chystam poridit METEL RP od Manitoua, jen bych potreboval vedet, jakou pruzinu bych mel objednat. Vazim 95 kg pocital bych tak okolo 500 tech newton metru nebo v cem jsou ty hodnoty;), ale jist si tim nejsem. Poradi mi nekdo?? dik
chystam poridit METEL RP od Manitoua, jen bych potreboval vedet, jakou pruzinu bych mel objednat. Vazim 95 kg pocital bych tak okolo 500 tech newton metru nebo v cem jsou ty hodnoty;), ale jist si tim nejsem. Poradi mi nekdo?? dik
kdyz prozradis jakej ram, mozna se da neco tipnout.. ja uz vozil od 400 do 950 a to vazim porad cca stejne..
Jakou delku, jakej ram, jakej zdvih?
no je to big hit s jednim cepem, zdvih cca 14 cm, delka tlumice 200mm. Ted tam mam tl. x-fusion s progresivni(velmi debilni) pruzinou 350–600 N.m, zkousel jsem tam 700N.m a to mi uz ohybalo srouby od tlumice
a mekci nebude? Tomu nerozumim.
tomu zase nerozumim, ja......140mm zdvih, 200mm delka tlumice, big hit – jednocep…zbytek informaci ignoruj;)
V cem ti nevyhovuje ta progresivni pruzina?
celkove je na me moc meka, v podstate potrebuju aby ten tlumic vyzral dopady apod. nejaky luxovani malejch nerovnosti je mi na nic… navic ten tlumic uz ma nejlepsi leta za sebou, no a na metel davaji jen neprogresivni
Si myslim, ze ti stejne nezbude nez vyzkouset :)
no ty woleeeee:D
vrely dik za radu
Opravdu nevim jak ti mam poradit. Aby ti ta pruzina na tvuj vkus zase moc nezehlila :)
no ja myslel alespon orientacne…treba okolo petikila nebo tak nejak:)
Nechceš manitou swinger 4, délka 200mm, je to vzduch takže stačí pumpa..... viz bazar?
A zehlit rozhodne nebude. To by mu mohlo vyhovovat :)
Nevím proč ale mě se třeba SPV pro DH nezdají tak špatné, při zdvihu 15–20cm ti pobere i ty malé nerovnosti a hodně ti pomůže třeba při nájezdu na skok, moc se nepropadá do zdvihu, ale nejsem DH rider takže jen odhaduju.
no jo ale ta cena…k metelovi se dostanu za 2700…
Jak chceš, mám ho v šuplíku ve stole plonkovej. Kdyžtak písni…