Když už nastala změna vzhledu, nebylo by možné doplnit také automatické přihlašování? (jako třeba na konkurenčním ivelu) Jo, je to pár kliknutí navíc, ale přeci jen.. ;-) quidos
Když už nastala změna vzhledu, nebylo by možné doplnit také automatické přihlašování? (jako třeba na konkurenčním ivelu) Jo, je to pár kliknutí navíc, ale přeci jen.. ;-) quidos
v kazdem prohlizeci si muzes heslo pro vstup ulozit.
Mně nešlo přihlásit se pod svou starou přezdívkou kamen_urazu. Czemu tak?
nevim posli me na mail jmeno a heslo co si tam daval a kouknu se na to.
Dávala, prosím. :-) Posílám to z mejlu od kamen_urazu.
Ha, zena! Pozor, je tady vetrelec! :))
kdepak:-) ženy (a hlavně ty mladé a pěkné…) jsou tady vítány, už mě nebaví celoroční pánská jízda:-D
bud v klidu.. ona zena neni.. ;))))))
tohle je ok, ale proc kdyz sme misto bike-forum.cz zadal to sami v ponekud desli verzi(co si zapanatoval FF a ja se do toho trefil) me to prihlasilo jako „host“?
tu klavesnici reklamuj!
tu uz asi 14dni nejde;)
logovat se pomoci www.bike-forum.cz?… nejde, neni to zrovna nejlepsi reseni
:)) to budu muset pustit ethereala a pokoumat to,abych se moc nenadrel pri logovani
to sme nemyslel, spis neco jako tohle: www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… :o))
protoze jdes na tu stranku bez prihlaseni pokud se predtim prihlasis melo by to byt OK.
no prave, jak sem psal, byl sme zvyklej kliknout na jakykoliv odkaz zacnajici na bike-forum a stejne me to vzdycky hodilo na prihlasovani;) ted me to prihlasi jako hosta a otevre se odkazovana stranka, ale ja si na to zvyknu:)
To jsem používal
kde to nandu ve FF?dik.normalne u jinejch stranek se me to vzdycky zepta jestli to chcu zapamatovat ale tady nee a nemuzu to v nastaveni nejak najit.
NÁSTROJE – MOŽNOSTI – HESLA
a ještě možná máš ve správci hesel BF na seznamu servru, pro něž se heslo nemá zapamatovávat
dik uz to mam, bylo to zaskrkly jako neukladat.
A mohl bys mi opravit nick zpět na Vojťas jako sem to měl dřív ? ale to by pak bylo vsechno co sem napsal v ty prechodny dobe jako Vojtas žejo.
Před 2ma roky jsem si zvykal na denní několikeré zapisování hesla. Teď mi to bude chybět ;-)
Drobnost – v zobrazení Foto – Naše biky – konkrétní bike se zobrazí nick a označení bika společně, že to trochu mate a jeden neví, co je nick a co jméno bika. Šlo by je oddělit pomlčkou nebo nějak ?
jj, jsem motik, měl jsem vypnutá hesla, na ivelu to je předpokládám přes cookies. Beru zpět, jeden klik navíc mě fakt nezabije. Sorry