Tak jak se Vám dneska jelo v tý zimě? já dal jen hoďku na silničce a bylo to ještě snesitelný… ale docela zima brrrr…:-) jak to sakra děláte, že v tý zimě vydržíte dýl?
Tak jak se Vám dneska jelo v tý zimě? já dal jen hoďku na silničce a bylo to ještě snesitelný… ale docela zima brrrr…:-) jak to sakra děláte, že v tý zimě vydržíte dýl?
ještě se mi nejelo;) právě svoje tělo překecávám k tomu aby sme se někam vypravili;) a jinak to bue tím že se narozdíl od silničky hejbem;)
taky se nějak nemužu ukecat :-D
nojo, to je fakt, zítra asi vyrazím na chvilku na bajka, pro změnu:-)
ale já byhc možná i na tu hoďku dvě vyrazili teď;) sem vystrčil nos před barák a není to tak hrozný:D nefouká:) tak se jen pořádně nabalit:D
Až pojedeš tak najednou foukat začne :o)
a nezačalo:) foukalo až cestou domu:(
Tak tos byl ten šťastlivec co jel po větru:o)
ani ne:) ale v lese a v údolí nefouká:) no a na kopci holt jo:(
Zima mi az tak nevadi, ale tady se neda jet vubec nikde:o( Byli jsme to zkusit, ale jediny co slo projet, byl jeden silnicni usek s 20 cm vrstvou ujetyho snehu s kolejema dolekopcom po docela dlouhym tlaceni. I na silnicich mame snih:o(
Ha, ja se ted vratil, 2a pul hodiny na silnicce v okoli Brna, zima byla,ale jasno,–8, takze mi z toho vysel krasny zazitek.
proboha co všechno si měl na sobě? já měl dole Sensorácký zimní fusekle, klas. tretry + neopren návleky nahoře Mouiru UL, Duo a Sensor Thermal a přesto větrovku-bundu Berkner a na hlavě kuklu+čepičku z nefukem… a stejně po tý hoďce už ma některé části těla začínalo bejt decánko zima:-D
promin,aj odbeh. Ja si koupil k vanocum zimni komplet fassa bortolo, normalni capaky jsou to a nejaka neprfuk buda. Cili toto a pod tim jeden dres s dlouhym rukavem a moira triko, teplo, na hlave ksiltovka, cepice a helma, na nohach tretry, jeden letak z kauflandu a neopren navleky, rukavice lyzarske s goretexem,ale ruce mi mrzly, to jako fest.
vidis to ze ty noviny nebo letaky sou fajn, no ne? :) fungovalo to?
taky jsem minuly tyden mezi 1. a 2. navleky hodila dvoulist Figra a jak se jelo :o) Opravdu bez legrace a dokonce to i hreje. Pristi vyjizdku kus novin nacpu i mezi 1. a 2. rukavice
tak do rukavic nevim, ale jinak je to genialni, minulej tyden PT neveril jak to funguje, ja v tech –5 mel dvoje noviny, tak jsme po Brne a okolnich skarpach shaneli starej papir a noviny aby si taky mohl vyzkouset :)))
ja jel vcera 2,5h ve chcanci, tak jsem kolo ani nevytah aby nezamrzl orech a kebule taky ze:-)), jdu na trenager..B.
Vcera sme s Padlistou a Zvolousem 4 hodiny sjezdovali ve chcanci na Tocny :-)
trenuj trenuj bikechallange te nemine :-)
Dnes po dlouhé době hodinka a dost. Uši a bradu mám jak od šmirglu :-) Už ať je jaro.. mam absťák uááá
vcera s PT 2 a pul hodky, dneska jdu na chvilku behat…
včera 3,5 hodiny v desti po silnici a dnes 2,5 v terenu v lese. Zmrzly snih, nadhera.
a ja hniju celej vejkend v praci…dneska mi to i trosku vadi!
