Ahoj, jedete někdo? Já jedu s kámošem asi od 14. března do začátku dubna, nechcete jet někdo taky? Bude nás aspoň víc :-)
Ahoj, jedete někdo? Já jedu s kámošem asi od 14. března do začátku dubna, nechcete jet někdo taky? Bude nás aspoň víc :-)
aaa :-(( Jel bych hned… maturita zas*ana…
jestli mas zrovna svatak, tak proc ho nevyuzit:o) stejne se vetsinu veci naucis az na potitku;)
maturita je v březnu, do května to stíháš v poho, teda pokud nemáš zrovna v tu dobu písemný…
pardon, maturita je v květnu a ne v březnu :-)
S maturitou neplas, celej svatak se mi krasne bikovalo;-) Na VS poznas, ze mrknout na to vecer pred maturitou by byvalo bohate stacilo.
Zajimalo by me, na kolik to vyslo?
na 15 dnů asi 460 Euro + nějaké kapesný, ale moc se tam neutratí, max nějaké to pití
jinak v ceně je: Ubytování, polopenze, letenky, poplatky na letišti, transfery z letiště. Lítá se z německa
sorry, + samozrejmě transfery kol v letadle, to je taky v ceně
to máš určitě od nacesty.cz, že jo? Já s nima letim taky – od 16. do 27. března do Leblonu.
tvoje zkusenost s touto cestovkou ? Chtel bych take pres ne letet, ovsem mesic se s nima domlouvam na uplen trivialnich vecech. Zacalo to tim, ze na me faxove potvrzeni objednavky z internetu nikdo 14 dni nereagoval. Pak me rekli , ze ty ceny jsou jiz pryc a nabidli me jiny termin a pochopitelne jine ceny. po mesici intenzivniho telefonobvani( na maily se neobtezuji odpovidat vubec), jsme se dostali k tomu, ze jsem dostal fakturu ne letenky, kterou jsem uhradil, vubec nepotvrdili, ze tu platbu obdrzeli, tak zase telefony, kde tedy potvrdili, ze jo, ze penize maji a ze poslou letenky na mou adresu, po 14 dnech cekani jsem tam zavolal a vypada to tak, ze si letenku vyzvednu na letisti,Cekam tedy na nejakou bumazku, ze mam to tak bude. K ubytovani vyjma objednavky nemam vubec nic, napred jsem ho mel platit fakturou predem, ted zase na miste cash, udajne tam nejde platit kartou, ale to oni nevi a neda se to zjistit! a take musim doresit jak uhradit prepravu kol. Napred jsem to mel hradit na letisti, ted me snad poslou fakturu. Jsou to totalni mantaci, alespon podle meho, maji v tom chaos a bordel, neustale me jenom rikaji jak toho maji moc a ze cyklistiak je pro vlastne zatez,skoro necojako charita. Takze bych rad vedel zda jsem mel jenom smulu a nebo je to normalni jev a nebo za tech par supu co jim tam nase skupina necha(cca 60 tis.) nemam ocekavat nejake super sluzby. Podotykam , ze jsem si vybrat ten nejdrazsi hotel z jejich nabidky
vcera mi rikal znamej neco podobnyho, docela prekvapili:(…Mallorka je ale nejvic,ne? Tak si to nenech zkazit a uzij si to tam:)i s tema tatarama…Pocasi ma bejt uz jen skvely
no nejradeji bych se na ne vykaslal, jenze nemam cas shanet nejakou jinakou cestovku , ktera by nabidka srovnatelne podminky (financni). Ovsem pokud se tam dostanu a i se vratim (tomu zatim neverim), tak s cestovkou NACESTY uz nikdy vice. To jak se mnou ti mantaci cvici za moje tezce vydelane penize, me pekne stve, ale bohuzel mam zavazek vuci kolegum, kteri jsou vice splachovaci a pokud bych vypadl, tak by meli problemy Mallorcu absolvovat. Snad to pocasi a pobyt bude jinak OK, tam uz to nastesti nezalezi na cestovce NACESTY.
