbytek hmotnosti projeví.
to je pravda;)
A to píše Orbis, majitel matts pro?Takže asi nejsi moc spokojenej.
to sem neřek… mrkni se na koho reaguju;)
jaj, sorry
v poho;) to se může stát každýmu;)