Zdárec, chci se zeptat na info o tomhle rámu:-) kdo ho zná a zda má nějaké zkušenosti… Uvažuju totiž koupit tento rám jetý, kámoš by mi ho sehnal, prej v dobrém stavu, ale to posoudím, až to uvidím a vyzkouším, ale zda vůbec má smysl o tom uvažovat. Jelikož už na sjezďáku moc nejezdím a asi to nevypadá, že bych ho plně využil z časových a jiných důvodů, tak sem přemýšlel, že ho prostě prodám a z peněz za něj splnit si sen a pořídit si tento rám… Osadil bych ho vidlicí 66, dal tam bytelnější kliky s trojtácem a nějaký rozumně lehký komponenty na freeride… Myšlenka by bylo vytvořit něco mezi freeridem a enduro… kolo na kterým by se dalo velmi pohodovým tempem ujet větší vzdálenost (50–100km) a zároveň si jít zaskákat… Prostě vysunout sedlovku, vyrazit na švih, po cestě si proskákat Točnou, sjet Všenory a vyblbnout se na dirtech a zase jet po vlastní ose zpátky… co Vy na to??? jinak trošku se bojím prasknutí tohoto rámu, ale kdyby praskla ta zadní kyvka, tak myslím, že by mrázek dokázal bez problémů udělat jinou z ocele i se slušným designem, v tom bych problém neviděl, horší by to ale bylo s opravením toho hlavního rámového trojúhelníku:-(
PS. většina z Vás mi nejspíš poradí abych si koupil RB, něco od Mrázka, Konu a blabla, to vím sám, že by to bylo spolehlivější, RM7 je můj sen už hodně let a možná budu mít možnost si ho splnit:-)