trosku koketuju s myslenkou ze bych navecer vyrazil,se svetlem. ale nejak se mi nechce umrznout samotnymu a nikdo HC,co by se normalne nenechal premlouvat,nejak nechce:-)
ty kravo!:-),tak jsem se vratil:-).ve stodulkach muselo byt tak –15 stupnu.behem ani ne minuty jsem mel ruce uplne promrzly ze nefungovaly.priste lepsi rukavice a pujde to:-). ale jinak vecerni projizdka pekna:-). ps:zajimavy pohled byl na bily,zatuhly olej na vnitrnich nohach vidlice,docela jsem koukal:-)
tak to my jsme přežili v kolidku:) lae ledíčku nějak nbeubylo…:) docela jsme se klouzali;)
sem byl venku autem a na modransky bylo v 19:00 –16, ses magor :-)))
běžte někam s ježděním v takové kládě!! dneska je u nás –14°C a loni sme se jednou odhodlali za obdobné teploty vyjet a zvládli sme to askorát se posbírat po barákách, řekli sme si že sme pěkný vemena a jeli sme zas dom, to se nedalo :)))
Ale jo jezdilo se mi dobre 2,5h na sjezdovce a hned po tom 1,5h brusleni na bezkach a kupodivu mi pri –14 ani nebyla zima. Na kolo uz v takovy klade nelezu.
Hoďku doma na spineru a teď jsem se vrátil z bazenu.
Ja jsem si to dal pres Roztoky do Kralup a zpatky a byla to sila. Ale s kuklou by to slo.
Tak jsme si dali zbraslav a dobry to bylo:) ale klndra teda je festovní:)
Podle me jste teda divni. Ja si dneska krasne vymrznul na lyzich. Ovsem freeriding paradni. Nevim, ale me vubec nenapadne, ze bych mel v takovychto podminkach venovat cas necemu, pro co neni ted zrovna nejvhodnejsi obdobi.
Divni? to ani ne:) ale baví nás to:) Třeba mě teda na běžky nidko nedostane ani heverem;) a nevíc mám doma nový kolo;) :D tak sem to nemohl vydržet;)
Podle me je divnej kazdej, kdo nejezdi (na biku samozrejme), jak je to jen trochu mozny;-)
Tak já jsem si dal hodinu na trenažéru a potom asi půl hodiny fotbal v hale, kde bylo asi o jeden stupeň víc než venku (tak –14) a i tak jsem z toho nemohl mluvit, jak mi zamrzla držka, fuj. Nikdy více… CHCI LÉTO !!!!!!!!
Výhoda biku;) nemusím na něm moc kecat;) :D
..nemuzes na nem moc kecat..:-)
v létě můžeš;) :D
P.S: a pokud bys nahodou byl ženská tak určitě kecáš i v zimě;) :D
njn, co se nazastavi to nezamrzne;))
:D i tak se tio dá ríct;)
:))))
jj :o) potvrzuju. Ja prestavam kecat az kdyz nemuzu. Jinak tady ve FR je nadherne – teda pres tyden mrzlo a ted se oteplilo – krasa slunicko.Jenze jak se oteplilo, tak me napad nejaky bacil a ani to slunicko me z postele nevytahlo.Zas tak silena, abych s horeckou plnila 8hod treninku/t. nejsem.
Dneska asi 1.5h. Za větrem pohoda, na větru jsem si připadal jak Skopčáci u Stalingradu. Trpěl obličej a prsty na rukou (asi to připečení rukavic na kamnech na začátku zimy s neprofukovou membránou zamávalo) …
Sobota a neděle odpoledne běžky a večer orbitrek.
právě jsem vylezl z vany po absolvování pusteven dh oxygen cupu…když jsme naprosto promrzlí po celím dni řešili zamrzlou naftu v autě tak nám horská řekla že je přes 20 pod. Naštěstí to teda nakonec začlo fungovat.......
kde na pustevnach se to jelo a o co slo? Nejaky link? Kdybych to vedel, stejne bych neprisel, protoze jsem v Brne:)
přímo na sjezdovce tady jedna historka z natáčení :-) http://dolekop.com/photos.php3?…
tak ta fotka nemá chybu
supr fotky. tam bylo asi veselo.
Taky sem mnel v planu se zucastnit, ale v patek pri navrate z restauracniho zarizeni sem si nashtipnul kloub v palci a riditka neudrzim… :o(
se ti postavil do cesty chodník?
