Ktere plaště na rychlou a suchou jizdu,dík
Ktere plaště na rychlou a suchou jizdu,dík
Skus se mrknout do historie než zavládne histerie :o))))) A hned potom do desatera:o)
uz to zacina :-)
Schwalbe Fast Fred
Schwalbe Fast Fred, už to má přece v názvu, tak to musí fungovat, :o))
rychlej Fred..hmmm,toho moc neznam,kdo to je?:-)
Kamarád, na předním kole přítel můj jediný, Olda to není…to ne, :-).
Skus Maxxis Wormdrive…
Schwalbe Shark
Jo a ted se mi moc libi Ritchey Z-Min. Tak az je nekdo budete mit,tak hodte recenzi at se je taky muzu poridit :-) www.vokolek-import.cz/…r/53_462.jpg
wormdrivy jsou fajn a i dost vydrží narozdíl od F. fredů
Michelin S comp Light bo jeho mladsi bratricek XCR DRY
WTB Nano Raptor. parádní na rychlejsi jizdu, nesjizdi se moc rychle a maji perfektni vlastnosti pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=7072
Mají perfektní váhu 520g… Wormdrive ma 445g.. Vozím je rok a max spokojenost…
hlas pro nanoraptory. vozim 2.0" drat a pohoda.
nevis kde se jeste daji sehnat?
ja je kupoval v bajkzounu (nevim jestli je jeste maji). vidim, ze si z brna, tak je v ksefte zkontroluj, jestli nehazou (ja jeden menil).
Vozí je Pell´s, ale teď je jen kevlarová verze. Levná s drátem až na jaře.
levna s dratem i v 2,1"?
Podle katalogu : Drát 2.0, Kevlar DNA 1.85/2.1, Kevlar DNA 29" 2.1
tak znova ne:-)
ja jsem teda z nich byl celkem rozladenej. ale mozna si na tereni gumy jenom hraly a spatne jsem je odhadl. jediny plus bylo fakt v ty vydrzi.
co ti na nich vadilo? docela jedou, chovaji se citelne, hodne vydrzi a byl sem prijemne prekvapenej, jak se prokousavali blatem (v ramci moznosti samozrejme :).
docela brzo prorezany hodne prorezany a chytaly hodne diky tomu defekty.a ver mi ze jsem je opravdu moc nerasil. sam nevim co bylo spatne,kdyz je tolik lidi chvali.mozna ta levna 2,0" verze.. netusim.
Četl jsem o dvou variantách…klasický mišmaš, některé ok, některé horší směs.
ja mel za 3k 2 defekty. jeden prodrena duse od pasky – za to nemohly. a podruhe se mi do ni zapichl ulomek nejake kosti ci co :). coz jim taky nedavam uplne za vinu
tak to jsi stastnej. ja jestli se jeste nekdy rozhoupu k tomu abych koupil jeden plast za 1000,– tak mozna do tech 2,1" pujdu.
kdyz tu ctu ty navrhy typu wormdrive a podobne, tak myslim, ze vyjde levneji koupit nejake ojete plaste, na kterych byl puvodne vzorek (nekdo je mozna i daruje…)
ale takovy plaste nebyvaji jenom sjety ale vetsinou i slusne deravy ze?:-))
urcite nevydrzi to co nove, ale stejne mi to prijde divne, kupovat nove plaste bez vzorku, kdyz spousta se jich vyhazuje v podobnem stavu :)
Přijď si, u nás v servisu si vybereš, aspoň to nebudu muset vozit do cementárny.
no ja prave musim kupovat nove, protoze chci i se vzorkem :) to pisu lidem, kteri jezdi na hladkych :)
Na rychlou treba Ritchey Top Slick. Jestli ale nektery plaste umi aby pred tebou uschnula trat, taky ty chci, takovy totiz nezmam.
ritchey Tom Slick..,ne?:-)
jj
A co říkáte na RITCHIE SPEEDMAX ????
Nic. Na bika patří objemný plášť. Vzorek ok.
Treba to chce na silnici, kdo vi.
Tak toho Tom SLICKa.
kukni do sekce recenze, neco jsem tam psal