• rich

je mozne a ak ano ako, dostat sa z andela na sarku ludskym (na kole a nie po frekventovanych cestach) sposobom?

0 0
    • JanSolar  

Kinskeho sady → Strahov → Bila hora → Obora Hvezda → Sarka.

0 0
      • rich  

a je to nejaka znacena „cyklostezka“ ?

0 0
      • McBlacky  

akorát, že na Petřín se nesmí s kolem, a šlapat okolo po silnici je vzhledem v frekvenci provozu pruda. jinak jezdím taky jako Jansolar, Dá se i pokračovat po Plzeňský z Anděla a pak vyšlápnout přes park Klamovka do přírodní rezervace Skalka, dál na Císařku (Spiritka) a jsi zase na Bílé hoře

0 0
        • rasto  

kdyz se ma vynechat Petrin, tak navrhuji Nerudovou nahoru.

0 0
        • kandik psi zub  

od kdy se nesmi na petrin kolomo ?

0 0
          • blue  

to uz je nejakej cas, ze se tam na kole nesmi… ale ja tam jezdim cetsickam, po kterejch lidi nechodi, treba prave zadem z namesti Kinskych

0 0
    • pedrod  

Jako jansolar, ale jinak taky: cyklistickou trasou (v Praze ovsem pruda) Andel – Ujezd – Kampa – Klarov – Letna (vyjezd za vladni budovou od byvale plovarny serpentinou) – okolo smycky tramvaji na Letne pres zavory a pak se strefit bocnimi ulicemi do Podbaby – zase cyklisticka stezka podel Vltavy az k tunylku ze spoda od Vltavy do udoli Tiche Sarky (U Lasolaji). Chce se to asi nejprve podivat trochu do planu Prahy.

0 0
      • McBlacky  

to je zbytečně dlouhý, pak musí šlapat celé údolí Tiché Šárky, zkrátit se to dá v Dejvicích za železničním mostem nahoru doleva, ulicí Pa?anka a pak po cyklostezce sjezdem do údolí Tiché Šárky, kde se vyjede asi 500m za Jenerálkou kam se dá dojet po silnici nebo pěknou cestičkou po značce (červená myslím)

0 0
      • P.B.  

Od byvaly fronty na maso vedla cyklostezka zhruba kolem Tech. muzea do Stromovky a tam odsud zhruba podle vody a zas se napojila na tvou trasu. Uz je to ale par let nazad a zase je to o kousek delsi.

0 0
    • rich  

no a nechce sa niekomu prejst to k sarke tam pobikovat a spat? videl by som to na stvrtok 17h30

0 0
      • rasto  

ok. sraz v 1730 pred Obecnim domem. jaky bike vozis? mam cervenyho sfinxe. tlf 602249929.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.