Ee… Nedotocil sem 360-tku do shkarpy, a trefil sem prstem led. Pritom predtim sem to 5 v pohode dal, a ze si dam eshte jednu na odchod… Ale polety to byly pjekne. :o)
My jsme byli s Pekackem dneska na bezkach a byla to hotova polarni vyprava :-). Bylo nadherne, ale priserny vetr a –20°C. Bylo to drsne, ale stalo to za to :-). Paradox je, ze vcera jsme byli taky a bylo +2°C a kapala voda ze stromu…
Polární výprava :o) V lese pohoda, ale na pláních boj o přežití. Nowind, moira s neprofukem, rukavice = prd platný, takovou fujavici v takový kose jsem ještě nezažil. Ale stálo to za to! http://www.bike-forum.cz/…22230828.jpg
no fuj;) to je mi zima jen z té fotky:D
Ještě teď mi hoří tváře a mám oči jak angorák 8o)
no to věřím:) u nás taky žádný teplo:) mi stihla asi za 5 minut nepití zmrznout voda v ahičce od camelu:) takže jsem jel zbytek švihu na sucho:(
Mohl jsi žrát sníh, toho je kolem dost, ne? :o) A zmrzlou hadičku počůrat, takto jsem loni rozpohyboval kladku šaltru co mi zamrzla po projetí mělkým brodem a následném zastavení :oP
sněhu právě moc není už… aspoň u nás v práglu ne… zato led se drží festovně:) po tom dnešku jsem začal koketovat s myšlenkou hřebů:D to místama nešlo skoro ani tlačit:)
no ja jsem se na jedny ledovy plotne elegantne zastavil(nebylo najednou kudy kam,vsude okolo jenom led a navic skopce:-)),dal nohu dolu a rikal si ok,ustal jsem to.jenze ne,na tom ledu nedrzely ani moje nohy:-D
jo to znám:D ale já to dneska většinou ustál:D ) akorát skoro až doma sem si teda dřepnul… to už jsem neustál:)
co sem viděm většinu si toho ustal s elegancí ;-)
děkuji:) ovšem až na ten poslední:) to jsem si naprosot neelegatně sednul na prd*l;) :D
co tam blbneš s tim icq? :-)
neblbnu… mam voko;)
voko bere :-D
cvak…
tak si mal skusit bez rukavic
ja dal v sobotu po modransky street jenom hodku – nebyl cas:-(, vcera v nedeli 1,5 hodiny na ziletce po stechovicky street, docela mazec :-(, ale pekne svitilo slunicko,
magooooorrrrrr mě stačila procházka na Kampě :)
chce to kvalitní oblečení.Jediný problém zůstává obličej.Při takových mrazech po delším pobytu venku nějak víc cítím lícní kosti.Masti na ksicht má pokožka nesnáším a kukla je nahouby-protože jak dýchám, tak to mrzne u huby a pak studí. Jak to řešíte s tváří vy.Já prostě musím vydržet a trochu jsem si zvyk.
presne jak rikas kvalitni obleceni:-) a tak i kvalitni kuklu :-) at zije NW, uz mi nekolikrat zachranila „hubu“
Měl bys vyjet aby sis to taky užil. Jinak já mám 17ks a sem naprosto country. Hlavně ty plíce po nemoci nezvládaj ten ledovej vzduch.
jezdim jezdim, budto po praci a nebo o vikendu, a uz se docela i tesim na mesovani, nejak me to stehovani stve, ale musi se to udelat :-(
Teď bylo ve zprávách na Nově, že bude o životě šílenců v mrazu,mimo jiné i o kurýrech. Tak doufám že tě uvidíme v akci. Budou si prý zkoušet jaké to je.
jo to uvidíte, Pavel to je ten jezdec, ja tam budu jako operator, tocili to pred 14 dny :-) a ten porad je o geniech a silencich a to jsme prave my :-)))
Závidím, dneska jsem radši nevyjel ani autem, měl jsem strach aby se mi nezlomilo v zatáčce :-)
Já na to čekám. Mám Novu puštěnou.
Ták jo. Už jsem to viděl a nezávidím. Jen helma chyběla…
Teda ty výdělky nic moc!
vydelky jsou takovy jaky si udelas :-))) a to co tam jezdil Pavel tak bylo pri nataceni, takze to tak brat nemuzes…
No to možná jo, ale todle bych dělat nemohl, za chvíli bych se na kolo nemohl ani podívat… Takže podle mě je to dřina a dřina a dřina. A ještě hltáš smrad a neseš svoují kůži na trh.
