je mozne a ak ano ako, dostat sa z andela na sarku ludskym (na kole a nie po frekventovanych cestach) sposobom?
je mozne a ak ano ako, dostat sa z andela na sarku ludskym (na kole a nie po frekventovanych cestach) sposobom?
Kinskeho sady → Strahov → Bila hora → Obora Hvezda → Sarka.
a je to nejaka znacena „cyklostezka“ ?
akorát, že na Petřín se nesmí s kolem, a šlapat okolo po silnici je vzhledem v frekvenci provozu pruda. jinak jezdím taky jako Jansolar, Dá se i pokračovat po Plzeňský z Anděla a pak vyšlápnout přes park Klamovka do přírodní rezervace Skalka, dál na Císařku (Spiritka) a jsi zase na Bílé hoře
kdyz se ma vynechat Petrin, tak navrhuji Nerudovou nahoru.
masochisto… :) a nejlip v sobotu po poledni, co???
od kdy se nesmi na petrin kolomo ?
to uz je nejakej cas, ze se tam na kole nesmi… ale ja tam jezdim cetsickam, po kterejch lidi nechodi, treba prave zadem z namesti Kinskych
Jako jansolar, ale jinak taky: cyklistickou trasou (v Praze ovsem pruda) Andel – Ujezd – Kampa – Klarov – Letna (vyjezd za vladni budovou od byvale plovarny serpentinou) – okolo smycky tramvaji na Letne pres zavory a pak se strefit bocnimi ulicemi do Podbaby – zase cyklisticka stezka podel Vltavy az k tunylku ze spoda od Vltavy do udoli Tiche Sarky (U Lasolaji). Chce se to asi nejprve podivat trochu do planu Prahy.
to je zbytečně dlouhý, pak musí šlapat celé údolí Tiché Šárky, zkrátit se to dá v Dejvicích za železničním mostem nahoru doleva, ulicí Pa?anka a pak po cyklostezce sjezdem do údolí Tiché Šárky, kde se vyjede asi 500m za Jenerálkou kam se dá dojet po silnici nebo pěknou cestičkou po značce (červená myslím)
Souhlasim, tak to jde taky.
Od byvaly fronty na maso vedla cyklostezka zhruba kolem Tech. muzea do Stromovky a tam odsud zhruba podle vody a zas se napojila na tvou trasu. Uz je to ale par let nazad a zase je to o kousek delsi.
no a nechce sa niekomu prejst to k sarke tam pobikovat a spat? videl by som to na stvrtok 17h30
ok. sraz v 1730 pred Obecnim domem. jaky bike vozis? mam cervenyho sfinxe. tlf 602249929.
ok plati specialized – modro-zlty 603 435 117