Tak si, že se v Praze nedá moc vyblbnout…nebo je to spíš mnou, že neznám dobrý trasy…jezdím po stranách kolem zdí obory Hvězdy, dále v Šárce je nějaký ten terén, ale jinak se mé obzory zužují…
jo, ještě takovou historku: jsem se minulý týden znovu narodil.....bylo to ten den jak byly strašný kroupy a možná i trakaře.....k večeru se ale počasí umoudřilo i slunko se ukázalo…tak mne nenapadlo nic lepšího než si vyjet v 7h večer do Šárky…cestou tam jedu po přechodě na zelenou a v jeho polovině to profrčí přede mnou nějaká mladá ženská čumící někamsi pod palubní desku… takže jsem to zahamtnul a na skoro sletěl(klipsny)…tohle mne mělo varovat…ale jen jsem cosi na ní zahulákal a jel dál…v Šárce se vyskytoval sem tam nějaký běžec…jezdím si pohoda.....sjíždím takový menší kopečet po asfaltce…přede mnou jdou nějaký polonahý chlapi, ke mně zády…jsou nalevo, tak si to namířím že je předjedu zprava…blížím se ale v tu chvíli se jeden z nich začne překvapivě rychle potácet doprava!.....sakra chlap jeden, tak to vezmu ještě víc doprava přes trávník.....jenže:).....byl tam obrubník a pěkně zarostlý trávou = nebyl vidět…chvilku jsem o něj brousil ráfky a pak následoval nehezký pád…chlapy se koukali a říkali cosi jakou Ty vole, to byla šlupka a natahovali ruku že mi pomůžou vstát.....jak si tak sedím, hned cítím, že jsou wožralý a ještě k tomu Ukrajinci…hlavou letí – jo, ještě mi seberou kolo, skvělý…nakonec nesebrali......odneslo to jen zkrvavený koleno, jinak OK…stáhnul jsem ocas a došoural se domů…jsem si říkal, že musím jezdit opatrněji…ale tento týden brázdím zas jak mne baví a doufám, že pády na tento rok jsem už vyčerpal.....:)