• renosj

Tak si, že se v Praze nedá moc vyblbnout…nebo je to spíš mnou, že neznám dobrý trasy…jezdím po stranách kolem zdí obory Hvězdy, dále v Šárce je nějaký ten terén, ale jinak se mé obzory zužují…

jo, ještě takovou historku: jsem se minulý týden znovu narodil.....bylo to ten den jak byly strašný kroupy a možná i trakaře....­.k večeru se ale počasí umoudřilo i slunko se ukázalo…tak mne nenapadlo nic lepšího než si vyjet v 7h večer do Šárky…cestou tam jedu po přechodě na zelenou a v jeho polovině to profrčí přede mnou nějaká mladá ženská čumící někamsi pod palubní desku… takže jsem to zahamtnul a na skoro sletěl(klipsny)…toh­le mne mělo varovat…ale jen jsem cosi na ní zahulákal a jel dál…v Šárce se vyskytoval sem tam nějaký běžec…jezdím si pohoda.....sjíždím takový menší kopečet po asfaltce…přede mnou jdou nějaký polonahý chlapi, ke mně zády…jsou nalevo, tak si to namířím že je předjedu zprava…blížím se ale v tu chvíli se jeden z nich začne překvapivě rychle potácet doprava!.....sakra chlap jeden, tak to vezmu ještě víc doprava přes trávník.....jen­že:).....byl tam obrubník a pěkně zarostlý trávou = nebyl vidět…chvilku jsem o něj brousil ráfky a pak následoval nehezký pád…chlapy se koukali a říkali cosi jakou Ty vole, to byla šlupka a natahovali ruku že mi pomůžou vstát.....jak si tak sedím, hned cítím, že jsou wožralý a ještě k tomu Ukrajinci…hlavou letí – jo, ještě mi seberou kolo, skvělý…nakonec nesebrali....­..odneslo to jen zkrvavený koleno, jinak OK…stáhnul jsem ocas a došoural se domů…jsem si říkal, že musím jezdit opatrněji…ale tento týden brázdím zas jak mne baví a doufám, že pády na tento rok jsem už vyčerpal.....:)

0 0
    • renosj  

teda co básník chtěl říci – asi toto

1. jaké jsou dobré trasy v Praze
      2. jaké jsou vaše vypečené držkopády
      0 0
      • cabbage  

ty drzkopady musej bejt taky z Prahy?:)

0 0
        • renosj  

no já myslím, že by se snesli i mimopražské pády.......i když samozřejmě nebudou tak kvalitní jako ty naše pražské......to víš, pražáci:)

0 0
      • Martin  

Já prostě na ten náš sever Pr…nedám dopustit. Bohnice, Čimičák ke hvězdárně, sjezdíky k Vltavě…

0 0
        • fousac  

coz vzato kol a kolem je uplny nic oproti nasemu jihu.. ;o)

0 0
    • JMT  

smerem co popisujes, je to pekny mezi okori a kralupama ( po turisticky znacce udolim)

0 0
      • renosj  

jo, budu muset rozšířit své obzory, dík za tip.......ale stejně je to nejlepší na horách…ono jsou to taky horská kola, tam se cítí jako rybky ve vodě…jezdím do Harrachova, tam to je fajn fajn fajn

0 0
      • McBlacky  

ta není špatná, a když už bude v Kralupech tak po červený po břehu Vltavy do Řeže.

0 0
        • JFB  

jo, a pak smer troja, da se tam uhnout nahoru do bohnic, je tam par znacenych cest… jinak obecne je to na biking lepsi na jih od prahy (o dost:-)

0 0
          • McBlacky  

no kdo zná detailně lokalitu Točná, Závist, Jarov, Vranné n.V., Brdy a Radotínskou stranu berounky ví, že sever je the best :) Jih znám taky, docela dobře na obou březích ale jen do Kralup.

0 0
            • palkac  

Tak sem z toho trochu vedle… Ja myslel ze kralupy sou na severu a Tocna na jihu…

0 0
            • JFB  

tak timhle prispevkem jsi me dostal:-) ale chapu to, zanm spoustu holek co si pletou svetovy strany:-p

0 0
    • pepa_16  

zkus prokopak

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.