Jaká dřina ? Nic vo tom nevíš… Představ si že někoho to i baví :-)
presne tak, zejo ondro, me uz sedmou zimu :-))
To víš. Já třeba nemám rád cestu v 35 stupních mezi poli. Naše práce v zimě je proti tomu pohoda.
taky nemam rad pot a spinu :-)
Asi si začnu vážit svý práce, i když to někdy stojí za prd :oD
„zlatý prciny“
A copak děláš ? Kopeš za Telecom ? :-D
neses a ses rad ze prezijes nekdy, s tim smradem to docela jeste jde, kdyz sem byl nedavno na plycnim tak se divily ze mam tak cisty plice :-))
Ty si podle bráchy celkem našláplej, tak pokud máš eště talent pak ti nic nebrání přestěhovat se do Prahy a vytvářet 44 kolíků měsíčně. Neni to nic nemožnýho.
kdyz da „nas kuryrni buh“ tak i vic :-)
Obcas jdu na DH fakt v hnusnym pocasi a nikoho jinyho na to samozrejme neukecam, ale proti tobe jsem fakt mekej;-) Respekt! Ja bych to nedaval ani den.
clovek by me zkusit vsechno :-) tohle je nekdy dost adrenalinova prace :-)))
No to verim. Me by hodne rychle neco sestrelilo.
no po centru ty auta moc rychle nejezdi, horsi to je z tramvajema – ty ti neuhnou :-(((, ale jde to, horsi je pak magistrala a dokonce sem vydel typka i na Jizdni spojce
No prave – zrovna ty tramvaje jsem mel na mysli.
jeste ze ne metro;)
Bikovani v tunele,ch metra se tu resilo nedavno – pouzij vyhledavani;-)
ja zas rikam, ze nemusim mit vsechno :-) toho adrenalinu si obcas uziju pri jezdeni do prace a to mi bohate staci :-)
nech si narust fousy.. ;)
když mám fousy, tož to se nechce zase přítulka tulit :o)
tak se ji neptej a vem si co chces!!:)
jojo, nejlepší izolace a když ještě vezmeš kuklu, máš vícevrstvý systém:-)
na kole sem nebyl, ale zase sem celej den hral beach :-D, byl sem zpocenej jako prase,akorat mne trochu mrzly nohy..
Tak jsem vyrazil. Na ruce pořádné rukavice od rákosníků za 90 Kč, na nohy 20 let staré „sněhule“ a jelo se. Celkem pohoda, akorát mi zmrznul čaj ve flašce i když jsem měl flašku v kapse pod větrovkou. Největší problém se zimou – bylo mi poněkud zima na záda. Když má člověk ruce natažené na řídítka, tak jsou na zádech všechny vrstvy oblečení natlačené na sebe a není mezi nima dostatečná hřející vzduchová vrstvička.
na to pomuze jezdit s batohem
na to pomuze dobry obleceni. ale jeste sem nenasel lek proti mrznuti ruk, snad jen telerukavice :)
Na kole jen o vikendu – valce pac se mi do zimy nechce. Jinak 2× tydne 4 hodiny badmintonu. Neskutecna prasarna.
Taky jsem pred chvilkou premyslel o tom ze vyrazim na bika,ale jen jsem vystrcil nos tak me to preslo!Aspon aby to vylezlo nad minus pet!
no v pondelok pri –15, ale len po meste a dalo by sa, keby som nebol nascipany. Inak na tele tenka moira dl rukav, moira ta najhrubsia seda, dres dl rukav, bunda z predu nowind, kukla moira, capica fleece, kratasy, dlhasy zimne, navleky na kolena nowind, gorace nohavice, tenke ponozky, let.tretry, neopren, noviny by pomohli a na rukach lyziarske rukavice.
tenké ponožky a letní tretry + neopren = kurevská kosa :) já vozím tenký a tlustý ponožky, zateplený návleky a pod – 7 už je to tak tak
ved aj bola, som myslel ze to tam je vidiet
Boty TOMMY HILFIGER s integrovanou neoprénovou vložkou, windstopráky NORTHWAVE, triko PROGRESS, bunda FILA do minus 30, rukavice SCOTT do minus 30 a čelenka ČSOB.
hlavne ta celenka vede
dost pomuze natahnout pod navleky jeste pres tretry stary teply ponozky s vystrizenou dirou nakufry. moc ponozek do treter neni dobry, pak mas nohu stazenou a dostatecne se ti neprokrvuje ⇒ pekne nabrousena kosa
Já jezdil do půli prosince bez návleků, jen s těmi letními ponožkami a tretrami (letos; loni jsem neměl nášlapy, tak jsem zimu přežil v letních teniskách). První vyjížďka se zateplenými neopreny mi připravila teplotní šok :-)