Stechovicka je nejvis :-D
Jezdíš to i nahoru, nebo ve Štěchovicích otáčíš na Prahu?
jak kdy, kdyz uz se ale vyskrabu na kopec tak vetsinou jedu dal… :-)
Štechovickou jezdím většinou směrem do Prahy. Mám takovej okruh: Jesenice – Týnec – Neveklov – Živohošť.most – Buš – Slapy – Štěchovice – Praha. Udělá to asi 150 km.
Já s nima nemám špatnou zkušenost, dostal sem nějakýho člověka, který se mnou všechno ochotně pořešil a nakonec mi pomohl vybrat i jiný hotel, pač Leblon už je plnej. Nakonec jedem od 20. března do 5. dubna do holelu Cactus, z Mnichova za 14 kolíků se vším, letenky a ubytování sem platil hned a hned mi to taky potvrdili, týden na to mi přišli poukazky na ubytko, takže taky no problem.
tak to si borec, ja si tedy myslim, ze nejsem potizista, ale se mnou jednali jako z blbcem, viz. vyse. mozna jde o to na koho tam clovek narazi,I cenu mas dobrou, ja platim 35 EUR/ 1 den a ty ?
já nevím, mě nabídli tuhle cenu na 16 dnů v lepším hotelu než je Leblon, tak sem na to hned kývnul, zaplatil a bylo. Letenku mám jen v papírové podobě, palubní lístky si vyzvednu na ten papír na letišti. Poukázky na ubytko přišli poštou a no problem, snad jen to, že to je v němčině :-)))
Hele my sme na tom podobně :) Místo letenek mám jen potvrzení o zaknihování letu, kola platíme na letišti, kde si taky máme vyzvednout letenky. Sem dost zvědavej co se bude dít, protože letíme asi ve 4 ráno :) Ubytko sem si nakonec zajišťoval přes net sám, protože se jim tam prej ztráceli maily. Vloni jsme s nima byli taky a bylo to naprosto OK, jenže to jsme brali vlastně hotovej zájezd od nějaký německý cestovky + doplatek za kola. Problém je že oni vlastně nejsou klasická cestovka ale spíš jako přeprodej německých letenek/zájezdů/hotelů . I když letos se do toho trochu opřeli s Leblonem, to je taková jejich první výraznější vlastní aktivita mi přijde.
Jinak jedeme od 26.3. do 9.4. hotel Maria Isabel takže oblast Playa de Palma.
Máš naprostou pravdu, Nacesty je jen zprostředkovatel německých cestovek, kupuje a následně prodává celé zájezdy, letenky i ubytko. Kolo si každý vždy platí zvlášť, teda poku se s ním vejde do letadla, v letadle se prej dají přepavovat max 20 kol, tak nevím. Já letím odpolko, takže myslím že to nebude problém s vyzvednutím, jen se bojím toho frmolu na letišti, ale to už se nějak zvládne. Aloha…
Jo jo, pro cestu do ráje se musí něco vytrpět :))
to vysvetluje ty priserny inzeraty ve velu, co vypadaj, ze to psal nejakej tatar :-)
Jaký tam bylo ubytování? Zvažujeme to na jaro 07' tak jestli nacesty.cz máme škrtnout. :)
Do jakého hotelu (destinace) jedete?
Taky jedeme na Mallorcu. Od 16. – 27.3. Ale nemůžu si vzpomenout kde jsme ubytovaní. Jediné co vím je to, že jedeme s cestovkou NaCesty, takže se tam určitě někde potkáme :-)
Pardon. Tak jedeme do Leblonu. Právě jsem si to přečetla nahoře u Yakuba.
Hmm, koukám že nás tam bude jak hub po dešti, někdy dáme společný švih, dejte spojení na sebe a můžem se domluvit at je nas víc. Moje tel je 777068421, v březnu tam, aloha
to jo, sem tam od 25.3.-8.4.,oblast Alcudia, preferuju pomalejsi cyklisty:))
jj, tak to myslim, že letíme spolu :o)
fakt? a kdy letíš? Mi v pondělí 20. v 17:45 z Mnichova, jedem tam autem, tam ho někde necháme. Vyrazíme někdy dopolko. Za 3,5 hodinky svižný jízdy tam seš :-)
pardon My :-))))
A litate nekdo z Dortmundu?
To je strašně daleko a zbytečně se ti to prodraží. Cesta tam a zpět by tě vyšla minimálně na 3000 a víc