Cau,mate nekdo zkusenosti s touhle vidli? Je to sice model 2005, ale mam moznost ji docela vyhodne koupit, dik.
Cau,mate nekdo zkusenosti s touhle vidli? Je to sice model 2005, ale mam moznost ji docela vyhodne koupit, dik.
To ji nikdo nemate? :-) To se mi ani nechce verit. Je to nejvyssi model Z1 roku 2005,takze nekoho mozna mate to QR. Kazdopadne budu rad za vase nazory.
Co chces slyset? Chodit bude pekne, soudic podle toho, ze ma HSCV. A jestli ti nevadi ETA, tak do ni jdi…
No potreboval bych vedet jak je to s pevnosti, ale asi to bude v klidu, protoze ma pevnou osu. ETA mi nevadi, ted ji na vidlici mam.
No 66 to nebude, ale co sem mnel moznost se na FR2 kratce (velmi kratce) projet, tak se mi zdala pevna dost…
o 66 sem uvazoval,ale na pevnaka to je zas moc
Ja myslim, ze to bude fklidu vidle. Na pevnaka akorat. Ja osobne mam ted v planu Z1 Sport, pokud se zadari.
kamarat ju jazdi, mal som moznost ju par krat pomackat a chodila fakt super… on si ju tiez pochvaluje… chod do nej…
ja bych sel klidne do modelu Sport 06, ale vubec se mi nelibi ta stribrna barva :( Na mym ramu by to bylo jako pest na oko. Nevite,nedela se nahodou i v cerny?