Nevim, jakej mam prumer u sedlovky na ramu Rock Machine Landslide rok 2003. Měřil jsem to mou umělohmotnou šuplerou a tam mě vycházelo +/- 27mm takže nevím, jesli mám kupovat sedlovku 26,8 nebo 27,2. Máte někdo ten rám? Jakou máte sedlovku? díkec
Nevim, jakej mam prumer u sedlovky na ramu Rock Machine Landslide rok 2003. Měřil jsem to mou umělohmotnou šuplerou a tam mě vycházelo +/- 27mm takže nevím, jesli mám kupovat sedlovku 26,8 nebo 27,2. Máte někdo ten rám? Jakou máte sedlovku? díkec
A ten thread jak narvat vetsi sedlovku do mensiho ramu jsi cetl? :)) I plastova suplera ma rozliseni 0,1mm , tak snad by ses mohl trochu priblizit k jedne hodnote.
se neposmívej mý šuplerce :-) no možná se to tvářilo, jako něco přes 27mm ale chtěl bych to vědět natuty, snad se tady někdo s tím rámem najde. no a neměly by všechny rámy 2003 od RM mít stejnej rozměr tý sedlvky? to téma jsem teda nečet, nebo si to aspoň nepamatuju.
Bereš mi to přímo z úst, že šuplera měří na 5 stovek. Takže to nebude šuplerou ale prackama.
jo nevim spíš to blbe meři ale na tuty ty rockmachiny maj 27,2 nebo alespon bike znameho to tak ma :) btw landslide 2002
a sedlovku jsem v pohode dostal i do sveho ramu tak bych se 27,2 nebal a je u toho alespon taky vetší vyber :)
no právě výběr je větší, a jestli to má landslide 2002 tak 2003 to bude mít taky, tak dík za info
Kdybys měl zájem, tak se mi válí doma jedna Pells light sedlovka 27,2 délky 400 nová nepoužitá – černá s stříbrným zámkem. Kamarád mi ji objednal v blbé délce a u mě to jde ze spodu rámu vidět, tak to z důvodů estetiky nechci řezat. Přenechám levně.
je to hokejka nebo rovnej zámek?
Je to hokejka XR1 light 27,2 délka 400
večer se ti ozvu na mail…